24

Анонимен

преди 3 месеца

До ..., к.17 Не обвинявайте президента в проруска политика! Той е бивш военен, а в армията проруски настроени офицери няма! Обратно, бивши министри на МО отпреди 10 ноември (ген.Аню Ангелов) и министри на МО около и след 10 ноември смениха боята и станаха тъмносини. Вие всеки ваш опонент кръщавате със звучния епитет 'проруски настроен'. Не се ли опасявате, че ще дойде скоро моментът, в който хора като ЮЗУ-пишман политика ще бъдат наричани европейски демократи, а всички останали руснаци?

23

Анонимен

преди 3 месеца

Не се учудвайте, професоре, от възпитаника на ЮЗУ, какъв политик може да бъде той? Спомнете си скандала с КТБ, кой беше в основата му? Преминете към формирането на правителството Орешарски: кого предложиха за министър на МВР и той взриви кабинета - възпитаника на ЮЗУ, нали! Учудващо сега е поведението на Ахмед Доган - той беше известен като умен и мислещ политик. Сега защо мълчи? И за какво беше нужно на партията ДПС да бъде пришит този чужд на нея 'лидер'? Говорете, г-н Доган!

22

Анонимен

преди 3 месеца

щом съветника на прасето го казва значи е така.

21

Учуден

преди 3 месеца

В заглавието има думата к,очина,а в коментарът ми я задрасквате?!Вземете да премахнете софтуерната си цензура,защото е пълна гротеска!!

20

Учуден

преди 3 месеца

Ако ще се бориш с прасето радев не влизай в *** му,на която е обърнал президенството.Събрал е там всички зеленочорапни нерези и грухтят тайно по тъмни доби,прехвърлят тайните на БГ държавата в пликове,които се предават в рузкото посолство,засечени от Данс и Гешев и затуй ги ошетаха!Затуй беше драпането да премахнат специализирания съд и прокуратура за да прикрият и унищожът делата на Грипена и сътрудниците му,а и на цялата плеяда к,омундели,Баневи,Черепи,Мустаци,Бобокови,и кой ли не още.!!

19

Ангелина

преди 3 месеца

Точната сентенция е следната :"Ако се овъргаляш с прасетата ,няма как да не се изцапаш".

18

Анонимен

преди 3 месеца

Само че ти си направил точно това .Влязъл си при прасетата(ПП/ДБ)

17

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха, тоя се опитва да пробута тезата, че не Рундьо чорапа е прасето, а някой друг. Но всъщност, в ролята на прасето е именно Радев, който се опитва да оцапа всичко около себе си. Фактът, че чак Пеевски и БСП (тези стожери на законноста, разбираш ли) се обърнаха срещу него, показва колко ниско е паднал.

16

ВИС 1...ДСБКП.... .

преди 3 месеца

ТОЯ "ПРОФЕСОР" ДА КАЖЕ КОЙ БЕШЕ ПРАСЕТО И КОЙ КАСАПИНА НА ПОСЛЕДНАТА СРЕЩА НА БОРЕЦА ВАСИЛ ИЛИЕВ, ШЕФА НА ВИС 1 СЪС НЕГО..(СЪЩО БИВШ СПОРТИСТ).. ОФИЦИАЛНО Е ОБЯВЕН ЗА СЪТРУДНИК НА ДСБКП, КАТО ДЪРЖАТЕЛ НА ЯВОЧНА КВАРТИРА В СОФИЯ В ПЕРИОДА 1983 - 1990......ТОГАВА Е БИЛ 26 ГОДИШЕН... ВЕДНАГА ПРЕЗ 1990 - Е ИЗБРАН ВЪВ ВИСШИЯ СЪВЕТ НА БКП /БСП........ СЕГА ДА СИ КАЖЕ - КОЙ БЕШЕ ПРАСЕТО, КОЙ БЕШЕ КАСАПИНА....

15

...

преди 3 месеца

Дрът комунис манипулатор , се е взел за "месия" ! Откакто дядовците са им излезли от землянките и са превзели властта с чужда армия, и решили че им се полага да управляват по рождение! Преди обирали мандри, а сега опоскват цялата държава! Радев се е вживял в ролята на селски Пъдар и копейките се подмокрят, колко бил велик! Прав е Борисов, като сте си го избирали ,сега ще си го гледкате!

14

Ами

преди 3 месеца

...прав е за *** ! В тъй нареченият "стратегически съвет" на Радев, повече от половината бяха от бившата ДС, включително и Тоя! А като се има предвид, че Фелдфебелът е от една и съща масонска Ложа , като "свинаря" Гергов/Слънце Ориент/, нормално е всеки който се опре до Радев, да бъде оцапан! Включително и от Копейките !

13

КАСАПИН

преди 3 месеца

Много пъти съм влизал в *** с Прасето . За да имаш прясно свинско , трябва да се изцапаш . Иначе Прасето става Голямо и накрая Умира без Полза за Хората , само им яде Парите .

12

До 7

преди 3 месеца

Не,министерски съвет

11

Анонимен

преди 3 месеца

Тази снимка е поне на 15 г - яко CRT

10

Обективен

преди 3 месеца

Ха-ха и Боко би шута на Свинкятaa , като заяви,че никога не би подкрепил импийчмънт на президента. И Шопаркo се прибра в кoчиHкaтa без коментар.

9

Алекс

преди 3 месеца

Сглобкаджиите ги тресе шубето.След мандата Президентът като истински генерал ще раздава тежки крошета.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Не знаете ли, кой прилича на прасе и се старае България да стане ...?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Ей какво нещо е живота - същите които подскачаха срещу Пеевски за шеф на ДАНС, сега са първи на амбразурата да го бранят. Тотална морална и цивилизационна деградация!!!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Президентството ли, екочината?

5

Анонимен

преди 3 месеца

Колко точно приляга тази фраза за Пеевски!!!