10

Анонимен

преди 3 месеца

Гнусно ли ще видите вие едно гнусно като ви задължат да ядете щурци и брашнени червей за да намалите въглеродните емисии!

9

Браво!

преди 3 месеца

Правилно. Дано да е завинаги!

8

читалище заря

преди 3 месеца

...освен че цветелина е получила 15 минути слава, в т.нар статия няма нищо конкретно - "пред журналисти(местните казионни плъхове), "според запознати", "тече проверка"... за кривата снимка със сапунерка коментарите са излишни

7

читалище заря

преди 3 месеца

такамс. първо, колко често локалните тумбаци ползват/са ползвали "цветелина" за източник? доказано ли е, че тва не е поредната буря в чаша с вода? има ли договор за дезинсекция и там секви дез- мероприятия детска млечна кухня кутловица, и ако има, кой точно не си е свършил работата, ония с логото на металика, или жените в кухнята. прочие, цветелина, като виден предводител на народното недоволство, виждала ли е кво ядат в "диетичния" стол. на последно място - обвързана ли е с някоя от партиите

6

Анонимен

преди 3 месеца

Има оплакване от хллебарката за условията на живот и в Брюксел се сформира комисия да проучи, кои са тези, които искат да се лишат от 20% протеини.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Значи затвориха кухня заради ***, а оная умнокрасивата Габриелка не я затвориха за убийство? Интересен свят...

4

Алекс

преди 3 месеца

Хлебарката е нощно животно.След като се разхождат през деня и една от тях е влязла в мусаката,значи в помещението ври от *** и вече няма къде да се крият през деня.

3

Анонимен

преди 3 месеца

това дето сте го снимали е офиса на телефон 112 само да вметна... ;)

2

От хората

преди 3 месеца

От ЕС разрешават брашно от буболечки и др.да има в храната, Вие за една *** се хващате.Е,до тук с шегата.Жалко е ,че се случва.Но,в страна като България всичко отминава и се забравя. Жалко за децата.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Сега свички монтански мaйки бързо ще се научат да готвят и ще благославят тази, която се оплака.