273

Анонимен

преди 3 месеца

Гражданска война ли ? Да, ще има, но не в САЩ - в Европа , заради милионите тарамбуки , които я налазиха ! 88

272

Анонимен

преди 3 месеца

Айде до кога ще чакаме! Почвайте че да гледаме сеира!

271

Пешев

преди 3 месеца

За разлика от Тексас ЕС се превърна в резерват за диви племена.

270

Роберт

преди 3 месеца

Щата Тексас ще се отдели от САЩ и ще станат отделна република Тексас.

269

Анонимен

преди 3 месеца

Ухааа, Флорида също се включва с подкрепа за Тексас! Като число, вече повече от половината щати подкрепят тексасци в правото им да направят границата недостъпна за мигранти. Браво, и дано Европа да вземе пример и да ограничи приливната вълна от всякаква *** от къде ли не.

268

КокоБийч/СаутБийч

преди 3 месеца

Слаба ракия сте в БГ. Америка и Русия са империи и нито една от тях няма как да се разпадне. Нито Владолф ще падне от Власт, нито Конгреса ще спре да дава оръжия на Украйна. Тревожете се за вашите деца там, че станаха много неграмотни. И не приличат на хора.

267

Анонимен

преди 3 месеца

Cлaвa Koнфegepaциe!

266

Анонимен

преди 3 месеца

Не бързайте да се радвате. Байдън (по-точно истинските властимащи зад него) се опитват да предизвикат гражданска война от самото начало - подклаждане на расова война, натиск с отваряне на границата, явни призиви за насилие към политически противници, постоянно преследване на лидера на опозицията. Целта вероятно е обявяване на извънредно положение, т. е. официална диктатура, и отмяна на изборите.

265

Анонимен

преди 3 месеца

Нали в платената БиТиВи говориха че всичко това е лъжа ?

264

Българин

преди 3 месеца

Свобода за Тексас! Борете се за независимост, братя тексасци!

263

ххахахеей

преди 3 месеца

Копейките станаха фенове на Тексас,колко велик бил великият американски щат. И вече социалисамъ е там ухххахаха

262

чи да

преди 3 месеца

...ще започне от Горубляне...

261

Кара Ибрахим

преди 3 месеца

Тексас е най-важен във САЩ със факта,че още от преди Пандемията богатите компании от Калифорния се изнесоха в Тексас.Което го направи и най-богатият щат.От това рокадо,Калифорния от ,,най-богат" щат,се превърна в гето,а Калифорния е също и най-синият(демократичен) щат.Демократите изгубиха перлата в короната си.Бъдещето им е обречено на безпаричие.И сега се опитват да разтурят кошера със пчеличките които работейки заработват кинтите на Америка.Искат да ги пръснат по (сините) щати.

260

Анонимен

преди 3 месеца

Отдели ли се Тексас - Британия ще загуби най-ценната си колония

259

Анонимен

преди 3 месеца

Руски проксита в САЩ сънуват гражданска война. Няма как да има гражданска война, защото нали според тях в тази държава живеят предимно кравари. Значи войната ще е краварска война!

258

Алън Грант

преди 3 месеца

Копейките изпаднаха в делириум.

257

Анонимен

преди 3 месеца

Ако в Щатите започне война точно сега, Америка отива в историята, ще я нападнат от всички страни, ще я плячкост и това ще е. Може да изглежда невъзможно, но не е непостижимо.

256

Анонимен

преди 3 месеца

До 262 А те все едно руснаците пък успяха да направят гражданска война като хората с на Пригожин разходката... И тия руснаци не са като едно време вече... то само татари, чеченци, буряти, калмики и олигарси от "богоизбрания" народ останаха. Имат и един монголоид за цар и това е.

255

анонимен64264

преди 3 месеца

това го заслужавате мръсни янки,да видите как е в другите държави дето им се месите във вътрешните работи ,една измислена нация и е времето вече да се разпадне,много бели направихте по света и сега си го заслужихте

254

Анонимен

преди 3 месеца

На влизане в Тексас пише "don`t mess with Texas", т.е. ако не могат да се разберат с Вашингтон, ще има пуканица до откат :)