89

Така е

преди 3 месеца

Радко заби на на Нинова и едва не изпадна от парламента. Благодарение на него БСП е пета. Същото го чака и Костадинов. Храни куче да те лае, и да ти разбие партията.

88

Васко

преди 3 месеца

Летеца е голямата грешка на лявата политика в България. Днес всичко е турлю гювеч и докато не си го изядем оправяне няма.

87

Деди

преди 3 месеца

Абе, Мите, че си мижетурка-политол(р)ог на политическа софра е повече от ясно. Вчера Герб-софра, днес"сглобка"(ППДБ)-софра, Докога ще я караш така и ще ни поднасяш анални анлизи? "Политолог"-*** като тебе гладен не остава! Ставаш смехурко с тези твои "проповеди" за Президента.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Мистър Лафка колко пари ди даде за да напишеш това?

85

Анонимен

преди 3 месеца

Иванчо, защо всички бягат на Запад? Иванчо веднага отговорил: За да разширяват ареала на ЛГБТ общностите, госпожо. Добре Иванчо, а има ли нови страни в този ареал? Отговорът пак бил моментален: Да госпожо, това са Швеция и Финландия. Браво Иванчо. Видяхте ли деца какъв евроатлантик си имаме в класа! Вземайте пример от него! Марийке ти ако не вземеш пример от Иванчо, ще си останеш в групичката на калпазаните, разбра ли? Да госпожо, казала Марийка, аз много обичам Иванчо и съм навсякъде с него. Браво Марийке! Видяхте ли деца, всички трябва да са като Марийка и Иванчо.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!

83

777

преди 3 месеца

скрий се руска подлого.....

82

КАНДИДАТЗАТВОРНИЦИ.

преди 3 месеца

ЧЕРЕПА ПРАВИ ПАРТИЯ.. РАДЕВ ПРАВИ ПАРТИЯ.. ГЕШЕВ ПРАВИ ПАРТИЯ......

81

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен.. 64...ПОЛУЧАВАШ :СЛАБ 2..ПО ИСТОРИЯ......КРИМ Е АНЕКСИРАН ОТ РУСИЯ ЧАК ПРЕЗ 18 ВЕК......РУСКАТА ПРОПАГАНДА НА РАДЕВ И СИЕ Е МНОГО ЗЛЕ.!!

80

Анонимен

преди 3 месеца

ВСЪЩНОСТ МОЖЕ НО НЕ ИСКА

79

Анонимен

преди 3 месеца

Искате ли да се хванем на бас, че тази година Радев, Тончев и компания ще избягат в Урал?

78

до каквото и даПишат

преди 3 месеца

Решение на какво? Коста и Възраждане не могат да си вържат лъжите за 24 часа. Всеки ден нещо което са казали бива разпарчатосано. Плюс това са долни ***, ще ни закопаят там, от където не 35, а 75 години няма да можем да излезем

77

Каквото и да пишат

преди 3 месеца

Единственото решение се оказва Възраждане със или без Костадинов!

76

Цитат

преди 3 месеца

Малко над една пета от всички запитани декларират положителна оценка за работата на този кабинет, като само симпатизантите на ПП-ДБ изглеждат в голямото си мнозинство позитивно настроени към правителството. . . . . . Явно доказателство, че хората са опростели, щом обичат да ги товарят! Няма да цитирам Ботев, защотo е вече забранен!

75

Анонимен

преди 3 месеца

Тоа кабинет много стабилен. Незаменим. Нали обслужва посолството, няма как да е иначе. А за Митрофанова напоследък нищо се не чува. Че и Путин нещо го заметохте под килима. Радев е основната тревога на посолството.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Който не глаусва гласува за статуквото и Пеевски. системата е така направена дори и целия народ да не гласува, ако си гласуват само пеевски, киро и борисос с три гласа ще си направят правителство и прламент.трябва да се галасува масово, това ,че нямало алтернативи са глуспости, има всеки път по 30 партии участинци на изборите, пуснете няма занчение з акой , важното е да се гласува иначе няма промяна

73

Име

преди 3 месеца

До 75. Така не става, вдигат полиция и жандармерия срещу народа и всичко "угасва". Става с военен преврат!

72

Анонимен

преди 3 месеца

Не съм гласувала на парламентарни от 10 години, не защото не ме интересува политическия живот, а защото НЯМА ЗА КОЙ. Само излагации - Бойко и секс скандали, корупция, Пеевски, сега тия лъжливи комични същества от Възраждане. Ако Радев направи партия ще гласувам.

71

Хмм...

преди 3 месеца

Не знам за Радев, но ако този народ благоволи да се събуди, нито говоренето срещу Радев, нито посолството, могат да спасят и кабинета на академик *** и самите сглобки. Но точно на това разчитат те, на дълбокия непробуден сън и апатия към всичко от страна на българите!

70

Анонимен

преди 3 месеца

Ей голямо пране на Гумен радев преди евроизборите по нареждане на посолството, да не забаравяме кой въведе зеленяи сертификат, спря евтиния газ от газпром, подписа за гешев без да се бави, спря рефрендума за еврото, можеше с него указ да го допусне. Кирос, Денков и Асен кой ги доведе-гемения. Американския посленник кой похвали наскоро-гумения.