52

Анонимен

преди 3 месеца

Един понесвински формат на пеевски

51

Анонимен

преди 3 месеца

Надежната надежда на Надеждний се разкри след като Немцов бе ликвидиран,Навалния законспириран а артоидните Либрасуткенитепедераси изметени. Прав ти път и със свинскаусмивка е пожеланието към това бузесто недоразумение.По време на последните демонстрации в Русия и половин плакат с неговото име не бе нито развят нито скъсан нитоОсрат.Просто Улицата го приема за фабрикат.А истерията с ремонтирания замък за Путин няма подобие на фалшивикатиране.Здание с голи и омласкани стени е предстванено в лукс

50

Анонимен

преди 3 месеца

За Путин България е неприятелска страна той обича Иран,Турция и тем подобни.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Надеждин-безнадеждин.

48

За сравнение

преди 3 месеца

Съпредседателят на изборният щаб на Путин, ръководител на Съюза на театралните дейци на Русия (СТД) и художествен ръководител на Театър Табаков Владимир Машков каза пред репортери, че за един месец са събрани 10 пъти повече подписи в подкрепа на Путин от необходимите 300 000. ................................................................................................... За сравнение изборният щаб на Надеждин се надява да събере 150 000 подписа.

47

Безнадежден

преди 3 месеца

Путин винаги е имал одобрение над 70%, а тоя Надеждин ще си остане с надеждите. Въпреки войната в Украйна и въпреки санкциите Русия има ръст на икономиката 3.5% за миналата година - повече отколкото почти всички страни от ЕС, сред които и тези, които се надяваха със санкции да сринат руската икономика. Никой не може да спечели срещу Путин на президентските избори.

46

Петко

преди 3 месеца

За Надеждин,няма надежда.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Ариана Рокфелер е наследница, която има в банковата си сметка много "стари пари" хаха... -Трилиони". Тя е внучка на банкера Дейвид Рокфелер, правнучка на финансиста Джон Д. Рокфелер младши и пра-правнучка на Джон Д. Рокфелер, основател на Standard Oil. Семейството й отдавна е станало символ за власт и богатство.Нашите Хазаророби да бягат да и се подмазнят малко дядо и до последно управляваше Jp morgan chase е нали почти всичките банки във Европа и САЩ са техни на Рокфелер и Ротшилд династиите

44

Пенсионер

преди 3 месеца

Има грешки в документите. Не се допуска.Ясно ?

43

Анонимен

преди 3 месеца

Май русофобията трябва да се определи. Подкрепяме Надеждин защото е срещу Путин или защото е за Русия? Ненавиждаме Путин защото не ни кефи или защото е президент на Русия? Защо, драги русофоби, се залъгвате, че подкрепяйки Надеждин се борите срещу Русия?

42

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки руски президент или се бори за интересите на страната си или я съсипва.

41

Анонимен

преди 3 месеца

До 41Повече никакви Хазари не бива да бъдат допускани до властта във Русия, камо ли президент, Надеждин е Узбекски Хазарин, )))Още една лъжлива русоробска опорка,защото всичките предци на Надеждин в последните 150 години са Православни свещенници.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Все пак не е ли неуместно да има само един кандидат нали ги наричат избори в тази демократична територия.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Повече никакви Хазари не бива да бъдат допускани до властта във Русия, камо ли президент, Надеждин е Узбекски Хазарин, и бивш съветник на Хазарина крадец Немцов. По добре Апти Алаудинов да е кандидат за президент,на Русия, или ако има предатели Китай да поеме управлението на Русия. Не бива ресурсите на Русия да бъдат заграбени от запада Сащ-ЕС който се управляват от Хазарската мафия.

38

1

преди 3 месеца

Ей гивна британците, смениха сума ти премиери от вайно по голямо вайно...тая тръс такъв им го натресе че още не могат се оцеферят. Неграмотни и некомпетентни, но послушни "лидери". Същата работа и с фашисткия ЕС...неграмотна и некомпетентна в политиката гинеколожка така яко ни разтвори бузките че следващите 50 години ще го усещаме

37

1

преди 3 месеца

Честно,предпочитам китайската система където има един ръководител избран партийно след като години се е доказвал, какъвто е случая със Си. Може да нямаш избор на различни партии, но хората имат реална власт да променят политики!Във фашисткия ЕС имаш стотици плъхове от които да избираш,накрая едни и същи вайна срат....

36

Грозната истина

преди 3 месеца

Русия с бързи стъпки се приближава до Северна Кория, където на последните местни избори разрешиха да има повече от ЕДИН кандидат.

35

123

преди 3 месеца

Нямам спомен в Русия или СССР някой да е станал президент (генерален секретар) чрез избори. Донякъде Елцин, но и той преди това беше президент на РСФСР в състава на СССР . Всички други са посочени след смъртта или преди оттеглянето на предишния. След първия мандат вече е ясно че са доживот.

34

Филолог

преди 3 месеца

Рассийският език се е появил,когато монголите се опитвали да учат български.

33

srdh

преди 3 месеца

Няма да го допуснат до избори Боря Надеждин, ако слугите на Жужин направят това-ще бъде огромна грешка!! Допуснат ли го да участва на изборите, ще следва загуба за Жужанчо-защото ще се отключат огромен брой непредвидими събития, а Дребният ***.дал необича подобно нещо!!! Затова ще се случи както с Дунцова-невалидни подписи!! А това пък ще означава едно друго нещо-скоро ще има революция в коЧинята и Жужо отново ще бъде свален от власт, но с пагубни за него последствия!!!