14

Румпел щилтсхем

преди 4 месеца

Мноу ясно е ве.прави се завод за рециклиране на отпадъци и е решен проблема с *** а после се спира да се произвежда пластмасови стоки и найлонови торбички пликове и се оправяме

13

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко нагоре, има за какво още да се взема.

12

Каспичан

преди 4 месеца

Таксата отпадъци си я решава всяко кметство. Какъв ви е проблема ?

11

Анонимен

преди 4 месеца

Вълнуват ги всички кметове да вдигнат цената на данъка и заплатите си

10

Анонимен

преди 4 месеца

По-скоро 95% от отпадъците са от юридически лица и 5% от физически лица. Заблудата идва от това, ще юридическите лица си изхвърлят отпадъците в кофите на физическите лица.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Ами направете го като в други страни - разделения *** безплатно, а на общия 10 пъти по-висока такса. И цената да е за всички за да има вътрешен контрол. Там където живея редовно идват някакви от строежи или от другаде и си оставят 600клука на бетонната площадка. Навсякъде камери и глоби. Ромите - за органи, като не искат да спазват никакви правила.

8

Накратко :

преди 4 месеца

Изброените проценти отпадъци са ППЛГДБТИ + и Греб-ДъПръСе марионетките на Посолството.Мястото им е на полит-бунището,където гният костоффф и метастазите му,юпитата на царя,ПууСи и САтанишев. Всички са за рециклиране,лустрация,съд и затвор!

7

Анонимен

преди 4 месеца

В Казънлък не знам, но в София контейнерите се препълват основно от юридически лица, главно заведения и магазинчета. С 9 % ДДС им помагаме сега и така дата за отпадъци ли искат да им намалят?

6

Анонимен

преди 4 месеца

Дядо на село я няма тая драма - всичко влиза в печката и гори. За кеф на еколозите, хахахаха.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Плащам, колкото изхвърлям? Всичко пасирано и в канала. Стотинка не заслужават тия.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън дрън... отпадъците от физическите лица на 90% те са ги получили от юридическите лица. Всичко това са неща, които физическите са купили, докарали в къщи, ползвали по някакъв начин и по някое време са ги изхвърлили.

3

Шопендар

преди 4 месеца

Живея сам в къща в софия.имам две кофи,едната за битови отпадъци,която пълня за около два месеца,другата за пепел и я пълня за две седмици.миналата сряда минаха с камиона и ги изсипаха и двете,попита ги защо,ами нямаме камиони и хора.що за организация,...а по медиите словоблудстват за разделно,цветни контейнери,...,...

2

Гастербайтера

преди 4 месеца

Едно пикане на гарата в Търново струва 1,50 лв , изкопайте една яма в гората поне за социиално слабите...

1

Анонимен

преди 4 месеца

В София над 80% от отпадъците са от юридически лица, а под 20% от физически лица. Тези 30% и 70% са може би средно за България.