9

Отговор до 1

преди 3 месеца

До 1. Анонимен. Къде се е получила тая фантастика ? За какво понижаване става въпрос след като се повишиха и на газта и на тока ? И най-вече за какво конкретно производство става въпрос ? . . . Цените на околовръстното падат! Информирай се!

8

Имайки в предвид

преди 3 месеца

Образователния ценз в редакцията ни трябвало да се разбира вместо . . . Спад на производствените цени у нас с 15% за година . . Спад на производството (без цени) у нас с 15% за година! Около България рецесия, но в България ръст на производството, което е логичното заключение след като цените падат!

7

Я

преди 3 месеца

СТИГА НИ БАЛАМОСВАЙТЕ-ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

6

Борко

преди 3 месеца

Просто бизнеса си ги прибира тези 15% кое не е ясно.

5

Ss

преди 3 месеца

Нещо цените да паднат?

4

Браво

преди 3 месеца

Това са добри новини. Може наистина още 2015 да ни приемат в еврозоната. Тогава радевите вълнения съвсем ще изпуснат въздуха.

3

Анонимен

преди 3 месеца

тока е по-евтин и то с много, но не съм видял цените в магазините да се поевтинели ..

2

Анонимен

преди 3 месеца

Празни приказки на килограм,имало спад на производствените цени с 15 процента,защо тогава по дяволиme цените на всичко от нова година насам хвръкнаха с поне 20 процента?

1

Анонимен

преди 3 месеца

Къде се е получила тая фантастика ? За какво понижаване става въпрос след като се повишиха и на газта и на тока ? И най-вече за какво конкретно производство става въпрос ?