16

Не се знае

преди 3 месеца

Може да се наложи Пентагонът първо да изтрие от лицето на Земята ислямските фанатици от Иран, а после другите врагове на Свободния свят.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Ирак също беше готов да отвърне.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Краварите са в ступор. След удар по Иран ще получат огромен дефицит на нефт и ръст на цените. В отговор Иран може да затвори достъпа в и от Персийския залив.

13

Анонимен

преди 3 месеца

На 16-ти януари КСИР нанесе страшен удар по щаб-квартирата на Мосад в столицата на курдистански Ирак Ербил. Цели 2 седмици ви чаках да го признете. За жестоко повреденият или направо потопен американски военен кораб кога ще си кажете? За него информацията изглежда е пълно табу.

12

Бьлгарин

преди 3 месеца

ДРЕВНИТЕ БЪЛГАРИ И САСАНИДСКАТА ДИНАСТИЯ В ПЕРСИЯ, ИРАНдоц. д-р Я. Й. Шопов- Институт по древни цивилизации.Най-новите, но най-загадъчни български следи в Иран идват от Сасанидския период. Този археологически пласт изобилства с еднакви символи на държавната власт при сасанидските и партнянските императори и българските канове (фиг. 3-6). Общият символ е диадема от 2 гофрирани ленти с формата на голяма мартеница. Тя е завързана отзад на короната на кановете от Волжска (фиг. 5) и Дунавска България (фиг. 6) и на короните на Сасанидските (фиг. 3) и дори на Партнянските императори (фиг.

11

Анонимен

преди 3 месеца

До 9 - българи-персийци, тинтири-минтири. Персийците са цивилизовани от мидийците, които са траки, по-късно познати като сармати. Стига си чел персийско-тюркско-болшевишки измишльотини. Имено предците на българите, (скитащи-траки), спират и държат персите извън Европа.

10

Анонимен

преди 3 месеца

В замяна на иранските дронове Русия снабди Иран с Кинжали и Циркони.Само няколко Циркона и самолетоносачите на САЩ стават подводници.Така че не е добра идея да се закача Иран.

9

Бьлгарин

преди 3 месеца

Иран е древната персииска империя от която произхождаме и ние персите - рядко са претърпявали поражение в битка както и ниеМададският конник изсечен в скалите - символизира типична персииска ловна сценаКонник в езда дьржащ льк в краката на коня повален льв , зад конника тича куче а в небето се вижда орелМного археолози смятат , че това е изображение на - хан тервел произлизащ от персииският род - дуло или е символично изображение на бог - митра от персииската митология

8

Крико

преди 3 месеца

До миле . Питам се колкл джихадиста са минали границата на сащ през мексико. Като гледам какво става в тексас сигорно вече има една рота джхадяги в сащ

7

Анонимен

преди 3 месеца

Айде да вземе да реагира най-накрая и ще свърши като Ирак и Либия- за 2 часа. Всичките арабесковци много знаят, а свършват за часове после. Къде е седнал да се обажда и тоя голтак не е ясно?!

6

Миле

преди 3 месеца

Ако байдън не престане да дрънка глупости,Иран ще им покажат , що е то джихад в който не се взимат пленници

5

Хе Хе

преди 3 месеца

Иран е с руски самолети и руско ПВО последен модел. Няма да е Югославия а ще е леш за САЩ.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно ако полетят над Иран 1000 б2 Спирит, ф35, ф16 и другите разновидности на ф-а какво ще остане...

3

Нено от Тутракан

преди 3 месеца

Иран е бил сам срещу целия свят при войната с Ирак, а оттогава много дръпна във военно отношение, бил съм там, това е древна империя, имат готовност да се държат като персийци, мишшоците за съжаление са в европейския лагер.

2

Цецо Кинжала

преди 3 месеца

Дъртият намекна че може да удари Иран,но надали ще посмее.Иран е прекалено голяма лъжица за американците.Така че да му мислят защото отговора на Иран ще е съкрушителен.Да не забравяме че Иран има и ядрено оръжие.Дъртият Байдън много трябва да внимава там.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Краварите в ступор . Оказаха се прекалено изостанали от Иран