21

баба мара

преди 3 месеца

еничарин президент тои ако само си го е помислил веднага да влиза в клиниканс не трябва да гласува нищо което е внесено от него то е в ущърб на българите

20

Ангелина

преди 3 месеца

Много хубаво е да послуша съвета на Станков ,тогава ще се "приземи " още по- бързо и ще усети "народната любов" ,но" по- силна" от периода ,когато стана за кратко шеф на ДАНС.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Много ми се иска Пеевски да се кандидатира за президент. Така ще разбере, че е никой, нито турците го харесват, нито българите. Ще получи 1% най-много от корпоративен вот и хора с изключително ниско iq.

18

Анонимен

преди 3 месеца

ГН СТАНКОВ АКО НЕ ЗНАЕТЕ КОЛКО Е КОРУМПИРАН ПОПИТАИТЕ БАЩАМУ ТОИ Е ПОДАВАЛ СТОТИЦИ СИГНАЛИ СРЕЩУ ШИШИ И КОРУМПИРАНАТА МУ МАИКА

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Смяна на местата. За да стане Шиши Пеевски президент, той трябва да бъде избран на директни избори. Кой ще го избере този кадър на ЮЗУ, който фалира КТБ и след това се кри 7 години като партизанин и чак след падането на кабинета Орешарски Доган го буташе за депутат, а той по цяла година не се мяркаше на заседания? Издъни се с таксата на природния газ за Унгария, със спирането на руския нефт,когато в Черно море нямаше никакъв западен нефтовоз и сега с атаката с/у президента! Очаква го погром!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Г-н Станков, Вие сте умен мъж, юриЗД, помислете малко: Пеевски е завършил ЮЗУ, Правно-исторически факултет ПИФ, с чието име се подиграват и благоевградчани. РР е завършил Военна академия и сетне в САЩ висша школа за усъвършенстване на командни кадри.Пеевски издъни КТБ и принуди Цв.Василев да избяга, Радев победи на първия тур на първи мандат и на балотаж на втори тур. Пеевски беше отхвърлен за военен министър в кабинета на БСП и едва сега ББ и Козяк 16 го съживиха като таран.

15

Смяна на местата.

преди 3 месеца

Пеевски става президент, а Радев става лидер на ДПС.

14

ПроСоТо

преди 3 месеца

леле!...Написах:-"Прасчо най-много да направи заявка за астронавт"...Па некой га затри писането !...Що така,бе бродерс ?

13

ДА

преди 3 месеца

Цитат :А бе къде са умните и красивите да протестират срещу Шиши? Или сега е от удобната страна?" ....... Умните и красивите стават такива САМО като им се плати. От Посолството май все още не искат да плащат.

12

Анонимен

преди 3 месеца

А бе къде са умните и красивите да протестират срещу Шиши? Или сега е от удобната страна?

11

Анонимен

преди 3 месеца

Шиши президент. Урааааааааааааааааа. Меди президент в сянка. Ураааааааааааа. Баце управляващ в сянка. Ураааааааааааааааа. Чудесно бъдеще.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Той Шиши е за бай Ставри направо пък те го гласели за президент,ти да видиш...

9

Обективен

преди 3 месеца

Този е яко надрусан,за да говори небивалици. Свинкятa президент ??? То не че сега не обърнаха държавата на кoчиHa , ама и СвинKя президент....приемам изказването като направено от Малкия Иванчо.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До 5:С ала бала всичко може.Ужас!

7

Ончо

преди 3 месеца

Аз съм за пухчо, от дълго време ни трябва президент който да не говори, а грухти. А закръгления дундю грухтенето го умее перфектно. Като се вслуша човек в членоразделната му реч изпълнена с простотия и невежество, по-добре да грухти като разгонен нерез. Пък и като ни видят западняците какъв левент сме си избрали за президент ще ни завидят...

6

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски е за парлама за да не се излагат ДПС.С 0 минути на трибуната на парламента е, защото освен да декламира подадените му фрази и да говори нецензурно общи приказки, конкретно и по същество нищо не знае за нормативните документи. Пеевски феноменално добре върши мръсната работа на ДПС.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Кой невежа ще гласува за Пеевски? Дори симпатизантите на ГЕРБ доста ще си помислят струва ли си за такъв неотличаващ се с мозък и груб, склонен към брутални действия индивид да се гласува, особено като се знае, че ще играе комбина с малко по-гъвкавия, но също обичащ грубите действия и корупцията ББ. ДБ е с малка членска маса, ПП също не се отличава с много привърженици. Крепи я Козяк 16.ДПС е дисциплинирана партия, но Пеевски й идва малко, за да не кажа доста отгоре.

4

Анонимен

преди 3 месеца

То ако стане ще е с измама и ще е най големия срам след мутрата която беше премиер

3

Shark

преди 3 месеца

Е такъв представителен президент като Пеевски не сме имАли!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Е не, само това остана. За международно издирване, но иначе (кандидат) президент в България хахахах. Ние сме държавата на неограничените възможности, не Щатите..