12

Лъжат

преди 3 месеца

И кой нормален ще повярва на тази лъжа,? А последният случай със завързаното и изгорено живо момче? А стотиците сигнали и доклади от ЕС за изтезанията в бълг.психиатрии??

11

Лъжа Лъжа Лъжа

преди 3 месеца

Прокуратурата е една психиатрия!Тия влечуги с по 10 000 лв заплата били ли са изобщо на проверка?Аз съм била! В психиатрията в Лом , Курило и др места и там е по- страшно от конц лагер!Нагласили се кикиморите за снимка!За уволнение са!Долни лъжливи ***!Да споделите техната съдба, дано!

10

Анонимен

преди 3 месеца

... но ние си мислихме, че постъпва нарочно така, за да дразни хората, които му се доверяват и да се подиграва с тях. Имам предвид дребните нормерца, които правеше на младежите, които се бяха сприятелили с него и на няколкото момичета, с които започна да излиза за кратко. Постепенно се разочарова от него всеки, с когото се беше сближил. Не знам дали заболяването има връзка с такъв вид характеропатия.

9

Докато следвах,

преди 3 месеца

в моя курс имаше двама човека, за които се знаеше, че диагнозата им е шизофрения. Момичето беше глуповато,но добродушно и често сменяше гаджета. Във втори курс се омъжи, роди, разведе се и до ден днешен създава много проблеми на хората около себе си. Момчето беше много мързеливо и не криеше, че родителите му с връзки уреждат да си взима изпитите. За него чак след време, случайно разбрахме, че е шизофреник. Дотогава мислихме, че е с гадничък характер, защото и той създаваше проблеми, но ние си...

8

Анонимен

преди 3 месеца

Бях две седмици в психиатрия, на никого не пожелавам

7

Анонимен

преди 3 месеца

Цялото човечество е едно Кукувиче гнездо с много диктатори, имащи се за нормални! Позор за регресиращото човечество!

6

Анонимен

преди 3 месеца

А КАКВИ СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДИДВИКВАТ ВОЙНИ - НОРМАЛНИ ЛИ СА? ПО- ЛУДИ СА И ОТ НАЙ- ЛУДИТЕ. БЕЗЧУВСТВЕНИ ЕГОИСТИ!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Въпросът е какво причиняват онези НЕпсихично болни, които си живеят на свобода и които все се наместват да управляват.!?

4

Анонимен

преди 3 месеца

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ЛЪЖЕТЕ???? ЗАТОВА ЛИ ПОЧИНА МОМЧЕТО В ПЛЕВЕН, ЗАТВОРЕНО В КОЖЕНАТА СТАЯ БЕЗ ДОСТЪП ДО НИЩО, ДОРИ ВИКОВЕТЕ МУ ЗА ПОМОЩ НЕ ЧУХА!

3

Анонимен

преди 3 месеца

100% лъжа. Връзват ги.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Въпросът е какво причиняват онези психичноболни, които си живеят на свобода.

1

Бай Хой

преди 3 месеца

Аз предлагам да сложат 4 метрови мрежи около цяла София и да си се радвате на лудостта вътре, както намерите за добре,