432

Деди

преди 3 месеца

Прасчо ще спря да "грухти" само като го осъдят и му лепнат "български " Магнитски, т.е. осъден за местна корупция и далавери. Тогава ще свърши и неговия "уют" в парламентарната говорилня и ще го отлюспят от Сглобката.

431

Аз

преди 3 месеца

ДеБилян Пеевски: - "Грух, грух"

430

Анонимен

преди 3 месеца

Досега избирателите русофили се двоумяха между БСП и Възраждане, сега ще се триумят между БСП, Възраждане и 3-март. Колкото и да се преливате русофилите от едната в другата партия общо повече от 22-24% няма да вземете, но иначе имате огромни апетити да управлявате България чрез заповеди от Москва.

429

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 443 Бих те разбрал ако можеше да ми обясниш разликата между германския и руския нацизъм.

428

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилското движение "3-ти март" кешира здраво в президентството. Сега разбрах защо беше толкова каздисан пРезидента когато искаха от прокуратурата да проверят колко кеш е събрал. Не ми се вярва да трупат девалвирали рубли, сигурно става въпрос за кешовица в долари и евро. Та толкова с "освобождението" на България на 3 март.

427

Анонимен

преди 3 месеца

Атанасов -Има изтичане в ДАНС (за няма и няколко седмици откакто Възраждане бяха председатели на ДАНС). Певвски като ви казваше му се меехте...

426

Анонимен

преди 3 месеца

Господина от снимката да се кандидатира за депутат в Меджлиса, за да представлява най-добре избирателите си.

425

Анонимен

преди 3 месеца

пРИ ИНВАЗИЯТА НА оСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е БИЛ 1,2 МИЛИОНА,ИЗБИТИ, ОТВЛЕЧЕНИ И ПРОДАДЕНИ В РОБСТВО СА 300 ХИЛЯДИ И ЗАРАДИ ТОВА ДНЕС БЪЛГАРИЯ СЕ ОКАЗА 9 МИЛИОНА А НЕ 70-90 МИЛИОНА КОЛКОТО ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ. СЕГА СТРАНАТА НИ С ПРОПАГАНДА НА АНТИСЕМЕЙНИ ЦЕННОСТИ, ОТКАЗ ОТ РАЖДАНЕ НА ДЕЦА, ВАЗЕКТОМИИ И ТЕМ ПОДОБНИ ХУБОСТИ И С ЕМИГРАЦИЯ Е СРИНАТА ОТ 9 НА 6 МИЛИОНА БЕЗ ВОЙНА. ТОВА ЩЕ ИМА КАТАСТРОФАЛНИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА ВЕКОВЕ НАПРЕД.

424

Анонимен

преди 3 месеца

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!

423

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера общото събрание на ООН прие резолюция за борба с героизирането на нацизма и неонацизма, расизма, расовата дискриминация и ксенофобията. И в тази резолюция има ясно записано, че паметници на антифашисти и хора, воювали и борили се срещу нацизма, не трябва да се събарят. Сега ще ви прочета конкретния текст от резолюцията, който говори за това, това е точка, член [16] на документа в който се заявява: Държавите изразяват дълбока загриженост заради зачестилите опити и действия, насочени срещу оскверняването и събарянето на паметници, издигнати в чест на тези, които са се борили срещу нацизма

422

anonimen

преди 3 месеца

Президентьт Румен Радев е горещо подкрепян от гражданите на Бьлгария !!!! Това е политика на бьдещето !!!!!

421

anonimen

преди 3 месеца

Нагьл и отвратителен човек !!!!!! Опитьт му да се представи като евроатлантик и борец срещу корупцията няма да успее !!!!

420

лудост

преди 3 месеца

Кога Пеевски от всенароден враг през 2013 се превърна в съдник, който да определя кой е престъпник през 2023? В роман на Оруел ли живеем? Същите, които преди 10 години скачаха по улиците и искаха Пеевски да го няма, сега му лижат г$за и са му колиционни партньори... А за привържениците им нямам думи

419

Анонимен

преди 3 месеца

Тази Коледа се промъкна...чака се другата ...

418

Коментар

преди 3 месеца

Чакал прокуратурата да оповсти това което й е казал да напише. Информацията била пблична в медиийте. То в медиййте пише какви ле не небивалици, а ако всичко беше вярно и да съдят всички само защото го писали или казали по телевизора, то това вече е ДЕМОКРАЦИЯ. Внимавай какво ще кажат медийте за теб. 100 пъти казано и вече е факт, без значение дали въобще се е слчило.

417

Анонимен

преди 3 месеца

Как от краставата жаба Пеевси стана красивия принц, как неговите тогавашни хълто-паветни врагове, сега станаха негови наколенки .... каква приказка е това ???

416

Ангелина

преди 3 месеца

Нещата никога не са такива ,каквито изглеждат. Твоят "уют" отдавна е свършил ,въпреки че си "феноменален" не си го разбрал ,както не разбра и Доган ,какво ти каза.Не се "напрягай" ,не ти е писано това ,друго ти е писано и то предстои .Нали ,най- хубавото предстои ,но не за теб..На "господарите ти " скоро няма да си нужен ."На бързи обороти" - изхабяването става по -бързо особено ,когато е под "осветените прожектори "."Уюта "ти беше извън НС и. Играта свърши"!Още малко ще унищожавате невинни хора

415

Топ - топ

преди 3 месеца

От Посолството са хванали маслената топка за онова, което го няма и стискат здраво. Личи му. Сервилничество то обаче няма да го отърве от Магнитски. Ще изгори с цялото си имане, което му е дадено от същото Посолство.

414

Клюки

преди 3 месеца

Мама Пеевска източила една банка с Цветан Василев. Не знам дали е вярно, но бащата на Шиши разправя така.

413

Анонимен

преди 3 месеца

Радев стои по-високо от тебе Пеевски, това, че се е скрил , не означава, че не може да изгрее отново, дано не се налага!