7

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм завършила Счетоводство и контрол във ВУЗФ, като цяло съм много доволна. Работя в одиторска фирма веднага след завършването, не съм усетила някога нещо да ми липсва - но то реално в практиката се учиш. Така или иначе основата от ВУЗФ е супер, сравнявам се със стажанти от Варненския, направо са пълна скръб, душиците. Единствено кофти беше, че когато се налагаше на живо да се ходи (рядко) е далече от центъра и супер малък паркинг - кой където нацели по улицата спира, то една кал през зимата

6

Анонимен

преди 3 месеца

В България като цяло нямаме икономическа школа. Единствено УНСС се приближава до такава, но и там има какво да се желае. Но пък за разлика от другите икономически университети, УНСС си е класа в това направление. Там преподаваха големи икономисти, академик Евгени Матеев, проф. Пергелов и много много други големи икономисти!

5

Анонимен

преди 3 месеца

ВУЗФ е много истински университет, в смисъл, че те учат на реален бизнес. Аз лично още 2ри курс започнах да правя каквото уча и знам, че програмата не е писана от изпаткали лелки. УНСС са тотално скъсали с реалността, а СУ може би е силен извън финансите само...

4

Анонимен

преди 3 месеца

Срещал съм доста хора учили и завършили там. И всичките са много бaвни!

3

Сарказъм Радомирски

преди 3 месеца

Ковачницата за такива кадри не беше ли Спортната академия?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Професията ,,застраховател,, в България я развиха най добре СИК ВИС2 и една варненска дет после стана доносник на милицията и я оставиха :))) а не ВУЗФ . Това имаше едни дебеловрати без кетап от ВУЗФ и много ,,застраховки,, продаваха . Сега с кетапите не могат да ги стигнат по финансови резултати :)))

1

Анонимен

преди 3 месеца

Абсолютно безсмислена и перспективна професия, ако нямаш дебели връзки с някоя застахователна компания или , ако баща ти няма застрахователна фирма. Безработен!