22

Отец Антонионий

преди 3 месеца

Граждани и гражданки, честито! Доживяхме да се пръкне ДПС-2! Негов татко- творец- създател-Господ е великият комбинатор Остап Бендер-2, подвизаващ се под псевдонима Румен ЗелениятБастун- Радев! (Внимание!!! Истинският Творец на ДПС е ДС, а бай Ахмед - само един от "малко по-грамотните и изпитани в не една подмолна акция" агент- провокатори! Дали и тук ДС НЕ Е ОСНОВНИЯТ ИГРАЧ, СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ?! А пародията Тошко Африкански май се явява като РR на Радевите стремежи и вълнения!СлавиТр. ще да е...

21

Анонимен

преди 3 месеца

Тошко е мегафона на РР Вдигнатия фалшив юмрук срещу мафията е бил за кеша

20

Анонимен

преди 3 месеца

ИТН нали щеше да прави на Радев президенска република ? Ех тоя сладък президенски кеш

19

Ели

преди 3 месеца

Вашата партия ИТН от кой опит е - първи ,втори? Кару Цари безполезни,нагли

18

Анонимен

преди 3 месеца

Направете едно сравнение и ще се убедите в некадърността и късогледството на управляващите вече 34 години: в края на 80-те години около 9 млн. души 18 ВУЗ-а;към 2015 г. 6,5 млн. - 52 ВУЗ -а,като 20% от завършилите средно образование следват в чужбина.М.г. решиха да намалят броя на ВУЗ-овете... като ги обединят. Абе, г-да от МОН, намалете реално този брой на 20 университети, приемайте само мн.добри и отлични зрелостници и повишете качеството на образованието,че *** и Пульо станаха преподаватели

17

Анонимен

преди 3 месеца

Аз ще гласувам за Радев

16

Анонимен

преди 3 месеца

Тошко Къдравелник

15

Анонимен

преди 3 месеца

Третия опит за да е успешен Радев трябва да покани Тошко да му направи Бананена Партия

14

Tенгри кан

преди 3 месеца

Второ, американското посолство дебне всяка стъпка на Русия на българското политическо пространство. Тя няма да позволи партия в управлението, прокси на Русия;))) Затва Киро и Асан беха пречупени и извадени от уравнението и Русия загуби битката тук. Просто американците кешираха повече от руснаците;)))

13

Анонимен

преди 3 месеца

Изборът на това недоразумение, което се занимава с вътрешно- политически свади, интриги и борби е най-голямото падение за президентската институция !

12

Анонимен

преди 3 месеца

Добре, че бяха Киро и Асен, че след толкова години да се закрепи някакво европейско правителство. Ах как съжаляват тошковците и балабановците на дългото, че не им излязоха сметките като събориха първото правителство на Кирил и Асен. Едно го мислеха, друго стана.

11

Tенгри кан

преди 3 месеца

Радефффф натрупа кеш за нова партия чрез Ушеффф, Копринков и Узунов, но Доган ще му я вземе. Вижте ся, за партия не става само с кеш, трябват хора с акъл;))) А, сами знаете, че акъл под фуражка не вирее. С кого се обгради Радефф за партия?:))) Копринков, Узунов, Михайлов - селяни-милиционери;))) и масони. С кадрите на "Слънце Ориент" партия не става. България принципно е зле с материала, за квото и да е, а за успешна партия, требе повек от квото и да е;)))

10

Идеалист

преди 3 месеца

"Първият опит с Кирил и Асен беше трогателно нещастен за цялата държава. Още сърбаме попарата на тия двамата, които управляват. Стефан Янев пък се появи незнайно защо в политическото пространство", заяви Йорданов." Нещастни опити на ПОСОЛСТВОТО, СИНЕРГИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ. Следващият може да е по-успешен, защото н.п. Кенет Мертен не се дава му замазват очите, като правеше Баце с Мустафата. Яко пипа. Колкото до мамин Шишко, не са му дали да топне дзурлата в копанята около енергетиката, затова е лют!

9

...

преди 3 месеца

Тоше, я си кажи, че и вие сте в Парламента,след "аллабалата" с Президента! За това и мячите в негова защита! И след евроизборите ще забравим, че е "Имало такава партия"! Безполезни сте!

8

Хайде бе,

преди 3 месеца

...опитът с Киро и Асен бил неуспешен! На тях ли ще прехвърлим цялата вина, а превратаджията Радев бил "чист"! Че всички знаехме какви поразии правят служебните кабинети, но не сме видяли Радев да излезе и да размаха юмрук? Горкият, толкова бил "наивен", та даже и неразбрал?

7

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Тошко нищоправещ за много пари в парламента бил знаещ лелееее кои гласуват за тезичалгари потрес

6

Дони

преди 3 месеца

Точно ти ли, беее, хакуна матата...

5

Анонимен

преди 3 месеца

Има повече студенти отколкото реално завършват? Какво се крие зад тази мисъл???

4

Анонимен

преди 3 месеца

Хахаха чалга копейки, ей тва са най пропадналите от стадото на копейките

3

Анонимен

преди 3 месеца

Pageв ro aлa-бaлaлизиpaxa oт nocoлcтвoтo, gonycнa roлямa rpeшka c xapвapgckитe измамници...