84

Милена

преди 3 месеца

И тези резултати са им много на продажниците от ПП-ДБ.

83

Васко

преди 3 месеца

Това правителство е тотална гавра със здравия разум на всички ни

82

Таня

преди 3 месеца

Ама останалите 58% сме твърдо решени да разкараме тия недоразумение ПП и ДБ

81

Стоян

преди 3 месеца

Демократична България, ако си яват сами, няма да вземат и 1 процент!

80

Тенгри кан

преди 3 месеца

Кви са тия стъкмистики? Не е въпроса, койз а кого гласува, а колко процента от имащите рпаво на глас гласуват. Това прави изборите легитимни или не, упралвението след тях - легитимно или не. Ако, не са гласували 50+1 % от имащите право на глас, забравете, изборите и изпълнителната власт след тях са нелигитимни. Всичко друго набутаха в Конституцията, но такъв член с алинеи, забравиха! Но, живота не прощава!;))) За всеки е подготвил своята тояга!

79

Анонимен

преди 3 месеца

В България никога няма да има читава партия. Тука с политика се занимават само криминални хора и заради това свестните или бягат в чужбина или си кютат. Партийте трябва да се забранят със закон и да се правят преки избори.

78

Да попитам:

преди 3 месеца

Има ли поне един от пишештите във форума някога да са искали мнението му за някаква социологическа анкета? Мен никога не са ме питали за нищо! Платената социология си е цяла стъкмистика по поръчка на плащащия пачките! Що за алогизъм,22% е доверието в кабинета,15% в парламента,а само 34% искали предсрочни избори?! 42% не искали избори,пита се къде са останалите 24%? Радев бил с 36% доверие и 52% недоверие,за отрицателните проценти на всички останали няма и дума. Жалки демагози и нагаждачи!!!

77

Анонимен

преди 3 месеца

Да слушаш какво говорят политолози и журналисти е като да платиш на *** и да я питаш колко ти е голям....рейтинга.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Сега е рано за избори,вече няма алтернатива,когато президента направи партия,тогава ще настъпи време за избори,и тогава мисля картинката ще е съвсем друга. Хората просто чакат партия на народа,а не на олигарси и приятелски кръгове

75

Анонимен

преди 3 месеца

Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!

74

Анонимен

преди 3 месеца

Иванчо, защо всички бягат на Запад? Иванчо веднага отговорил: За да разширяват ареала на ЛГБТ общностите, госпожо. Добре Иванчо, а има ли нови страни в този ареал? Отговорът пак бил моментален: Да госпожо, това са Швеция и Финландия. Браво Иванчо. Видяхте ли деца какъв евроатлантик си имаме в класа! Вземайте пример от него! Марийке ти ако не вземеш пример от Иванчо, ще си останеш в групичката на калпазаните, разбра ли? Да госпожо, казала Марийка, аз много обичам Иванчо и съм навсякъде с него. Браво Марийке! Видяхте ли деца, всички трябва да са като Марийка и Иванчо.

73

Да бе

преди 3 месеца

Кои са симпатизантите на ПП и ДБ? Защо не познавам нито един? Защо не излязат открито пред народа и да кажат аз подкрепям това правителство. Защото дори тези които са близо до властта лицемерничат и подкрепят привидно само заради облагите. И те знаят че тази власт е покварена но и те са такива и търпят. Трудно е да служиш и на съвестта си и на парите си.

72

Анонимен

преди 3 месеца

ако това е верно целта на краваршингтон- да превърне българите в разходен материал от измити канчета е постигната- и връщане къмнормален живот е невъзможно-първия американски рвзерват в европа е факт- и народа с най старата държава на континемта отива в небитието-честити бели индианци

71

Теди

преди 3 месеца

ПП-ДБ искат избори, щото си мислят, че може да са първи, ама не са познали...

70

гост

преди 3 месеца

а само дб колко? сигурно 1?

69

Анонимен

преди 3 месеца

На Евроизборите ще се види, резултатите ще ви изненадат доста!

68

gogo

преди 3 месеца

hahaha... докато питате 1000 души - резултатите ще са ви удобни ;)

67

Анонимен

преди 3 месеца

ПЛАТЕНИТЕ ИЗМИСЛИЦИ НА ГЕРБ НЕ ИНТЕРЕСУВАТ НИКОГО.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Тренд са слуугинаж на тиквата. Всъщност тиквата и пееф управляват държавата, а ппдб са в ролята на под-логи, подмиват с ибриика дебелаците.

65

До 64

преди 3 месеца

Сега на европейските ще вземат някой депутат и ще се изкарат герои