140

истината

преди 4 месеца

До Йотати си психопат. Бог да те накаже!

139

Йота

преди 4 месеца

Срещу тези две жени няма никакви сериозни доказателства, нито пък имат що-годе мотив за такова тежко престъпление. За сметка на това е организиран див медиен вой срещу тях. В агитката са впрегнати психолози, дето не са ги и виждали, ама имат мнение; журналисти, дето каквото им поръчаш, това ще напишат; любовник, които твърди, че е баща на дете, родено в набързо сключен брак с убития впоследствие Пейо, но хич не ревнува, а нарича Пейо "другар по бащинство" и т.н.Манджа с гроздв.

138

Пуйко

преди 4 месеца

Аз пък не се изнервям от ползването на Ник като моя,но за да няма съвпадение ще го сменя на пуйко.Тези нищо няма да признаят,а разследването като чета досега не разполага с категорични доказателства,а тепърва е невъзможно да ги на попълни със самопризнания,тъй като ще мълчат като комунист на разпит.Адвокатката на Славова е казала вчера в зала,че няма доказателства Славова да се е качвала в колата на Пейо.Явно ще търсят свидетели след като останалите доказателства са лесни за обяснение.

137

Фитьо

преди 4 месеца

Според защитниците на Габриела тя се е опитала да осуети престъплението,но е "Дневник" спират дотук и не е ясно какво са имали впредвид,но звучи като опит да го спаси от майка си.Очертават се постоянни изненади по това дело.

136

Фитьо

преди 4 месеца

И мене почва да ме изнервя с малоумщините си

135

До Фитьо

преди 4 месеца

Стига писа бе бате, лягай си

134

А пияната циганка

преди 4 месеца

Меди догъноф ще бъде задържан за отстрела(поради наранени чувства и отказан секс) на бившия си мъж, наречен от него мъжката секретарка ?!

133

Фитьо

преди 4 месеца

Майката е била ловец Черпила е с алкохол мъже в Банкок и ги е водила в мисията да и свалят звезди

132

Анонимен

преди 4 месеца

Какви са по етнос тези жени . От къде са , какви са им родителите.

131

Анонимен

преди 4 месеца

Тези които бавят теста за бащинството на второто дете са за съд. Този тест трябва по най бързия начин да се изпълни. Не трябва 3- 4 год.

130

Фитьо

преди 4 месеца

Цялото обвинение при тези догадки,ще се срути при липса на доказателства с какво са се върнали от Витоша.Пеша няма как да стане по тъмна доба.Явно са признали пред полицията,но преди да бъдат обвинени,което е едно правно нищо.Като са ги разпитали с адвокати майката твърди че са невинни.За мярка предположения стават,но не стават за присъда.

129

Фитьо бате

преди 4 месеца

Ти самия си едно предположение за съществуване.... Явно си адвокат.... Без коментар

128

Фитьо

преди 4 месеца

Като чета досега има запис само как майката подкарва колата след като е стояла отзад.Причинно-следствената връзка е само едно предположение,че те са му видели сметката,защото са били в колата?Ами "утре" могат да твърдят,че той е помолил майката да шофира и после са слезли и са го оставили да си продължи и не знаят нищо.Не е установено и какво са се върнали от подпалената кола.Едва ли е пеша На практика има само предположения и ще се възползват от правото си да не дават показания.

127

Анонимен

преди 4 месеца

Другарю Живков нямаме деца за училището / при откриване на ново училище от БКП / отговорил им. Е и деца ще ви направим

126

Анонимен

преди 4 месеца

Тая ли е от ПП евроатлантиците и техните ценности )

125

Анонимен

преди 4 месеца

До 129. Глупости сега било . Незнаещ , че в Социализма жените бяха с приоритет и в работата. Беше ли разведена една жена и с дете , ако е с две става герой на труда . Никой партиен секретар, директор не можеха да я пипнат или уволнят . Ако е с висока степен на произвол . Само я преместват от една работа на друга. Семейния кодекс изцяло е писан за такива по СССР модел

124

Анонимен

преди 4 месеца

До123. Е как е от ПП , като е в Бургас. И многократно е работела в различни служби . ходела е на работа много преди управлението на ПП.

123

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Понеже либерастията даде на жените права много по големи от на мъжете ето затова така стана. Винаги когато дадеш на някое съсловие власт над друго нещата стигат до тук. Прав беше Вежди Рашидов като каза в парламента че *** се сетили че преди 15 години били изнасилвани.Истината е че ако не беше *** нямаше да си рязана, нямаше да си бита а дадат ли ти власт ставаш насилник !!Ето ви ги новите насилници над мъжете !!!!

122

Анонимен

преди 4 месеца

И двете са били в Тайланд . Поставени преди години. Кой и как ги е избрал не се казва. Но и там е имало скандали с уволнения и тормоз . Дипломатката ги е създавала за да се установи по дълго в посолството

121

Нито един повече

преди 4 месеца

Няма ли сега ле.кето Кирил Петков са направи платен протест пред Съдебната палата под лозунга Нито един повече!?