5

Информиран

преди 3 месеца

Закъсала е за пари, лелката . До скоро е продавала сладолед по плажовете и явно да и помогнат са и направили това интервю за да и дадат някой долар, че да си плати битовите сметки. За това ги приказва тия несвързани "сензации" ... Журналята пклащат само за "шокиращи" интервюта.

4

Rеее

преди 3 месеца

нищо не може да замени "сладките 16"

3

спор няма

преди 3 месеца

Добро парче си била тогава!Сега не струваш!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Статията прави некоректен намек за връзка между рака и имплантите.Всъщност те първоначално са измислени точно за жени с отстранени гърди, а и сега много често се прави реконструкция с имплант след остраняване на гърда заради рак.Друг е въпроса че всяка трета е с импланти без да е наложително.Въпреки това, когато са с мярка, изглежда естетично, пък и това е личен избор.Имам познати със силикон и мога да кажа, че изобщо не се личи, ако не знаеш.Е, има и такива, които държат да се вижда че имат.

1

Бааа маааму

преди 3 месеца

Га яди кифтетата не рива, а ? ...... Не знаела какво играе и защо я карат да се облича с тоя противен червен бански .... Бааааго и плитокоумното жИвотнУ . Цял сериал не се осъзнала къде се намира ??? Надула си сисите на 18 за да я вземат в сериала в който не е знаела че участва ... и 20 години по-късно осъзнала че била сгрешила ... и многУ са притеснила . Божкеее, още една дето е станала звИздЪ благодарение на виметата си и сега след като са увиснали търси нови начини да привлече внимание..