199

Анонимен

преди 3 месеца

Щом Ставридис предполага края на годината значи дребния ще падне 5-6 пъти по стълбите някъде към края на лятото.

198

До Анонимен

преди 3 месеца

Самальотите, че окапаха окапаха, но окапаха Патриоти, Ириси, Байрактари, Тигри, Чалънджари, СV 90, Мърдъри, Ошкоши, Брадлита, М 777, Дони, М 109 и още знайни и незнайни машинки от запада. Да се знае на война има жертви и загуби. А тия са страна, която е свикнала със загубите. Мирът е единственото решение - да се разбират, че измряха стотици хиляди млади хора заради имперските амбиции на изток и запад.

197

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Спред мен, убийците трябва да посетят психиатър, да убиваш, грабиш и се хилиш самодоволно, че си заграбил още хора и територии, говори за психопатия и загуба на чувство на самосъзнание, а не за нормалност, ядоса ме това, което чух от ирландката, че са се хилили най-арогантно и нагло и са говорили, как са заграбили и че още държави ще заграбват, а това означава: още жертви!

196

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 211 Хубаво е незабавно да идеш на психиатър.

195

Анонимен

преди 3 месеца

Генерал Ставридис ще даде доза надежда на русофилите, които са крайно опечалени след падането на най-скъпите руски самальоти А50, Ил22 и Ил76 на свещена руска територия без да са доближили фронтовата линия.

194

Анонимен

преди 3 месеца

Децата на всички русофшли са в западна европа и САЩ като децата на Нинова и др.големци.

193

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да си платите за убийствата на славяни! Убивахте руснаци, украинци, поляци, както и други хора! Време е, да ви сервират сметката!

192

Анонимен

преди 3 месеца

Когато започнат да падат масово трупове от страна на западните агресивни държави, така, както те убиваха славяните, ще видим каква песен ще запеят, Путин е една заспала мушмула, удрииииииии бе, където трябва! Те трябва да си платят за убийствата на славяни, десет години подред убиват славяни и налагат варварски нацизъм!

191

Анонимен

преди 3 месеца

Те ви ограбват и се хилят най-арогантно и самодоволно за престъпленията , които извършват, разбирате ли? А вие им подгъзуувате. ЕС е един варварски и нацистки райх, който трябва или тотално да се преформатира или да се разпадне!

190

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да свърши като корейската война, Украйна трябва да се прибира в реалната си родина Русия! Арогантността на някои хора няма край, току-що чух ирландката да казва, че някои хора от европейски държави и НАТО, са се хилили най-арогантно на среща в ЕП, самодоволни, че са заграбили още държави, още заграбени и колонизирани държави с още роби за ограбване и обедняване на населението, това преминава всякакви граници, ако НАТО не се разтури, ЕС трябва да се разтури, ако продължава така! Това е варва

189

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да свърши като корейската война, Украйна трябва ад се прибира в реалната си родина Русия! Арогантността на някои държави няма край, току-що чух ирландката да казва, че някои хора от европейски държави и НАТО, са се хилили най-арогантно на среща в ЕП, самодоволни, че са заграбили още държави, още заграбени и колонизирани държави с още роби за ограбване и обедняване на населението, това преминава всякакви граници, ако НАТО не се разтури, ЕС трябва да се разтури, ако продължава така! Това е ва

188

Q

преди 3 месеца

До кръв и пот А режисурата е от Вашингтон,а сценария от Лондон ,а второстепените герои от ЕС ,тъй че екшъна -криминала може накрая да се окаже,че главният виновник който всички смятаха от зрителите от първите редове може и да се окаже ,че той е скрития герой..очакваме хепиенда и справидливостта да възтержествува!(Само киното да не изгори докато чакаме развръзката на филма)

187

Анонимен

преди 3 месеца

укрите да забравят че имат знаме и държава сащ тека им се иска това е господин путин няма да прости на бендера да прогресира

186

Щирлиц

преди 3 месеца

Мечтите не са безплатни,поне за излъганите укроси.

185

ха-ха

преди 3 месеца

Този Стафидакис прилича на склеротика байДън.Фъфли небивалици и маха ръце без посока.

184

Анонимен

преди 3 месеца

Пичовe, войните свършват по правилата на победителите в тях.

183

Ставри, Ставри..

преди 3 месеца

....пагубно е когато повярваш в собствената си пропаганда... Шефът ти го е казал, ама ти не слушаш... Чети Хенри Кисинджър и не плямпай глупости, че нанасяш репутационни вреди на НАТО.

182

НЕТО

преди 3 месеца

До Анонимен Путин ще падне мистериозно от някой висок етаж. .... Че той нали умря бре ? Още миналата година . Ти не си ли прочете опорките преди да пишеш тука? По колко пъти ще умира тоя Путин? А Корейската война свърши с отделянето на завладяната от комунистите северна част на Корея от завладяната от краварите Южна част... Така ли ще свърши и Украинската война ? С отделянето на завлядените от комунистите териториии ? Според НАТО - Да ...... Още на срещата в Риад беше казано това .

181

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да свърши като Корея. Прекалено много руснаци са заинтересовани да живеят в европейска държава. Новото поколение сибирци вече опитаха от демокрацията и им се услади. Не искат СССР-2 и затова Путин ще падне мистериозно от някой висок етаж.

180

Анонимен_89

преди 3 месеца

Точно така ще стане, то натам върви работата!!! Даже и по-лошо ще стане ако САЩ продължават да се намесват, особено с НАТО се намесят да вземат да предприемат военни действия срещу Русия с тях е свършено!!! Само един път много ярко ще светнат и нито САЩ ще остане, нито НАТО!!!