17

българин

преди 4 месеца

До защитниците на палестинците:-Защо никой от арабския свят не ги иска плъховете-палестинци?Отговорете ми!

16

тъпомер

преди 4 месеца

Когато тарамбуките избиват хора,то било за свобода.Един тука пък има фиксидеята за априлско въстание,явно неугледните бради пречат на мисловния процес.

15

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 10 : похвално. Така се прави. Тия трябва да се изтребват от малки, че като порастнат се радикализират.

14

Анонимен

преди 4 месеца

по-добре с бетон, или поне строителна пяна. Ама не ми се мисли за количествата, които ще са нужни. Съвсем по еврейски са избрали най-евтиният начин.

13

Трезвомислещ

преди 4 месеца

Евреите да внимават да не се удавят самите те!

12

Хамелнския ловец на

преди 4 месеца

Плъхове - нелоша идея, но доста сложна за изпълнение!

11

бл.134 в Zап. парк

преди 4 месеца

Няма що !Масови убийци , тласкащи света към трета световна .На тях и американците всичко е решено

10

Анонимен

преди 4 месеца

Потърсете в Интернет. Там все още обикаля на много места снимката в която еврейски военни са вързали като ловен трофей палестинско около 5 годишно момче за капака на военната джипка.

9

Анонимен

преди 4 месеца

"Израелската армия отреагира по честен,неприкрит и достоен начин на онова отвратително палестинско нападение срещу Държавата Израел." - Казваш и Априлското въстание е според теб отвратително, а? Палестинците отговарят на действията на Израел. За всеки нормален и мислещ трезво човек беше ясно, че това може да се случи! И то се случи! Например идва ли му на ум в момента на някой, че Португалия и Германия могат да се сбият? На никой не му хрумва такова нещо, нали? А защо ли в Палестина се очакваше?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Те евреите без причина събираха палестински деца от улиците години наред. Десетилетия наред!!! Само заради самата идея да държат палестинския народ в постоянно напрежение, в постоянен терор! В постоянно унижение! Много от палестинските деца дори не са се върнали от затворите, те просто умират там. И накрая идва ГaйБaньо и казва "Палестинците са детеубийци!"

7

Анонимен

преди 4 месеца

В арабския език има думи, които носят по няколко значения, в зависимост от контекста в който се използват. Например самата дума "Ислям" означава "Послушание" но може да означава и "Мир". Реално в смисъла използван в теологията, послушанието изисква мир и мирът изисква послушание. И някои зле възпитани хора като кажат "Ислямистите", "Ислямистката групировка" и влагат едва ли не някакъв лош смисъл в това което казват. А реално преведете си сами какво точно са казали.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Не разбирам защо някои хора наричат палестинците "детеубийци", след като тия приказки, че били убивали деца се оказа, че не са верни, ами са измислица на еврейската пропаганда. При война се случва да има и цивилни жервти, включително жени и деца. Обаче всички освободени еврейски заложници казват, че палестинците са се държали добре с тях, хранили са ги добре и не са ги изтезавали. Не така стоят нещата с хванатите палестинци. Те биват измъчвани и убивани по затворите. А еврейте крадат деца!

5

адолф

преди 4 месеца

Едно време дядо ми като хванеше некоя мишка в капана и я пускаше в една кофа пълна до половината с вода.Оставяше я докато се удави и после я изхвърляше.Така мишката не му тежеше на съвестта, не я убиваше а тя сама се даваше.Пустите му евреи май са гледали от дядо ми и те.

4

Вин

преди 4 месеца

Всъщност, защо има тунели?! Сака, сетих се да убиват безопасно евреи, тарамбуките! Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

3

ээээ

преди 4 месеца

Докато не бъдат избити детеубийците от хамас,нищо добро няма да се случи.Целия свят за пореден път се убеди, в ннтичовешката същност на ислямистките движения.Затова Израел да води войната до пълна победа.Целия нармален и цивилизован свят е зад държавата Израел.

2

Истината

преди 4 месеца

Значи ако под земята има галерии с оръжия и взривове е ок, но ако е пълно с морска вода става катастрофа?!?

1

Анонимен

преди 4 месеца

За геноцида признаха ли, или ще чакаме втори Нюрнберг