57

ХА! То тия дето

преди 7 месеца

подкрепят всяко едно такова решение без капка съмнение са си чипирани. Неверниците да му мислят! :D

56

Попринцип

преди 7 месеца

Света се е справял до сега без САЩ.САМО ВРЕДИ И ЩЕТИ ИМА ОТ ТЯХ! МРЪСНАТА ИМ ДО...НА ПОЛИТИКА, МАНИПУЛАТИВНА ТОВА МРАЗЯ В ТЯХ!!

55

Анонимен

преди 7 месеца

"Н'дей бара Тангра"! Рокаджиите знаят какво имам предвид. Аз ще добавя, н'дей бара мозъка, за да не станат големи сакатлъци и за да не се получат резултати, каквито най-малко очакваш!

54

Анонимен

преди 7 месеца

Само на мен ли ми прави впечатление, че се изказват някакво мениджърче (най-вероятно на стартъп) и неговата адвокатка. Само на мен ли ми смърди, че хамстерите за опитите ще са Българи и ще се извършват у нас?

53

Чип и Дейл

преди 7 месеца

Аз преди да си слагам чип у главътъ задължително звъня първо на Спас! Евентуално може и с доктор Радева бърза консултация!

52

Тенгри кан

преди 7 месеца

Има ползи за тия, дето акъла им са йе изпарил с таа Русия;)))

51

НедоверчИва:

преди 7 месеца

ИмалО е и ползи лЕ?!?

50

Анонимен

преди 7 месеца

До 46 - Боли а фара, как се пише. Вакум пувма, вакум пиша.

49

Анонимен

преди 7 месеца

До 41 - Все тая....

48

Не е баш тъй

преди 7 месеца

До Кво лошо има?: Мозъкът е много сложно нещо, дори за съвременното ниво на науката и техниката. Примерно десет и повече милиарда неврона, а всеки от тях може да има десетки или дори стотици връзки с други неврони. И все още няма разработки, в които моделът дори на единичен неврон да е напълно еквивалентен на биологичният неврон. Така че от експерименти с чип в мозъка не може да се очаква много.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Теория на конспирацията, е вече е реалност, чип за всеки и ще е в нета само с поглед. Бързо, докато е безплатно.:))

46

Вендузи

преди 7 месеца

До лампи и вакум: Пише се "вакуум", не "вакум". А за ппедложението: Едно време правеха лечение по този начин. В една дебелостенна стъклена чаша (вендуза) се слагаше памук със спирт, палеха го за да се нагрее чашата и след това я залепваха на гърба на "жертвата". При изстиването на въздуха вътре се получаваше нещо като частичен вакуум. Беше лечение срещу настинка. Колко е помагало не знам.

45

Предложение

преди 7 месеца

Да гласуваме на кои от нашите управляващи и депутати да бъдат сложени чипове. Аз предлагам да започнат от Делян Пеевски. Много се е разбеснял преди изборите за лидер на ДПС и не е зле дистанционно да бъде узаптяван.

44

Христо Христов

преди 7 месеца

Мозъчните чипове са за тези с жълто-синьото знаме - барем имат нещо у главата.

43

лампи и вакум

преди 7 месеца

"позлващ лампи и вакум" - искаш ли с Елън да ти направим вакум на дупeто?

42

Малкия Сталин

преди 7 месеца

Сложете един чип в мозъка на русофилите, за да си предават пропагандата по интуитивен безжичен път и да спрат да пречат на околните.

41

Анонимен

преди 7 месеца

В моемнта гледате много базов вариан на технологията. Това е като компютър, позлващ лампи и вакум, вместо транзистори ...

40

Кво лошо има?

преди 7 месеца

Ултимативният вариант е, всеки синапсис да бъде подпомаган от малък процесор, както и да иа общ достъп до база от данни, с идеята, че ще можеш да мислиш стотици пъти по-бързо от сега, да имаш памет, която ти помага да помниш всичко, което някога си видял и чул, да можеш да правиш мигновенни връзки между неща, видени в различни десетилетия, ако трябва, да извършваш супер сложни математически задачи за наносекунда, деот на 100 човека, преди това ще им е трябало месеци за тях ... и така :)

39

Русоробски фронт

преди 7 месеца

Целта е Звяра от Кремъл да има пълен контрол над мозъците ви. За тая цел пуска радиовълни от петолъчките над кулите на кремъл. Иначе чифтосвам безплатно путинистки.Изискването ми е да грухтят шумно

38

Анонимен

преди 7 месеца

Тези които имат мозък в главата си, няма да се чипосват. . А тези които нямат.. ами на тях и чиповете няма да им помогнат да поумнеят.