61

anonimen

преди 3 месеца

Ся те разни доктори и професори, дето цял живот учат ги обянсяват нещата, ама Г.а.н.я. форумски по-ги разбира...

60

Анонимен

преди 3 месеца

Пълни глупости, хилядолетия човечеството живее с тези вируси, глобалистите са вирусът които заплашва човечеството!

59

ВУДУ ЗОМБИ

преди 3 месеца

ЩЕ ВИ ЗОМБИРАМ ДА СТАНЕТЕ МЕЛЛЕЕЕЗ МЕЖДУ ФЛИНТ ДИНО И КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА...

58

Димо

преди 3 месеца

Що за вирус би оцелял хиляди години при екстремно ниски температури от порядъка на -50, -70 е няма такъв вирус ,поредните опити да се насочи вниманието не към лаборатории които както целият свят видя в Шанхай,САЩ и Русия разработват нови щамове на вируси а уж към "замръзналите" вируси,а в същото време още години ще плащаме милиони за ваксините срещу кромид 19 ако това не е печеливш бизнес здраве му кажи ,каквото и да ви говорят знайте че става въпрос за пари .

57

"Елита" от

преди 3 месеца

В превод: Много станахте, а ресурски няма за всички. Искаме да има за нас и за нашите деца, а вас - вируси ще ви тръшнат, а ние ще се погрижим за това. С кромида само ви тествахме, овчици.

56

пияница мистик

преди 3 месеца

"Можете да поставите кисело мляко във вечна замръзналост и то ще е годно за консумация дори след 50 000 години === Българското кисело мляко и при стайна температура да го оставиш ще става за ядене след 50 000 години :)))))))

55

Анонимен

преди 3 месеца

Уха, като в досиетата хикс.Ето кой ви измисля конспирациите.

54

v

преди 3 месеца

Жалки лъжи, вирусите не могат да оцелеят повече от 10 дни, това са древни бактерии ако изобщо ги има а бактериите не са заразни...

53

Анонимен

преди 3 месеца

Подготвят ни

52

Анонимен

преди 3 месеца

Вечи на уплашихте един път

51

Dino

преди 3 месеца

Щом ще може да се копае нефт и руди, предполагам топенето ще продължи, а района ще е "опасен" за пребиваване.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Вирусите не могат сами да се репликират без жива клетка. Но пък лабораториите могат. Ето как става рапространението - Американска военна лаборатория погрешка е изпратила живи проби от антракс на американска военна база в Южна Корея и на още 9 други лаборатории в САЩ , съобщава ДПА, цитирайки информация от Пентагона. Пробите е трябвало да бъдат изпратени в неактивно състояние като част от усилията на американската армия да разработи полеви тест за идентифициране на биологични заплахи.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Нинова не е излязла добре на тази снимка.

48

Марчето :)

преди 3 месеца

Бе, те докато изскочат - Йелоустоун може и да се събуди във буквално всеки един момент и тогава всички сме на сметка у кръчмата защото вече нищо няма да има значение хаха

47

Анонимен

преди 3 месеца

Супер! Яко! Който има много силен имунитет ще же вивее. Който няма - Динг... Динг... Динг...

46

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Едно време сефардите,тоест арабите,сиреч испанците и португалците предизвикваха симптоми на чума и лъжеха,че е чума,а техните "знатни медици" лекуваха с отрова и естествено Расата ни умираше. Така сефардите правят с Ковид-ите,гриповете,а сега и с психоатаки ,които ни внушават ,че микроскопични динозавърчета ни връхлитат с остри зъби .Така сефардите,тоест арабите,сиреч ромите ни наложиха някакви религии,които да ни откъснат от реалността ,за да могат те да я изживяват на база наш гръб.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Урсула отдавна не е получавала комисионни от Файзер. Време е за нова пандемия

44

Анонимен

преди 3 месеца

Не се знае някой бронтозавър ако е насилил някой птеродактил и много са кихали, та къв вирус са е пръкнал са незнае още.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ми се струва, че щом ги "открият" и вече няколко лаборатории в света почват да ги правят резистентни към антибиотици и всякакви други лекарства. Както казват в щатите: Въпрос на национална сигурност.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Нали земята е била екологично чиста, не е имало коли ДВГ от къде пък са се завъдили тези вируси, нещо ни гласят гадовете.