6

Анонимен

преди 3 месеца

1. Родителите не са стока. Дъщеря ми е в 11ти клас и ми се реве като общувам с част от майките. Безработни чалга кифли със средно, които им купуват цигари и вейпове и ги водят на нокти и инжекции от 14-15 годишни. Това са майките на вървежните момичета.. които вървят към хотел Адамо за пари (ако сте от Варна знаете) 2. Тези деца не са като нас, те са израстнали със фейсбук, инста и тик ток, които са мега покварени. Проблема пак са родителите, които са им дали достъп до тях твърде рано.

5

Дядо Йоцо

преди 3 месеца

До Точен - е как така демокрацията не уби образованието в другите страни? Менталитета ви е такъв, ама нали някой друг трябва да е виновен за ***.

4

Бас държа

преди 3 месеца

Че куфло4ите са с изкуствени нокти, мигли, изразяват се простовато, но за сметка на това вулгарно. Мама е същата Куийн, а тати вероятно ходи с диагоналка.

3

До зам. Директор

преди 3 месеца

Хората, които допускат простотията да ходи по тях, а не демокрацията е виновна! Комунистическите лозунги на друго място.

2

Точен

преди 3 месеца

Като 40 г учител и зам.-директор на училище съм категоричен: демокрацията уби българското образование. И като знания, и като възпитание, и като морал.

1

Честита Промяна!

преди 3 месеца

Това е последните 30 години без никаква промяна! Полицията във Варна работи с дилърите по училищата и ги покровителства! Не очаквайте много от следенето!