19

Шамарената фабрика

преди 4 месеца

Кхурва и турук само с бой се озапват! Иначе само за права и дискриминация плачат!

18

Хемус

преди 4 месеца

Еми брат една Чехия е за пример в това отношение!Сами жени с по три деца,мъжа го използват само за разплод! И имам познат в същата ситуация като на Пейо!Тъщата е проблемът!Сетете се онова момче Виторио дето уби момичето!Само като видиш изявленията на майка и ще разберете какво психотронно оръжие е

17

Анонимен

преди 4 месеца

Е,ни са го убили,малко са го поудушили.Не са го и запалили.Малко са го поопърлили.Свобода за дръгела с 30 годишен стаж в лежане във Външно.Свобода за младия *** от ПП, дето за малко да стане дупетат...

16

в средата на снимкат

преди 4 месеца

на мейзер мяза , малко турче е . даа . върнете в пандиза мейзерките без свински опашлета . върнетеее

15

Несправедливи закони

преди 4 месеца

Законите са несправидливи относно мъжете. Затова стават и зверства и страдат деца. Жената изневерява, кефи се, излиза, накрая си намира любивник или друг мъж, идва взима семейния дом и децта и изчезва! Защо да не изневерява? Каквото и както и да направи, взима децата и жилишето по закон. Е, да ви ебба мамата и на шшибаните закони. Това е направено умишлено да се разбие обшеството, въпреки че е крайно несправидливо за мъжа. Така безнаказаните жени тотално откачат!

14

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 14 Техен човек е силно казано. Майката 30 години дипломат, дъщерята от 5 години работи в Община Бургас, гербава крепост, а партията ПП е на 2 години :)

13

Анонимен

преди 4 месеца

Няма ли сега платен протест под лозунга Нито един повече?

12

Анонимен

преди 4 месеца

Къде са защитниците на ПП и ДБ, техен човек уби това свястно момче!?

11

една жена

преди 4 месеца

Наистина звучи абсурдно, че са я пуснали под домашен арест, за да си гледа децата, а те изобщо не са при нея.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Останал му само скелета у опожарена кола - как разбраха че е удушен :)))

9

Анонимен

преди 4 месеца

Какво добро момче, а как се е набутал с тези зверове! Сякаш са си търсели жертви нарочно...

8

до 1

преди 4 месеца

Преди да си махне профилите от социалните мрежи тази същата беше пуснала поне 5 статии пълни с путинизми. Та, типична представителка на руските ценности е тази, както и майка й.

7

до 1

преди 4 месеца

Благодарение на едни хиляди 'укрота', които навремето са загинали за свободата ни на Шипка, ти изобщо в момента пишеш на български, вместо на турски. Разбрано? Руски д.егенерат.

6

голям смях

преди 4 месеца

Парадоксите на съдебната ни система! Съдът се подиграват сам на себе си! Под домашен арест, за да се грижи за децата, а самите деца са на друго място и ги отглежда друг човек! Няма такава държава! Няма такъв съд! Щеше да е смешно, ако не е трагично!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Много са малко. Онези от "нито една повече" явно са заети да харчат парите на мъжете си по моловете.

4

Феминистка

преди 4 месеца

Ние напълно подкрепяме двете жени, защото са жени.

3

Яяяяя

преди 4 месеца

Баг знае какви компромати имат двете куртизанки срещу хора на високи постове.Ще ги изкарат, че са го убили при самозащита!

2

Вега

преди 4 месеца

За съжаление чадъра вече е широко разпънат над майка и дъщеря убийци.Справедливост за Пейо може да има само със натиск на обществото.Но къде е то?-в социалните мрежи!И на топло в къщи

1

Анонимен

преди 4 месеца

Габриела става за рекламно лице на укро продуктите,които са обогатени с обеднен уран.Злобните оси е могло е само да му опекат една погача с малко укро зърно вместо да се мъчат или да му опържат мекици с укро олио.От "Поддръж Парапета-Да,Бардак" затова ли така настояват за укро внос?