24

до 25

преди 3 месеца

Всеки полет си е риск. Авиацията е рисков "спорт". Така че, пътуването с всяко хвърчило си е "или-или". Човек не е птица, и всяко завръщане на Земята си е радост. А, дали е селения е възпрос на възприятие.

23

Хаха

преди 3 месеца

До malgiorno a tutti Набий си ти дормикум преди полет. Щом всички ти пречат, ще ти е от полза

22

Анонимен

преди 3 месеца

До пълна селляния!, не във всички самолети се пляска. Правя около 30 полета на година и смея да твърдя, че в нискотарифните се ръкопляска на 100%. Нормалните авиокомпании никой не си прави труда. Освен това какво ви пречат хората. Нека празнуват единствения си полет от едно 20 години насам ;)

21

Зелен Демократ

преди 3 месеца

Така е Алекс, списъци ще има, социални кредити също, ти в кой списък ще си, ще летиш ли, ще пъ....душ ли, това Ние ще решаваме, слушкай, папкай и ще има награда!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Пълно е с оли*френи и на нашето летище. Всеки ден ги гледам

19

Алекс

преди 3 месеца

Трябва да се направи списък с оттреппки,които създават проблеми.Ако е в списъка,нито една авикомпания не трябва да продава билет на този елемент.Да си стои в кварталната кръчма.Самолетът е за цивилизовани.

18

Христо Христов

преди 3 месеца

До 18 "защото пътниците са наблъскани като във вагон с евреи за концлагерите." - ми кат не ви харесва, що си плащате да се блъскате, про'с'таци неграмотни? ПП. Евреите не са се качвали доброволно на вагоните.

17

ивана

преди 3 месеца

Обществен споделен транспорт, при който да не те возят като ***, няма! Дори и самолетите. И те реално са "евтин" транспорт за плебса.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Ще има викове и недоволство, защото пътниците са наблъскани като във вагон с евреи за концлагерите.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Летя много често. Такива *** има на последък, че направо нямат равни!!!! И като понесат малки бебета. Голямо реване пада. Целия самолет бива подложен на неистов тормоз! Винаги се надявам да не се паднат до мен! Ненормална история. Явно преминаваме всякакви разумни граници.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Подготвят ни психически за 15-минутните градчета,от които да не излизаме.Който летял...летял.

13

Христо Христов

преди 3 месеца

До 12 "Повечето руснаци в икономичната класа са така* - е, ортодоксалните евреи в бизнес класата са още по-зле.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Самолетът е нищо повече от автобус във въздуха. Всеки може да лети. Това е обществен транспорт. Педерастииитеее Таня и Ицо, които никога такси не са виждали, камо ли самолет, щом са толкоз "оборотни" да си наемат собствени чартъри. В "бизнес" класата, която те не са и надушвали има много повече прооостаааци. А, разликата между бизнес и икономична класа не е кой знае каква. Последните двава, явно са я ниждали единствено в "Сам вкъщи", където показват двуетажен самолет.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Тази статия да не е писана от "изкуствения интелект", все едно е гугъл транслейт :)))

10

Таня

преди 3 месеца

Повечето руснаци в икономичната класа са така. От много години пътуваме само в бизнес класа именно заради такива индивиди.

9

Христо Христов

преди 3 месеца

Ми вдигнете цените бе. Никъде не е казано, че про'с'таците трябва да летят.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Хората са изнервени след ковид терора, това е.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Информацията, която сте дали за Баум, е специалност, професия, но не произход. Не правите ли разлика? А, ако това е било тест, той не го е издържал? За какви случаи пази експертните си умения?

6

пълна селляния!

преди 3 месеца

Факт! Как да познаеш българите в самолета?.. по ръкопляскането.

5

Накратко :

преди 3 месеца

"Приказки под шипковия храст" сътворен от заслужено заслужила артистка Кукунела Снайпера ХристовЪ.Цена 100 гривни.