72

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя си мисли, че били освободители. Само дето не си задава въпроса, защо ме са посрещнати като "освободители"

71

българин

преди 3 месеца

До само питам: Няма смисъл да ги питат! Само трябва да следят къде отиват! На зимната пързалка или в чалготеката! Бас слагам, че навалицата в чалготеката е много по голяма!

70

само питам

преди 3 месеца

Питайте вашите дъщери кои им е идола? Диона или Камила?

69

българин

преди 3 месеца

Ако бях на мястото на Путин щях да засадя една топола в центъра на град Лозана, като благодарност за взетото от тези изродистанци решение!

68

само питам

преди 3 месеца

До А бе,: А защо не гепят американците, като всички знаят че се зобят като за световно?

67

Анонимен

преди 3 месеца

Хахахаха руска биполярност . Не само допингите трябва да им покажат ами и да ги забранят във всички спортове. Щом не се съобразяват със света значи нямат работа в спортовете на света. Стига вече меки подходи . Брадва.

66

Анонимен

преди 3 месеца

версията им е самата истина всичко друго е просто невероятно всеки сладкар го знае и често се случва.

65

А бе,

преди 3 месеца

...поръчкови ,не поръчкови съдии, допингът си е допинг! Гепят ли те ,изгаряш ! Та ако ще и да си най-големият талант!

64

Анонимен

преди 3 месеца

Злобата на шошорите до такава степен ги е поразила.че пропаднаха до там, да водят война и с петнайсетгодишни деца! Но независимо от тяхната ярост и злъч,Камила си остава недостижима звезда на леда! Адски талантлива,безумно обаятелна,чаровна,харизматична ледена принцеса!!! Тези и качества никой не може да и отнеми! Нито платени поръчкови съдии,нито пенявещите се по продажните медии г**б**сти! Звездите като Камила остават в историята на спорта,плювачите отичат в канала при л**Й**та!!! Жива,здрава!

63

Накратко :

преди 3 месеца

Триметазидин - това лекарство е предназначено за употреба при възрастни пациенти в комбинация с други лекарства за лечение на болка в гърдите, причинена от коронарно заболяване (ангина пекторис).Не се препоръчва употреба от лица под 18 годишна възраст.

62

до пост 61

преди 3 месеца

И това Е ЖИВАТА истина а силата е в истината !!!! браво но ще те истрият

61

Анонимен

преди 3 месеца

Е може всички руски спортисти използват допинг ,а украински марихуана ,украински парламент е разрешил ,скоро че разрешат и кокаина)

60

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците защо си мислят, че света се върти около тях?! Хваната с допинг, гори, точка по въпроса --->>> To там ако намериш един без допинг ще е световна новина. Само дето се хващат чуждите, пък наши и ваши минават между капките. Борбата отдавна е на политическо ниво: да измислим нова субстанция, дето не светва на тестовете и да забраним старата, че да изкапе конкуренцията...

59

Анонимен

преди 3 месеца

15-годишната Валиева няма как да е взимала сама допинг. Давали са и го треньор, лекар на отбора и т.н. Но Валиева беше много добра на леда. Направо наслада за очите. Жалко за момичето.

58

Анонимен

преди 3 месеца

помазаите продължават да акът защото сам дълги шиите и не им стига до мозъка

57

Ddd

преди 3 месеца

Айде сега, кой ми се изака в гащите.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Поредния руски идийот , който си мисли , че е хванал господ са кайсиите....

55

Анонимен

преди 3 месеца

А помните ли как гледаха руските гимнастички, когато българките спечелиха златото на олимпиадата в Япония преди три години?

54

Анонимен

преди 3 месеца

В-ВА Е най силната в света и няма нищо странно в това което се пише ! работът помазаните навсякъде както и тук на форума! Не само нашите най добри абют-ти се примамваха в унив -те на америка англия от бившите соц срани за да няма умни хора в бившите р-ки на СИВ -Ш-ва беше също обвина но късно ТЯ ПЕЧЕЛИ КАТО ДЕТЕ ОЩЕ ВСИЧКИ СЪСТЕЗАНИЯ В юсей (от дете е в америка по рекомендация на НАВРАТИЛОВА )и то винаги на година две малка от конкур-те! НО ТОГАВА тя не е пила или е пила ?СЪЩОТО Е И ТУКА

53

Анонимен

преди 3 месеца

А тоя руски сенатор колко милиарда има в чужди сметки?