21

3 Световна война!

преди 3 месеца

И по-опасна ще става с тази про-терористична неонацистка антисемитска измамна извратена политика на ООН, която вместо да защити правата на невинните жертви на ислямския терор като евреи, християни, кюрди и др.финансира, въоръжава, снабдява с хуманитарни помощи продалите се на дявола за пари, чужди земи, жени и др. кражби ислямски терористи - престъпници срещу човечеството. И ако ООН не осъдят, глобят, забранят, елиминират обединените в ПА терорист. групи като Хамас Джихад ИДИЛ..горко им.

20

Libre comme air

преди 3 месеца

Заради еврейския инат на Натаняхо светът е изправен пред. Невиждана криза която ще ожесточи хората. Едни срещу други. Според религията...

19

Анонимен

преди 3 месеца

Като спре Америка да се меси ,където не и е работа , ситуацията ще се подобри. Оставете евреите да се оправят сами.....опа , та те са въздух под налягане ако САЩ не им помагат - 2 месеца и чао!

18

Анонимен

преди 3 месеца

А КАК Е СИТУАЦИЯТА В ТЕКСАС САЩ МАИ ВЕЧЕ ЗАПОЧНА РАЗПАДА

17

Анонимен

преди 3 месеца

Американски журналист: Израел остана единственият приятел на САЩ в близкия изток. Ако не беше Израел, САЩ щеше да има и други приятели. Днес израелски спец. части, преоблечени, като лекари и жени, са нахлули в болница в Западния бряг и са разстреляли няколко човека. Там няма Хамас, но за 2м. са убити над 350 палестинци. 30 000 цивилни убити в Газа. Нещо санкции срещу Израел, помощи за палестинците, по една заплата? Шегувам се, Израел са от добрите терористи, наши хора са.

16

Свобода за Тексас!

преди 3 месеца

Краварите вън от Европа!

15

Анонимен

преди 3 месеца

То кой в администрацията на Байдън не е провал?

14

Христо Христов

преди 3 месеца

Карикатура на външен министър. Учебникарски пример за провален дипломат. Те тва е блинкен.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Блинкен е с Хазарски пройзход с пра дядовци От днешна Украйна нюланд и тя

12

The Spear of God

преди 3 месеца

Израел е трън в Газа на алахата и така ще си остане.!.

11

Талибан ерджолан

преди 3 месеца

Няма мир под сянката на алахата!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Продължавам да не разбирам, защо арабите ще казват коя държава може да съществува и коя не? Всички арабски държави в региона са възникнали следствие на войни за територия със своите съседи. Нищо по различно от Израел. Почва да ми мирише , че Израел е проблема а ХРИСТИЯНСТВОТО и светите земи на нашата религия. Това е очевидната цел на агресивните араби скрита под претекст за лошите Евреи вече 50г .

9

Анонимен

преди 3 месеца

"И това е средата, в която действаме."...............Ами ето защо ситуацията е опасна- защото "действате" (и) в тази среда.

8

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Господин Блинкън, господин Байдън е длъжен да си подаде оставка като Президент на Съединените Американски Щати най-малкото защото въоръжи Москва през военни помощи за Киев. Човек действително трябва да е сляп и луд,за да не види ,че Руската Комунистическа Партия,на която Путин даде зелена светлина ще спечели изборите,за да приведе в действие пъкленият общ план на трагикът от Кремъл и комикът от Киев . Ако Байдън не подаде оставка САЩ ще бъдат превзети от стотици милиони сефардски uн.д..и..а.нцu

7

Ужас

преди 3 месеца

Израел изби хиляди араби и изгори Газа но няма санкции,и тн.срещу тях,САЩ и робите им ги защитават.

6

Факт

преди 3 месеца

А кой я направи такава, вие.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Само бой на чаршафите с джапанки те от друго не разбират.

4

А.Колев, пасе кози

преди 3 месеца

Целият свят може да се разбута, важно е евреите да са добре, това е чл.1 от конституцията на САЩ.

3

Анонимен

преди 3 месеца

След ударите срещу Йемен, хусите удариха, разрушиха и подпалиха пиндостански танкер в Червено море.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Е опасна е,след като разбутахте Ирак ,Сирия и Либия и Европа се напълни с ислямисти !!!