22

Токмаков

преди 3 месеца

Този наистина ли не разбира че 77 години българия се управлява от комунистически *** назначени от Москва.! Ренета Инджова им го каза - България е обречена на вечен комунизъм. Мизерия трабежи робство. И той е от същото потекло. Системата !!! Докато не се смени системата ще ви ги назначават все по прости и жалки.

21

Анонимен

преди 3 месеца

С приближаването на края на мандата, Радев ще увеличава натиска върху ДПС, ПП и ДБ все повече.

20

Ме

преди 3 месеца

Поредният"политолог" от типа на андрей райчев(Малките букви са нарочни!),руска *** манипулира маргиналите...

19

Анонимен

преди 3 месеца

Сглобката нека да коментира стратегическите си цели т.е. провали. Шенген не беше постигнат. Сега най-вероятно идват лоши новини от Еврозоната. Те са решили да пуснат Шиши напред, да атакува президента, но тази тактика няма да проработи.

18

Попов

преди 3 месеца

Може би бил добър пилот на съветския изтребител, всичко останало в личен, служебен и обществен план е или зле , или е катастрофа.

17

Анонимен

преди 3 месеца

"нали имаше две години президентска държава, по-добре ли беше? Еднолично, тайно и с неясни интереси се назначаваха президентски хора навсякъде." - Да, беше по-добре и не, не беше еднолично ...

16

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Никакво пренареждане няма. Просто се вдига пушилка за да се заглуши журналистическо разследване за търгове на онколекалства и заплащани от НЗОК на часдтни болници с 2800 % (28 пъти) по-висока цена отколкото на държавни болници. Това е наследството на ГЕРБ подкрепяно от ППЛГДБ и ДПС.

15

Км

преди 3 месеца

Интересно,кой държи горелката на ду.п.а,ра.та.на Делян ага, та така *** в последно време?

14

Анонимен

преди 3 месеца

Прочетете отвореното писмо .Хората имат идея да изправим на крака България

13

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски е казал , че ако 3 ти март е про руска партия , те (дпс) няма да работят с нея .Това ми дава основание да глсувам с две ръце

12

Анонимен

преди 3 месеца

12 аре чети точков, Марин Райков Николов е роден на 17 декември 1960 г. във Вашингтон, САЩ. Баща му е Райко Николов, офицер от Държавна сигурност и по-късно дипломат,[6] След подадената оставка на кабинета Борисов в отговор на Антимонополните протести и след три провалени опита за съставяне на ново правителство[35][36] Райков е назначен за министър-председател на служебно правителство на 13 март 2013 г. с указ 56 на президента Росен Плевнелиев

11

Анонимен

преди 3 месеца

Група общественици , днес са написали отворено писмо да всички институции . Нокой сайт не го публикува .Става дума за нова България , но никой не обръща внимание .Подписамо е от много хора като Николай Марков ,Волгин и др

10

Гледна точка

преди 3 месеца

До 5. Глу.пак, нали имаше две години президентска държава, по-добре ли беше? Еднолично, тайно и с неясни интереси се назначаваха президентски хора навсякъде. Да, парламентарната република не е идеална, но е сто пъти по-добре и демократична в сравнение с едноличната диктатура. Ай СИК тир от заблудени хора.

9

РУСКИ КЕШ...

преди 3 месеца

ПЛАЩА НА ВСЕКИ, КОИТО РАБОТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И НАТО....... МНОГО ЛЕСНО - ПО ДЕЛАТА И ПРИКАЗКИТЕ ИМ СЕ РАЗПОЗНАВАТ....

8

Анонимен

преди 3 месеца

До 5 - ТОЧНО! Хора не осъзнват, колко важо е резделението на властите. Не само, че трябва да имам разлика между паралемтн, президент, съд, адвокати, прокуратура и армия, ами трябва и в самите стурктури, да има разделение, ако е възможно. Така избягваш един или два лоши играча, да завземат всичко, ще ги изтласкат.

7

Реалист

преди 3 месеца

Поредният червен шаман, лижещ топките на резидентна. Така и не може да разбере, че високият рейтинг е за институцията, а не за личността на радеф. Айде да прави вече партия, за да се осъзнаят и такива кютуци като този козел, че ще се бори да мине 4-те процента.

6

Добре

преди 3 месеца

До Майора "платените от олигарсите протести" - ахахаха, аз и целия "*** офисен IT планктон" протестирахме безплатно!!!!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Президента иска да има разделение на властите а партиите искат парламента да има цялата власт за да си я поделят и да се сключват сделки ,,сглобки,, на наш гръб . Парламента трябва да има само законодателна власт . Не може да назначава никого нито пък контролна власт . Тя пък трябва да е на съда . Ако станем президентска държава парламента няма да е като накаква борса на която се търгува с власт постове и усвояване без конкурси .

4

Анонимен

преди 3 месеца

Преди ДПС не са се конфронтирали с нито един президент!

3

Майора

преди 3 месеца

Жалко Първанов , много по добре би било президента да е идеален , но още не съм видял такива хора! И стига се еоправдаеал с другите , не те , а той вдигна юмрука и с платените от олигарсите протести бе свален законния кабинет! След това изведе на предно място ПП и като се провалиха се отрече оттях!Народът е казал"Рибата се вмирисва от главата"!