34

До Грозев Грозльо

преди 3 месеца

Що не се разходиш до Европа!

33

1262

преди 3 месеца

Руски терористи шетат безпрепятствено у нас, взривяват, палят и убиват, а нашите служби вместо да ги ликвидират- блеят.

32

Обективен

преди 3 месеца

И слепите видяха,че плюнкaтa Грозев е платен *** на Великобритания.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Ми то руснаци от 2 г.не патуват в ЕС

30

Журналист?

преди 3 месеца

Вече така ли викат на британските агенти и милионери, които мародерстват над българите в Англия, ако не се съгласят да бъдат част от агентурният апарат на тези "журналисти"?

29

Накратко :

преди 3 месеца

Нито Христо Грозеф нито Кукунела Снайпера са журналисти! Едното същество е шпионин,другото е неграмотна платена ми$$$$ирка... И двамата общо струват по-малко от 100 гривни.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Ако трябва да се прикрие кражба, нелегален износ на оръжия и експлозиви, гърми завод или склад. Ако трябва някакъв завод да смени собственика си, гърми скандал или нещо от този род. Какви руснаци? Не знам.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Само дето никой не може да потвърди тази новина с "отворен код". Да му се не види, как ли стигнахте до дипломат и представители на президентството в Сахалини и Якутия /!?!?Особено този, който е в Якутия да не би да е в някой секретен затвор /представителен за Русия бе! Ако не бяхте орязали новините от Русия, щяхме да вярваме повече във вашите способности за разследване с "отворен код" /допиши новината се нарича, нали/. То да беше новина, а то измислици с дописване и фалшиви доказателства

26

До Дзивко

преди 3 месеца

Ако бяха толкова кадърни нямаше да ги разкрият. СеСеСеРе разчиташе на количеството, а не на качеството. В момента нито количество, нито качество. Пълни некадърници. Даже две години една Украйна не можаха да превземат, а за Лисабон и Берлин - забрави. ;););)

25

Христо Грозев

преди 3 месеца

Аз съм долна шорошпия на служба в посолствоТо! Обаче знам че КГБ един ден ще ме намери и почерпи с новичок!

24

Прокурор

преди 3 месеца

Всички руснаци ще бъдат изтривани от България, особено ония с купените паспорти и документи за самоличност, паметниците им сринати и имотите конфискувани, а форумните тролеи с червени потници - банирани за вечни времена.

23

Анонимен

преди 3 месеца

ШЕСТМА РУСНАЦИ ИЗДИРВАТ ГРОЗЕВ - ВЧЕРА МИ ЗВЪНЯХА НА ВРАТАТА, И НА ЗАВАЛЕН БЪЛГАРСКИ ПИТАХА ГОСПОДИН ГРОЗО, ГРОЗЕВ...

22

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Анонимен (22): И ти и подобните ти много ме кефите когато беснеете.

21

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До тоя журналист (21): Кеф мие, че беснееш.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Този индивид пак ли изпълзя!!!

19

тоя журналист

преди 3 месеца

е поръчкова англосакска *** ди бил

18

Дзивко

преди 3 месеца

Тия изкараха руските служби най големите некадърници, едни и същи хора ходят из Европа, я палят, я тровят някой, всички дето ги тровят оживяват, интересното е че ние едно време Марков с една съчма кат карфица го боднахме и не оцеля, ама руснаците в тоя дигитален свят с камери навсякъде пращат едни и същи некадърници, айде малко по сериозно

17

Дзивко

преди 3 месеца

Смятате колко са неадекватни нашите служби и прокуратура, твърдят, че всички взривове в оръжейните заводи били с начало пожар, като тези в Чехия, обаче собственика на завода Гебрев каза че при нито един от случаите, не е имало пожар..

16

Анонимен

преди 3 месеца

Грозев е случайно попаднал в медийното пространство и използва да се прави на велик. Горкият, цял Путин го гони да го мори, сега пък му ясно всичко за руските шпиони, абе добре се е ориентирал и адаптирал според тренда. И фамилията му грозна!

15

хъ хъ хъъъ

преди 3 месеца

До До Копейките"Грозев е всепризнат журналист от СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА," Да де, на такива им казват поръчкови журналисти. За такъв като него важи мотото: Като повторя една лъжа 100 пъти МОЖЕ и ДА СТАНЕ ИСТИНА!