47

Анонимен

преди 3 месеца

Ни мож да бъди , тез пак да си проверят данните , ний ни сни от тез како Маро

46

до 46

преди 3 месеца

До В САЩ,има малка разлика,докато в ЕС корупцията е по високите етажи,то в българия корумпиран е народа-купува си дипломи и книжки,дава подкупи на кой ли не,данъци не плаща и още и още много на пръв поглед дребни неща,но хайде сметни колко са крадат всеки ден българите и дали една шепа управници могат да откраднат толкова,въпроса е риторичен

45

В САЩ

преди 3 месеца

И ЕС НЯМА ПО-МАЛКО КОРУПЦИЯ БЪДЕТЕ СИГУРНИ В ТОВА!!! И ТАМ ГИ ХВАНАХТЕ ЕВРОГЕ...ВЕТЕ С ДАЛАВЕРИ,АРЕ НЕ НА НАС ТИЯ!!! САЩ ПЪК ИМАТ КУПИЩА МИЛИАРДИ ДА ВРЪЩАТА, ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ ВОЙНИ!!

44

Да след като

преди 3 месеца

Видяхме всички как ЕС ПОДКРЕПЯ ТОВА ТУК С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ!!ЕС НИ НАЛАГАТ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ, КОТИТО ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ГНИЯТ В ЗАТВОРА!! ТОЯ,ША СЪДИМ,ОНЗИ ША СЪДИМ НАКРАЯ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РАЗБОЙНИЦИ НАПРАВХТЕ РАЗГЛОБКАТА НА ДЪРЖАВАТА НИ! ,естествено подкрепено от ЕС!!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Аз бих направил друга обективна класация- свръхзадлъжнялите в ЕС са корумпирани! Не чувства, а числа! Когато повечето членки на ЕС и еврозоната са над 120% съотношение дълг спрямо БВП, а някои и 150% и организирано са си ограбили бюджетите и бъдещето на децата си това какво е? Това е ярка политическа корупция! Къде е България в тази класация- последна!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Критерият за възприемане на нивото на корупция в обществото е изключителна манипулация и расизъм! В едно бедно общество и държава е нечестно да кажеш, че бедните са корумпирани, но в края на краищата народът това го възприева защото е облъчен с такава пропаганда! Бедните са корумпирани! А богатите са честни! Проста манипулация, с която ни натискат и ако слушкаме и се навеждаме на австрийския пудел следващата година ще сме 2 места напред!

41

ха-ха

преди 3 месеца

Браво , Сашко !Ти откри топлата вода !

40

МИ КЪ?

преди 3 месеца

НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТА!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Вожно е Сглобката да е злобена. Изпраха и Тиквата и Пеевски. От Магнити станаха първи Евроатлантици.

38

Анонимен

преди 3 месеца

А стига бе!!! Не може да бъде!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Е как бе, нали Тиквата и Дуловската съдийка ви казаха, че това е само УСЕЩАНЕ. Корупция няма. Милионите на гербаджиите са наваляли с пролетния дъжд.

36

Про100 Киро :

преди 3 месеца

"Нулева корупция на алангро през парапета в СиЦилиевата долина с ала бала на лихмуса за куролацията!"

35

Мда

преди 3 месеца

Видяхме го ЕС какво представлява. Нашата корупция има много да учи. Да се надяваме, че няма да изкласи до там.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Ако не сте разбрали да ви кажа, нито ЕС нито посолството ги е грижа за корупция и престъпност. Докато се изпълняват тяхните задания послушно проблем няма. Отвън помощ никога няма да дойде.

33

Главанак

преди 3 месеца

И няма как да сме по напред, след като тапира от Банкя си спинка сладко , обкръжен от пачки евро и кюлчета злато! И още по-зле ще ставаме, докато не изкореним из основи мафиотската партия герб! Но за да го проумеят хората, трябва съвсем малко критично и малко логично мислене!Обяснимо е- хората просто ги е страх от мафията, а тя никога, ама никога няма да сдаде властта! Трябват не 45, а 90 години най- малко!

32

Анонимен

преди 3 месеца

кажете нещо ново, всичко е схема

31

Смешник

преди 3 месеца

Сега дилянчо ша прибори корупцията.свинска му работа.

30

бг смешки 2

преди 3 месеца

да финансирани са от вън но все пак корупцията у БГ е на мн високо НИВО наистина !

29

Анонимен

преди 3 месеца

Индекса е пълна глупост. Свободни съчниения на няколко НПО-та финансирани от САЩ и Европа. За България общо взето квото каже Огнян Минчев и групичката около него, реално няма нищо обективно измервано.

28

ИСТИНА Е

преди 3 месеца

Корупцията в държавата ни е начин на живот на тези които са на върха. .