59

Анонимен

преди 3 месеца

Да си ги вземе в двора на двореца "Враня". Там съветските паметници със шмайзерите ще стоят много собре, за радост на руските му гости. Където ще посреща Гундяев, Митрофанова и други ченгета на кръволока Путин, редовно. Веднъж същите вече му бяха драги гости.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Двуличие. Шмайзер да виси над София и Пловдив, това ли иска Кобурготски? Докога ще скверним паметта на стотицитехиляди избити от комунизма? Съветските паметници символизират най-мракобесната част от българската история.

57

Амии

преди 3 месеца

До ЯМБОЛИЯ Защото вижда, че техните идейни и физически наследници в момента са на власт. Само в България се правим, че не виждаме новият тоталитарен режим, който се изгражда. И, само българските политолози, наричат "десни" една шайка радикални либерали (комунисти). Комунизмът се завръща. Вече, кръстосан с фашизъм. Спете спокойно, деца. Така или иначе, вече нямате бъдеще.

56

ЯМБОЛИЯ

преди 3 месеца

А след 1944 когато с помощта на Москва,БКП разруши само за 2-3 години в България всичко построено в периода 1878-1944 година може,а сега не. Тогава освен паметници,ликвидираха 30 000 души--цветът на България,литература от същия период,вестници,архив и мн. др. Защо Симеончо оправдава хората ,осквернили гроба на баща му,убили чичо му,прокудили семейството му в изгнание? Питам,защо????????????????

55

Анонимен

преди 3 месеца

Като се върна в Бг му се мятахте в краката, пък сега го плюете? Интересни хора сте. Явно обичате диктаторите, които ви мачкат и крадат но ви убеждават, че е за ваше добро...

54

Абе

преди 3 месеца

Другарю Цар, парвенютата от БКП, колко неща разрушиха, защото българите трябваше да поддържат само партията майка? Този, който заповяда да се построи паметника в Пловдив, заповяда и да взривят гроба на баща ти, за да не ходят поклонници на него!

53

Ах

преди 3 месеца

Този лицемер!

52

Анонимен

преди 3 месеца

Българските фашисти били репресирани през септември 1944 година, докато германските фашисти не са репресирани от САЩ и Британия. Българските фашисти - единствените репресирани през ВСВ.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Софийските талибани трябва да си рушат апартаментите и къщите от социализма. Те са паметници на режима. Всеки софийски талибан сам да си руши миналото в двора и къщата.

50

Анонимен

преди 3 месеца

То вече сценария за промени в законите е очевиден. Спретвате една история, малко да се поразкаже, доукраси ако е необходимо и ето - необходими са промени в закон, нов закон ако трябва, специално се дообогатява случая. Не вярвам нито дума. Дебора... Пейо ... Други има ли, може да съм пропуснала някоя належаща промяна в закон.

49

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Прав си,Кобурге ромски! Историята няма да заличим,но заради това,което долният ти сефардо-австрийски и турски род ни причини на нас-Народът на Израел и Народът на България, ИСТОРИЯТА ТЕБ И ТВОИТЕ ШЕ ЗАЛИЧИ! ПРЕСТЪПНИК ФАШИСТО-СТАЛИНИСТКИ !ТЕЖКА МУ ПРЪСТ НА БАША ТИ ,КОЙТО БЕ ШЕФ НА УБИЕЦЪТ ХИТЛЕР.ДА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРСКАТА И ИЗРАЕЛСКАТА РЕПУБЛИКИ!!!

48

Анонимен

преди 3 месеца

има документи доказващи че въпросният тарикат си е сътрудничел с дс по времето на тъй нареченият комунизъм докато е бил в Испания след това същите го докараха да излъжат хората.те си сложиха подходящите хора във властта а той се облажи здраво.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Укрокопейки Сибир ви зове !!!!

46

Симеон-хасан: дъртак

преди 3 месеца

Ти си история, аз бъдещето? Алах акбар.!. Първо ще заколя калинка пияната мумия и *** стария накОман !

45

ха, на бас

преди 3 месеца

не е далече времето, когато братушките ще са на дунава, и царя или синовете му ще възкресят нашата България!..разрушителите да заминават зад океана!

44

Да се върне

преди 3 месеца

Търновската конституция приета на 16 април 1879 година

43

БОКО БОЯДЖИЯТА

преди 3 месеца

БОЯДИСАН СЪМ ОТВСЯКЪДЕ,АКО ТРЯБВА ЩЕ СЕ БОЯДИСАМ И В ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА !!

42

Сарс от Марс

преди 3 месеца

Айде бе ,дедо Симо....забави се!

41

юлий цезар

преди 3 месеца

римляните в своите походи от близкия изток, през египет, до англия, навсякъде са строили, никъде те не са разрушавали, затова са велика нация.....а днешните побъркани дри-сльовци рушат паметници!

40

македния е българска

преди 3 месеца

Прав е!