139

Боби

преди 3 месеца

Я го виж ти. Не стига, че спечели изборите, ами и...

138

Анонимен

преди 3 месеца

Най-големия абсурд е, че Борисов е на свобода.

137

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки Импичмънт 100% води ккъм Инбарцелондмънт!

136

ПроСоТо

преди 3 месеца

всъщност,единствения АБСУРД,при това ужасен е,че незаинтересованото бгстадо те оставя жив да ръсиш абсурдните си бълнувания толкова време !..Не сме дори и за Гинес...Просто нас ни няма...Има некакво селскоПЛАШИЛО от Банкя...Но да га не съдим толкова строго!...Все пак Съществителното е успяло да прочете неколко страници от една детска книжка !...Това е титаничен успех за него..

135

Анонимен

преди 3 месеца

ооо Бойко, ти чу ли за медицинските хеликоптери, що при твоето дълго царуване и 1 от кумова слава не осигури

134

Милост няма да има!

преди 3 месеца

Със сигурност първият руски шпионин, който ще бъде изпратен на подсъдимата скамейка пред Военния трибунал за национално предателство, веднага след края на войната, ще бъде строителят на Кремълския поток дс-агент Буда.

133

Анонимен

преди 3 месеца

ДВЕ ХУБАВИ ОЧИ - ДУШАТА НА ПРАСЕ, В ДВЕ ХУБАВИ ОЧИ - МУЗИКА, ЛЪЧИ. ШООПААР,ШООПААР - ДУШАТА МИ СЕ МОЛИ, АХ МАЛЕ ЗАЩО НЕ СИ МЕ ТИ РОДИЛА АЛИГАТОР,ДА ОТМЪКНА ПРЕЗИДЕНТА НА ПОДВОДНИЯ ЕКВАТОР И ДА СИ СЛОЖА МАСКАТА НА РЕФОРМАТОР. НЕ ЩЕ ДА ХВЪРЛЯТ ВЪРХУ ТЯХ МАСКАТА НА СРАМ И ГРЯХ, ЗАЩОТО ПРИЗВАНИЕТО СИ СЪЗРЯХ И ПЛЮСКАМ СИ ВЛАСТТА СЪС МОИТЕ ОРТАЦИ И ПРАВИМЕ ВИ НА ГЛУУПААЦИИ. В ДВЕ ХУБАВИ ОЧИ МУЗИКА,ЛЪЧИ. ДВЕ ХУБАВИ ОЧИ - ДУШАТА НА ПРАСЕ.

132

Анонимен

преди 3 месеца

До Учуден.... Жена ми пътувайки за Европа я качва такси от автогара Младост до летището и я изнудва с 85 лева? -----////------ Никой никого не изнудва. Таксито ме вози от Борово до Летището за 30 лв, жена ти нещо те лъже. Автогара Младост в София няма.... Изкурвила се е твойта жена. Като всяка герберка.

131

Анонимен

преди 3 месеца

До Учуден... Путинофилите немат свършване ----///------ Най-вредния путинофил е Боко Тикквата Борисов. Бивш, разбира се, сега се пребоядиса. Допреди войната навсякъде гонеше Путин, за да му целува тобките и да му се предлага за услуги. После 8 месеца се правеше на луд, да види накъде ще тръгнат нещата.

130

Анонимен

преди 3 месеца

До Учуден.... На какви обекти е рязал лентите Ту лупа, бре? На пътища, които се свличат в дерето или на такива, дето го засипва неотесания склон и после даваме милиони да укрепват скалите и да анкетират десетки декари мрежа? Или на тунелите, от които падат парчета и трепат хората? Последно преди три седмици падна парче от моста на 4-ти километър и влезе на човека през предното стъкло. Или за лентата на путинския газопровод да му се радвам? Ибахтафкретена...

129

Сата НАТО

преди 3 месеца

До Жълто знаме.... Браат, ето това е, ти си гений! :))) Това е диагнозата, те просто са инфантили. И си прав за процентите, колкото и да е неприятно.

128

Жълто знаме

преди 4 месеца

Всички български политици са етатисти. 99% от българските гласоподаветели са етатисти. Не им трябва държава и реалност на тези хора. Трябва им кошара да си играят на стадо в нея. Не че в света има адекватни прояви на отговорна свободолюбивост в момента.

127

мдааа

преди 4 месеца

До Абсурдно е ДА,абсурдно като апартамент в Испания

126

Абсурдно е ДА,

преди 4 месеца

щото терминът импийчмънт не съществува никъде в българското законодателство.....спрете с хамериканските сериали.

125

Анонимен

преди 4 месеца

Бeeл koнь oтkъge Бaнkя noтpoonвaa...

124

Ха-ха

преди 4 месеца

Банкянският тарикат е наясно, че импийчмънт на Радев ще му даде летящ старт в политиката и мобилизация на негласуващите. Нещо от което се страхуват управляващите с по-малко от 30%.

123

аз

преди 4 месеца

ДАЙ ДНК, БЕ!

122

Анонимен

преди 4 месеца

Ами ти бе,-другарю ЛОЙКО, място ти ти е в затвора,ама няма да стигнещ до тм.Чака те съдбата на авера ти Трактора.Това е тъжният край на мутрите.

121

Учуден

преди 4 месеца

На Борисов трябва всеки нормален българин да си сложи портрета в къщи и да се моли за здравето му и за добруването на семейството му!Защото той построи една нова БГя,докато всички и всичко беше против него!Къде е Йончевата,дето си дра п,ката за оградата,че не ставала,че що трябвало да се прави?Тичаше ли тя да копае асфалта на магистралите и да се тръшка и да внушава лъжи?!Тая к,ва забила ли е пирон в живота си?Е сега сгъва по 20000евра в ЕС а вий плюйте по Борисов,че ви направи пътища и ограда?

120

Учуден

преди 4 месеца

Връщах се от Европа и попаднах в средата на елитни БГ пенсионери,софиянци.Заслушах се в разговорът им.Един от тях каза,че има познат близък до Сашо Дончев,който му разказал,че биснесмена плащал по 45000 евра седмично на Слави Трифонов,да прави скечове против Борисов и да го плюе дежурно и редовно.В същия момент когато Борисов режеше лентите на 3 обекта дневно,това можеше да се види само в ПИК.Проследявах националните канали вечер и нямаше и 5 минути от тези новини?!Бойкот на премиера даже от БНТ