81

Анонимен

преди 4 месеца

Путин обича Ердоган и Севернокорейсите и тем. подобни,а България обявява за неприятелска.

80

Анонимен

преди 4 месеца

Приберете си всички дезертьори от Черноморските ни курорти! = = = = = = = Приберете си и всички нахални, нагли, мързеливи, капризни пара,зиити, които си мислят, че всички са им длъжни!

79

Анонимен

преди 4 месеца

За Путин България е неприятелска страна той обича Иран,Турция и тем подобни.

78

Анонимен

преди 4 месеца

Мобилизацията нещо много насилствена и принудителна... укропо патриотизма нещо се спихнал.

77

Анонимен

преди 4 месеца

хайде сега жените, да се готвят и бабите

76

Анонимен

преди 4 месеца

Ето сега пак някаква среща ще има европейска. Всички политици накуп, да ги пратят Украйна. Тези европейски политици са все доблестни и смели борзи за славата на Украйна. Ще умрат за ней, но с чест.

75

Мухахаха

преди 4 месеца

Браво бе ! Сууупер армия ще стане като насилствено мобилизират дезертьори избягали чак в чужбина и разтреперани младежи, до скоро крили се под полите на майките си.... НаправУ , като тръгнат да превземат че чак в Аляска ще се спрат .... Ееей, тая дрога дето я шмърка Клоуна , много силна бре . Какво друго ще измисли ? ДА не поиска скоро България да мобилизира русофобите си да помагат на фронмта ? Колко му е . Ние си дадохне ракетите , техниката боеприпаси ... че едни русофоби ли няма да дадем ?

74

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да е зле да я затегне и на Слънчака и Златните бая народ ще събере.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Ела си ги вземи тук ,сражават се за родината на нашето черниморие с бутилки алкохол )

72

Анонимен

преди 4 месеца

Защо? Войната приключи след провалилата се контра-офанзива през есента. Кой и с каква армия ще изкорени 150 000 руснаци окопали се източно от Днепър и складирали провизии и амониции цяла зима. На пролет Русия ще има толкова натрупано оръжие, храна и лекраство, че от там не може да ги бутне никой без да използва Ядрени оръжия или армия многократно по-голяма. Ако някой има 2 млн армия да прати иначе да преговарят за мир. Всичко друго е безсмислено изпращане на смърт на някакви мъже!

71

Анонимен

преди 4 месеца

В най лошият сценарии войната приключва в края на годината с встъпването на Тръмп на власт в Белият дом. Краварите вече не дават оръжие на фашагите от Бандера и последните чакат само от Европа кой се предума да даде такова.Лошото за нас като нация е че нашето го даваме даром до като запада дава всичко на кредит за Бандеровците и го пише в тефтерите за бъдещите укри да плащат.Шансовете на фашагите във войната са нулеви.

70

Анонимен

преди 4 месеца

На четвъртата година от войната ще напишат законопроект за мобилизиция и на гражданите от страните на НАТО, щото техните ще приключат, че нали уж са полуприети

69

Анонимен

преди 4 месеца

Даваме безплатно 500 хиляди евроатлантици от БГ за нашия другар Зеленски. Да дойде да ги вземе с влаковете.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Вземете и нашите тук!

67

Анонимен

преди 4 месеца

Евреина е дал заповед.До последния хол.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Има много украински дезертьори на нашето Черноморие!

65

j

преди 4 месеца

Вече и на децата, е ясно, че тази война няма нищо общо с демокрация и освобождаване на Украйна. Самити украинци и те вече го разбират и отказват да водят подобна война. Скрити зад думичките свобода и демокрация, колетивният запад се стреми да нанесе стратегическо поражение на Русия и да се опита да лиши от всичко, като започне от природни ресурси, глас в Съвета за Сигурност и стигнем да ядрените оръжия! Като за целта, жертваме украинците.Това, ако не е мерзост и лицемерие здраве му кажи...

64

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Що няма ток в Моцква?

63

не може да бъде!

преди 4 месеца

Някои американски медии като Фокс Нюз твърдя ,че техни журналисти са преброили в Украйна публикувани около 400-410 хил.некролога свързани с войната.Това са предполагаемите убити военнослужащи.А освен тях има и такива които се водят безследно изчезнали и те са няколко десетки хиляди!?Доколко е правдива тази информация може да се разбере ако някой позволи да се направи едно изследване на украинските военни гробища ,но и без изследване публикуванитеснимки от тези гробища са достатъчно стресиращи!

62

И това не буди

преди 4 месеца

никакво съмнение за сериозните загуби, които търпи Украйна на фронта? 450-500 хиляди наборници за попълване? И какви са реално шансовете за оцеляване 36 месеца на фронта при тия бомбардировки и артилериен обстрел, каквито правят руснаците? Това си е 99% сигурна смърт или осакатяване в по-добрия случай.