42

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 месеца

"РУСАДА установи: Валиева е извършила нарушение на антидопинговите правила, но не е виновна за това." - аха.. САЩ, целия западен свят и един мармот са виновни за това.. ХАХАХА

41

Руснак

преди 3 месеца

Много ги трае Путин ,тия западни *** ще берат ядове много скоро си мисля аз ,Русия е търпелива много до един момент и после да гледат какво се случва в Украйна със войната нато срещу Русия!!!

40

Анонимен

преди 3 месеца

Да припомним споменато И в български медии: На олимпиадата съдийка от Великобритания е казал публичмо, че трябва да се забрани на РФ да участват. Това е преди СВО ! И е доказуемо. Атаките срешу РФ в спорта са от много години, даже на олимпиадата през 1980 г,. имаше бойкот по политически причини. От което руснаците не са станали по-малко силни. Сега във фигурното пързаляне в РФ има няколко момичета които правят четворни скокове. Надявам се, в Русия да и намерят начин за изява и развитие.

39

Факт

преди 3 месеца

Политическо решение заради конфликта в Украйна. Вероятно има подменени проби. Сега безнаказано допинг взимат само англосаксонските спортисти от САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Нова Зеландия.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Докато в останалите страни националните антидопингови агенций се борят с допинга, в Русия допинг системата е организирана на национално ниво и под закрилата на държава. След зимната олимпиада в Сочи даже се разкри как агенти на специалните служби са отваряли по специален начин епруветките и са подменяли пробите на руските спортисти за да могат да минат дпинг контрол. В тази връзка почти съм сигурен, че това талантливо момиче не е знаело кокво приема. Просто е станала жертва на системата.

37

само питам

преди 3 месеца

До Запознат: Като си захапал този американски х.й, каквото пуска, гълташ ли?

36

Запознат

преди 3 месеца

Няма нищо! Ще участва в регионалните игри с КНДР, Еритрея, Южен Судан, Сомалия и Свазиленд, и ще спечели три първи места!

35

факт

преди 3 месеца

Аделина Петросян се превърна в първата в историята състезателка по фигурно пързаляне, която реализира четворен ритбергер! 14-годишната рускиня постигна непостижимото на леда!

34

едно ангелче ми каза

преди 3 месеца

Тези които са взели това сатанинско решение са си докарали много тежка карма! Децата и внуците им ще умрат от свръхдоза!

33

само питам

преди 3 месеца

Българи! Дъщерите ви като тази от снимката ли е? Постигнали ли са поне 10 % от нейните успехи или излезнаха тази вечер да се напият, дрогират и да се на.бат!

32

запознат

преди 3 месеца

До Айде и тая: Обикновен червен конец срещу уруки каквито слагате на бебетата след като се родят! В Казан обичаите са им същите като нашите защото са българи като нас! Ние сме руски народ и трябва да сме част от руските народи! Само така можем да покажем истинския си потенциал!

31

само питам

преди 3 месеца

До Анонимен 37: Като си захапал този американски х.й, каквото пуска, гълташ ли?

30

Зайцев

преди 3 месеца

Русия винаги е била спънка за българските спортисти.Сега лека полека ги премахват от олимпиадите ,че да може България да вземе някой медал

29

Анонимен

преди 3 месеца

Нормално. Те във всякакви спортове ги уличиха, че използват забранени вещества и ги изхвърлиха от участия. Това още преди войната. По-скоро ще е изключение руски спортист без допинг.

28

Тлъсти свине

преди 3 месеца

Дайте да видим снимки на вашите дъщери, щом като тази на снимката според вас е "смpад".

27

Аз

преди 3 месеца

До Анонимен36 - Смрад е там от където си се пръкнал на бял свят!

26

Анонимен

преди 3 месеца

4 годинки са и малко, да я вкарат в СИЗО доживот

25

руски дегенерат

преди 3 месеца

Тва е дегенерерила нация, то е ясно.

24

Анонимен

преди 3 месеца

До 29. Камила Валиева ли е отnaдък?! Но ти тогава трябва да си светлинни години над нея! Похвали се с достиженията си, не се стеснявай!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо не е нарушавала и много добре го знаете.