204

Европат

преди 2 месеца

Пенсионерите дето се тътрят със скъсаните си стари обувки и замърсяват тротоарите и за тях данък искам.

203

Hyu Tze

преди 2 месеца

Това е положението в Бългериъ. В нормалните държави те стимулират да купиш нов автомобил, а тук те наказват ако имаш стар. И другата аномалия, която ни вкараха тъпите ни законоприемащи ***- в цяла Европа стандартите за коли са Евро 1 2 3...и т.н. а само при нас еко категория!!!?!?

202

Ех Вълчо,

преди 2 месеца

До 198. Вълчо Мама ви шашава. Да се премахнат старите коли е добре една камара бараки стоят по паркинзите и изобщо не мърдат. Ама да се купуват електрички е глупост всички го разбраха. БМВ, Дженерал моторс заедно с Хонда започват налагането *** водородните коли. Те са истината и на там ще се движат нещата. . . . Това, че нямаш понятие от физика не те класифицира като съветник по мобилност! Сигурен съм, че не можеш да обясниш какво е кпд или к.п.д! А за процеса как се стига до водород не можем

201

Алооо

преди 2 месеца

Не лъжете бе, годишният данък в Испания е около 100-200, в зависимост от типа и мощността на колата, а застраховките малко по-високи ! Относно опитите за НАСИЛСТВЕНА ДИСКРИМИНАЦИЯ спрямо собствениците на стари автомобили, това е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО, БЕЗПРИНЦИПНО И НЕСПРАВЕДЛИВО отношение спрямо тях, така че призовавам цялото общество да изпозва правото си на легитимен граждански протест срещу своеволията и наглото превишаване на правомощията от страна на управляващите !

200

Анонимен

преди 2 месеца

Ще карате велосипеди.точка!

199

Анонимен

преди 2 месеца

Още ли не вярвате? You will own nothing and you will be happy?

198

Ханко Брат

преди 2 месеца

Повече от половин Румъния карат таралясници с регистрация ТХ!)))

197

Знаете ли че:

преди 3 месеца

Има решение, в срок от 10-15 г. коли да имат само богатите, както преди е било с каретите."Краят на цивилизацията настъпва в момента в който селяните се моторизират" Уинстън Чърчил: )

196

Вълчо

преди 3 месеца

Мама ви шашава. Да се премахнат старите коли е добре една камара бараки стоят по паркинзите и изобщо не мърдат. Ама да се купуват електрички е глупост всички го разбраха. БМВ, Дженерал моторс заедно с Хонда започват налагането *** водородните коли. Те са истината и на там ще се движат нещата

195

Статистик

преди 3 месеца

Тези дето бълват кълбета дим да спрат.Ако ще и на 20 години да е, ако е технически изправна е ОК.

194

Хахаха

преди 3 месеца

5-10 годишни били нови, особенно ако да били такси или служебна? Има два вида автомобили - поддържани и неподдържани. Другото са празни приказки на "експерти", с които се напълни напоследък.

193

Анонимен

преди 3 месеца

като няма хляб, да ядем пасти а? Последния дето го каза това, свърши добре :)

192

българина

преди 3 месеца

вие си ги избрахте ..... ще правят каквото си искат, както се планира скоро всяко жилище и кола ше е на борсата за търговия с емисии, скоро и живота и душата ще е на борсата, и всеки ще разбере, че не струва нищо за Бляк Рок, Сорос и уолстриит

191

Анонимен

преди 3 месеца

Който пуши цигари да не ми разправя че нямал пари за нова кола. Въпрос на избор. Решил е да пуши. Ако оставим пушачите всъщност почти всички имат пари за нови коли, друг е въпроса че не им се дават. Иначе хленчат насам натам колко бедни били, после снимчици от Рим, Венеция, Виена, по Коледа в басейните във Велинград, лятото Турция, Гърция. Живи да ги оплачеш, пари нямали....

190

Анонимен

преди 3 месеца

А кога ще се реши проблема с кражбите на катализатори, най-вече на дизеловите коли? Крадат ги, хората не ги свалят сами.

189

Радослав

преди 3 месеца

Тя държавата не може да подмени автопарка си в лицето на пожарни, линейки, полицейски астри, автобуси, тролейбуси и влакове, но видиш ли очаква гражданите да могат да се справят сами? Когато целият подвижен състав на държавата стане на по малко от 15 годишна възраст, едва тогава има право да изисква същото и от гражданите!

188

Анонимен

преди 3 месеца

Спомнете си как един министър обещаваше, че няма да се вдигат данъците. Сега какво става?

187

СМЕХ...

преди 3 месеца

Абсолютни комунистически тапизми....НО КОМЕНТ!

186

Анонимен

преди 3 месеца

Защо просто не затегнат контрола, има иа нови коли със свалени ДПФ-и и каквото се сетите пушат черно и отзад не се диша, трябва такива да се проверят и спират от движение след което и да се провери пункта за ГТП от където са минали и ако се докаже нередност да се проверят и останалите автомобили минали през него по втория начин.

185

Реалист

преди 3 месеца

Още имало някакви говорещи за забрана на вноса на стари коли!!! Това го опитаха няколко държави и резултатът беше още по-голямо остаряване на автопарка. Нещата не стават със забрани, а с нормални доходи.