7

Анонимен

преди 3 месеца

На хартия . Цена 2 лв.

6

1262

преди 3 месеца

DO 4.. Стани и ти джипи и работи за 2400 лв, ама трябва акъл.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Готови са за пазарлък, не за разговор. Щото видяха, че сгодната таксичка за нищо работа като написване на три реда на листче, ще им се изплъзне и се почва в стил: "Ама бате, молам ти са бе, дай нещо, айде не 50 лева, колкото искаш остави, бате, то здраве бе, бате!"...

4

Анонимен

преди 3 месеца

Една бележка се пише за 1 минута. Лекарите като са търговци да си сложат ценоразпис за какви пари на час работят. Ако взимат 5 лева за една минута, то тогава следва, че работят за 300 лева на час, 2400 лева на ден. А добро утро!

3

1262

преди 3 месеца

Може, ако има кой да я плати. Ако няма е 5 лв. Защо не протестирате против високите банкови такси. За превод на 2500 лв таксата е 22 лв. ОББ.

2

ХИЧО

преди 3 месеца

А общопрактикуващите лекари са еднолични търговци и те като фирма могат да си определят каквито искат цени за всеки поотделно......Това е изключителна наглост,това е рекет.Отдавна знаем,че докторите са се превърнали в търгаши.Може спокойно да сложат цена 100 лева за извинителна бележка.Или плащаш или детето остава с неизвинени?Изнудвачи.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Бг средностатистически 0орк като разбере че тряя да плати 5 лева за изчадието което е пръкнал е способен да утрепа доктора и чаавето обаче да има пари за 6 цигари повече. Семейни ценности и приоритети.