112

DRAGO

преди 3 месеца

Как претенции? Аз към България? Не, никога!

111

do 82

преди 3 месеца

какъв цар? последният български цар е през далечната 1393г.(дори и за него е съмнително колко е бил от царксо потеклко) от тогава до освобождението царската кръв е изчезнала 5000 пъти ;)

110

Анонимен

преди 3 месеца

С рекордното обезщетение от 1,6 млн. евро на Сакскобургготски, МС тайно инвестира в Монако Казината ли? Пак ли КироАсанската зган лудее с нашите бюджетни пари.

109

Анонимен

преди 3 месеца

Платете му парите и да се приклщчва. Така, децата му няма да имат нникакви легални претенции ...

108

Анонимен

преди 3 месеца

Цар Дървояд превърнал борова гората до Боровц в клечки за зъби и кибритени клечки 50 на 50

107

Анонимен

преди 3 месеца

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

106

Анонимен

преди 3 месеца

Когато ЗагРЕя изгРЯва РАно заедно на ХОРизонта, със свойта сестРИца утРИнна ЗОРница, да Свети и блести със своите знаещи лъчи. И навсякъде по Земята де цивилизация се появеше имаше, в чест на ИСТИНАТА, пРАвдата. Тъй пиРАмидално БЯЛАТА РАСА бе устРОена, пиРАмида Явна Виждана от Всички и Виждаща Всички. И тъй как дървото има си коРЕн, стъбло и листа. За да може ЗагРЕя (((Слънцето))) Плодове да РАжда, РОжби Мъжки с геРОйство ОРисани. ДА гРЕе и с РАйски гРАдини да обсипе Земята.

105

Анонимен

преди 3 месеца

В Стар Египед по топлите Бял и Червен Нил земи.... от север Конна АРмия се появи... АРмия на Бели ХОРа на Коне КРИлати... Те от тРАКИЯ бяха и от ЗагРЕя - (((СЛЪНЦЕТО))) Знания Топяха. Знанията им бяха приРОДни все наРОДни. Слънцето почитаха и в негова Чест пиРАмиди РЕдиха, по подобие на Пловдивските Тепета... За по кРАтко и РАзбиРАемо за Черните Къдрици, РА-дко го наРЕкоха и фаРАон с ОКО всевиждащо, над ХОРската пиРАмида въведоха, за да стане ЧО-ВЕЧно и за ВЕЧни вРЕмена с Енергия от Космоса да с

104

Анонимен

преди 3 месеца

Ами то някои откраднаха много повече и продължават...

103

Анонимен

преди 3 месеца

Копита, Тропот, Прах, Звук от Меч и Змейски Плач. Това бе времето на Бой между Стихиите на Знание и Вой... Мъжът се бе превърнал на Слънчев геРОй... геРОй на Слава. Не оставящ след себе си даже паднал в бой Забвение. АТлаци Земни и неЗемни геРОично в бой влизаха със Земните Стихии... Тез АРИИ РОдени бяха от вРЕмето на Знанието "***".... Да топлят, гРЕят те Земята и Истина да Сеят....

102

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не , иначе тия пари ще заминат , я за самолети които не трябват , или за БТР-и , по-добре , дедото да свърши някоя друга работа и тези пари да ОСТАНАТ в Бг , а не ИЗВЪН Бг.

101

Анонимен

преди 3 месеца

Като гледаме , къде е НДСВ , виждаме че това е било , МИНАЛО-БЕШЕЛО , народът не го тачи , заради ЛЪЖИТЕ МУ !

100

Анонимен

преди 3 месеца

Сега може да се види крадлив дедо за колко време може да проиграе 4 милиона лева.

99

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя дедо не разбра ли , че е ОТРИЦАТЕЛЕН ''ГЕРОЙ'' В Бг .

98

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС дава на България пари , които и не остават в България , а заминават ''някъде'' през океана , а после ни ВЗЕМА ТРОЙНО ПОВЕЧЕ ... Е , ДЕ Е КИРО НА КИРИЯ ?

97

Анонимен

преди 3 месеца

На Момите Бедрата бяха като РОЗовата долина с РОЗА по средата, МАслодайна, ухайна, с течащи от леден извор Сълзици, с БедРА за РАждане пРИгодени и Гърди с мляко надаРЕни. Снага Тънка прилъстяваща мъжкото Достойнство. В Очите Мъжки тя бе Кристална и Войнствена Амазонка. Само като се появеше и звездите обсипваха свода небесен. За нея в Бойцялата Земя биеше отбой и РОгове тънтяха премесени с ЧОвешки Вой.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Не случайно , народа го нарича , ''КРАДЛИВ ДЕДО'' ..., още повече че той ''ОБЕЩА'' , да не иска нищо от България ,... е да , АМА НЕ !

95

Анонимен

преди 3 месеца

Семето бе узряло, готово за разсейка. ПЪПката Балканска се Пукна, Цъфна и преди да прецъфти... Хемус наш Герой, гРЪбнак Балкански се УРИгна и с УРА на Кон чак доУРАл стигна, нов гРЪбнак да прави, че им стана тясно на тез Бели ХОРа твАРИ. Те АРИИте бяха Бели, Снажни, в Сняг калени и от НОЕ РОдени, с Очи Сини и Зелени, с Очи тъмни кат Маслини, с кожа Бяла Сребриста като Бяла Мъниста, с Мъжки Тела на АТлети, с Ръце крешящи небето да не падне и притисне селцето където Момите извиваха ХОРцето!

94

Анонимен

преди 3 месеца

Малък Тошко :---''Върнете ми държавата'' !Явно е прав , като виждаме какво се случва !

93

Анонимен

преди 3 месеца

САКСИ ДОКАЖИ, ЧЕ СИ ПАТРИОТ - СЪЗДАЙ ФОНД "САКСИ" ЗА ПОДКРЕПА НА МЛАДИ ТАЛАНТИ ДА УЧАТ В ПРЕСТИЖНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ УНИВЕРСИТЕТИ - ДА СЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА Я ИЗДИГНАТ НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО!!!