13

Чайка

преди 3 месеца

Само си чешете езиците Съдебна реформа може да има след-Когато частно или юридическо лице осъди България в европейския съд да плащат съдиите от Районния Окръжния и други съдилища.Те са учили римско право Европейско и т.н.Да плащат от техния си джоб не от бюджета.

12

Анонимен

преди 3 месеца

И АДВОКАТИТЕ КАТО ТЕБ И БАЩА ТИ

11

Анонимен

преди 3 месеца

Марковски, същите ли въпроси задаваш в съда, когато защитаваш убийци? Понеже с друго не си особено популярен...

10

Анонимен

преди 3 месеца

Марковски добре познава нещата отвътре в системата, защото работи по схемата "адвокат-прокурор-съдия". По схемата "аз на теб, ти на мен".Отлага дела и прибира тлъсти суми от клиентите си. Последният му "успех" бе когато изнесе версията за убитите на пътя двама млади, че били пияни. Имало наличие на алкохол в кръвта. И така отърва 20 годишния убиец на пътя, който "обичал да свири на китара и пеел в църковния хор".

9

Анонимен

преди 3 месеца

Имаше един републикански измамник-стар,дебел и неграмотен адвокат,който мамеше хора,които му ставаха клиенти.За ниското му професионално ниво,легенди се носеха.Но беше на ниво кръчмарско плямпало.За съжаление и хората,които го "цанеха"за адвокат,не бяха на по-високо ниво.Но един път минал през него,клиент не повтаряше втори път тази грешка.Кой ли е той?

8

анализатор

преди 3 месеца

Този индивид в качеството на какъв,го питате по такива въпроси?

7

Ужас

преди 3 месеца

Българската прокуратура и българската полиция са пропити от корупция! Прокурори и полицай ходят на работа за да ощавят някой занимават се със поръчкови разследваня!! Нищо човешко и професионално няма във тях! Хиляди българи пишат на европейската прокуратура! От Европа много добре знаят за какво става въпрос във България затова България ще види Шенген и еврозона през Крив макарон на 32 ри март ще ни приемат

6

Анонимен

преди 3 месеца

" жертвата изпитвала ли е болки и страдание по време на умъртвяването" - ей така звучащо изискване на закона ме шокира и съм в потрес. Има ли убийство при което не се изпитва болка? Търсят се причини извършителят да бъде оневинен ?

5

Bulgarian

преди 3 месеца

Хайде Сибиле, търговците. Не с Лената им Магдалената. А с парите си и със знанията си. Ами, те не са го завършили УНСС-то, за разлика от ВАС. Ами г-н Камен МИРКОВИЧ, ви гие давал дипромите. А път, той ме назначи, а дори и ме уволни от УНСС-то Ви. Дори иза двете съм му блатодарен. Лека му. Ами, цели 4 години съм рабжтшл в универсдитета им. А пък, преди това, 9 г. в Инситтута по полимерите им на БАН. А междувременна , дори и специализация в State University of the Ney Yorka им. В Сиракюз. СИБИЛЕ.

4

Българин

преди 3 месеца

Щов като на Бойко Борисов му се е разплакарла душата, значи само г-жа Корнелия му е виносна. Сигурно е му е намерила вм архивитена БКП-то членската му КНИЖКАТА. ХАЙДЕ ВЛАДИ МАРКОВ. Ами , водил съм им само УПРАЖНЕНИЯТА. Мога и хорото им ада поведа. Ако ме намерят. Не и в УНСС. В Дружбата ни съм. Тази в Софията.

3

Културно

преди 3 месеца

Ами, това си е проблем на прокуратурата. Тези почнаха като лекарите и тенералите. Като не могат зо лекуват и няма кого да ккомндват, започват да ги показват по телевизиите. То си е повече от ясно, че техните ШУТКИ СА повечме от ясни. Ебатги, ноне искатда раждат. Лекарите и сестрите им. За това е домографската криза. ЧЕСТИТА 2024 на БАНКЯНСКАТА МУТРА. И неговата дъщеря я *** като тази на съпартиеца му от Правец. Все пак, тези от ПАРТИЯТА МУ , а дори и отКС го уважават. Като пожарникар.

2

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Г-н Марковски негативен имидж, откакто Радев съсипа спец съда и спец прокуратурата, внедри съдии и прокурори, за да немогат да го осъдят ефективно. Раздаде титли на професори за по високи пенсии, да ги подкупи, така те му осигуряваха влияние сред студентите, който е за Бойко 2,който е за Радев 6. За да пишат без пари тука, че Радев е бил ИСТЕНСКИ президент....мумук пълен шизофреник Радев.Измаймник, крадец и побойник е Радев.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя само като го гледам в лицето и бих му дал 10 години.Не знам ква изтривалка е ама като отиде на дело се гъне като мокър макарон на съдията ли да се нагъъзи на прокурорът ли?