93

Анонимен

преди 3 месеца

За Бога братя, не купувайте!

92

ЧЕСТЕН БРОКЕР

преди 3 месеца

няма такова нещо,, пазара върви нагоре имоти поскъпват всичко е нагоре само пазара гърми имотите гърмят бррррр бррррр

91

Гъчо

преди 3 месеца

Здравейте ***, кълвете ли ? Кълвете.

90

Хюго Бос до 85

преди 3 месеца

Е, те много тръгват с голямата кошница как щели да продадат и така гледам обяви в имот,бг с доста зелени стрелкички. Прочете ши статията апропо? Купувачи нямало, пише. Лихвите може да стоят още малко на 2 %, ама желаещи да теглят дали има, банките дават ли все още нашироко?

89

Таралеж

преди 3 месеца

До Анониментотални глупости!Имотите не са сами по себе си.Огледайте се какво има около тях-летища,пристанища,центрове за производство и търговия,банки,офис центрове,пътища.Не е възможно да газиш *** до коленете и да искаш 4-5 хиляди EU за кв.

88

Таралеж

преди 3 месеца

До Аноним Ами то за друго няма.Хората се радват на някакви имагинерни цифри(200,300,500хил).Няма нито един нормален вестник да е създал атмосфера в своите статии за предпиемачество.Всичко спира до имотите!

87

Хищникът

преди 3 месеца

Ние , купувачите не бързаме . Всеки българин има наследствени имоти. Новото строителство е рисково и там се очакват понижения на цените.

86

Анонимен

преди 3 месеца

В сайтовете цените не са актуални .За актуални цени разпитайте ваши познати , колеги , съседи или някой познат нотариус. В самите сайтове има обяви които са побликувани от години .Една тухла от хубавите струва 4 лв , един камион тухли 5200лева . Вие си преценявайте дали са скъпи имотите . Вземете си терен и си направете къща , по красиво , по удобно, по голямо , по евтино, че и гараж ще има .За година , година и половина сте готови , ако имате събрани парите .

85

Анонимен

преди 3 месеца

Последният си имот го купих през 2014 за 900 евро квадрата. Сега мога да го продам за 3200 евро квадрата. Такъв е живота....

84

Анонимен

преди 3 месеца

Ние продавачите засега не бързаме да продаваме, докато цените хвърчат нагоре.

83

Анонимен

преди 3 месеца

В имот бг има всякакви обяви - с червена стрелка за цената, със зелена стрелка и без стрелка. Много са ми странни тези дето вече 20-30 години чакат балона да се спука, а в това време цените се увеличиха няколко пъти.

82

хищник

преди 3 месеца

Ние купувачите засега ще изчакаме в София цените да се нормализират. Засега цените са високи защото половин България се е натъпкала в София плюс чужденците .

81

Анонимен

преди 3 месеца

Някакво мерило за тренда при цените може да е движението на средния размер на кредитите, а каква е ситуацията си пише в новината

80

Хюго Бос до 79

преди 3 месеца

Къде вървят? Я отвори имот.бг да видиш колко вървят. ВъвряХА, в момемнта масово са или със съяите цени, или стрелка в зелено надолу.

79

???

преди 3 месеца

Много сбъркана статия. Хем сделките затихвали, хем броя им се увеличава. Кое е вярното? Колкото до цените , засега те си вървят нагоре. Някога може и да паднат малко, но после пак са нагоре, а това някога може и да е след 5, 10, 20, 30 или повече години.

78

Хюго Бос

преди 3 месеца

В имот.бг обявите или са с непроменена цена или са със стрелка надолу, за намалена цена.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Говорят се някакви неща , че ще паднат с 50 % . Това донякъде е вярно , само че спада ще започне от 50 % , а докъде ще стигне не се знае . В момента в София , може да си намерите с 20-30 % по евтино от цените преди Нова година . Сега уважаеми инвеститори с голямо портфолио , да си знаете , че близките 10 години , може и повече , цените само ще падат .Банкерите разбира се пак излязоха най умни .Винаги банката печели .

76

Анонимен

преди 3 месеца

Чакайте сега , нали ако човек има 100 хил евро се обезценявали и по добре да си купи жилище . Сега каво стана , парите пак станаха ценни . Както се казва 100 хил евро , навсякъде по света са си 100хил евро . Едно не можах да разбера , защо продавачите на бетон и тухли искат тези пари , нали са обезцени , за какво са им ? Сега уважаеми , дойде ред да продавате тристайни за по 30 000 евро . Не вярвате ? Малко търпение , да изпищят първите с повишените вноски по ипотеките !

75

Алекс

преди 3 месеца

Как може да се публикува такава статия? Каква е тази нормализация? София е уникална.В София цените на имотите са само и единствено нагоре.Брокерчетата най-накрая признаха очевидното.Балонът изпуска.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Чудя се, как можеш да работиш в една медия години наред и да продължаваш да излизаш с такива заглавия? Какви журналисти сте вие, бе? Вие не сте длъжни просто да отразявате тенденции, а да анализирате какво стои зад тях и дали е в обществен интерес.Как ще се нормализира, след като цените на най-луксозните имоти постоянно се покачват, което автоматично означава, че всички надолу по веригата също се почакват.После, очаква се затягане на кредитите.Вече няма да е лесно да купиш, а даже квартири няма!