14

Христо Христов

преди 3 месеца

Знаех си аз, че ЕС и НАТО са организаторите!

13

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 3 месеца

до 2:ами да ето например повечето Корейци са Християни но си носят традиционните Корейски имена не се казват Алберто или Луиджи

12

Избираш

преди 3 месеца

да, само че си избираш християнско име, или мюсюлманско такова ако приемаш исляма! А бе спирам да ограмотявам скотовъдци.

11

до 5

преди 3 месеца

... Я вземи се поинтересувай малко от ритуалите при католиците и православни, няма понятие ''ново име'' нито при едните, нито при другите. Ако се казваш Мехмет не ставаш автоматично Иванчо.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До 5Абсолютно невярно. При католиците и лутераните ИЗБИРАШ дали да получаваш друго име.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Американците пак си активизират главорезите

8

Ahmed Yasevi

преди 3 месеца

Радикализирани таджики, които ще изгният в затвора, задето петнят имиджа на Турция. Таджики и узбеки бързо се ислямизират и попадат под влиянието на даеш и талибаните в Афганистан, понеже съветите почти са затрили ханефитската им традиция и сега са в безтегловност. Иначе нормално да е бил умствено изостанал. Все пак атентата е станал в църква.

7

ехеее 52 годишен

преди 3 месеца

а си смуче палеца и се напикава , обича да играе с колички , а в църквата си фантазира . Няма право да влиза в католишка черква . щом е за лудницата . 52 годишна ако си смуче палеца и си вдига полата да си играе да ходи и тя в лудницата . други са убийците .

6

Много странно

преди 3 месеца

Защо са убили човек с умствена изостаналост? Явно не са стреляли безразборно. Има някаква причина.

5

Анонимен

преди 3 месеца

До до 1 Пиша ти бавно, защото четеш трудно. Когато официално приемаш християнска вяра било католоцизъм или ортодокс, ти получаваш и съответното име, при светото кръщение. Предполагам че и при другите религии е така. Иначе Касиус Клей нямаше да стане Мохамед Али! Съмнявам се, че си разбрал, но поне опитах!

4

еха ИДИЛ не мога да

преди 3 месеца

не се чудя . правиха антитерористична спец операция и хванаха над 80 съмнителни . 2 от клетка на идил са радикализирани . ама мишената нещо е глупава . така де . няма оранжеви дрехи . ножове . в турска, та в черква . а жертвата много набожен . хахаха

3

до 1

преди 3 месеца

Има турци християни както има и българи мюсюлмани.

2

до 1

преди 3 месеца

По принцип може да си католик без да се казваш Алберто или Луиджи, както има православния, които не се казват Иван или Пешо. Да не ти стана прекалено сложно?

1

А този

преди 3 месеца

Джихан какво е правел в католическа църква?