60

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

И Путин оповести доьодите си, сиромаха едва взима едни 10 хиляди долара заплата. От къде са тея имения не се знае, а и било забранено да се пита там.

59

Ха ха ха

преди 3 месеца

А имението в Дубай, тъщата ли ще го оповестява.

58

Анонимен

преди 3 месеца

А за двете яхти пише ли? Или те са му подарък от господарите.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Доходите на този не ме интересуват! Търся " статията" в която " признава", че Украинската " армия", наброявала 80000 души! Ще ми се да ги попитам,а колко украинци загинаха до сега? Надминаха ли 800 000 души? И след тези " признания", да очаква че Руската Федерация ще мобилизира поне още 800 000 души! Няма мърдане Зеленски! -:)

56

Анонимен

преди 3 месеца

"Руските олигарси и приятели на Путин Авен,Милер,Чорни,Дерипаска, Ротенберг,Абрамович,Усманов, Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин." - Така е, също и американските олигарски са се замислили за нас толкова много, че сън не ги хваща.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Това са му парите за семки. А я кажете останалите колко са.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Чи то само дрогата му е за 200 хиляди....

53

Анонимен

преди 3 месеца

Ама това без имотите му ли е? А как жена му похарчи милион и двеста за бижута?!?

52

Ончо

преди 3 месеца

Да, тези 142 000 долара са за убийците които плаща когато някой му осветли закупените имущества в чужбина. Така направи с журналиста Али който е гражданин на Сащ и с египетски произход, прати трима украински убиеца (сиреч нациста) и те го убиха. И нали знаете защо, защото журналиста освети закупената луксозна къща приличаща на дворец за 5 млн. долара в Египет. Но американските власти не направиха никакво разледване за неговата смърт, е гарван (нацист) на гарван (нацист) око не вади.

51

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Големият въпрос, който вълнува всички руснаци в Русия и чужбина - Борис Надеждин истинска опозиция ли е, или само играе ролята си на такава в руската интрига? Вече повече от 100 хиляди руснаци са сложили подпис да го подкрепят за президентска кандидатура.Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2024/01/28/za-godina-rusiia-e-vnesla-chipove-za-nad-1-mlrd-vypreki-sankciite.596680

50

Анонимен

преди 3 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Авен,Милер,Чорни,Дерипаска, Ротенберг,Абрамович,Усманов, Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

49

аха

преди 3 месеца

Значи цените на имотите из Италия, Франция и Британия, както и на разните бижута, са паднали драстично. Щом с тези доходи Зеля и Зелка пазарят като за световно.

48

Бай Дрън

преди 3 месеца

Какви Хривни бе? Все едно да напишете, че ние ползваме леФ. Хаха. Неграмотна работа в опита да се натегнете на някой. Вярно, *** руските украинци се разпознават по изговарянето на Г, казвайки Х, ама извинявайте, България сме все още, не Украйна.

47

Пловдив

преди 3 месеца

Горкия нацист , ми да ти пратим да си имаш да си шмъркаш .

46

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя *** още ли е жив,хайде там нашите държавници да му събират средства,че нещо е обеднял мръшляка

45

Неграмотници

преди 3 месеца

НЕ Хривни а Гривни. Моля, поправете си статията! Всичи знем че българските журналисти в по-голямата си част са неграмотни и СИЛНО пристрастни, но вие достигнахте нови хоризонти в това отношение. Когато преписвате, чете това което пишете и се опитайте да отговорите на изискванията за поне ниско интелектуално ниво. Препоръка - организирайте ограмотяващи курсове за по-колямата част от екипа.*** и Нелито ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да присъстват на тези курсове.

44

Дзивко

преди 3 месеца

Той и ББ има къща с по голям двор и 40 бона в книжка от дядо му, тия официалните декларации са забавно четиво

43

АнатемАнатемА

преди 3 месеца

Ако се надигнат майките,бащите,братят,сестрите,децата,съседите,колегите на >200 000 (според Запада >300 000) загинали и безизвестни украински мъже и момчета.На тоя иглата и тръбата криви ще му се видят когато в очите с иглата тръгнат да му ремонтират полит слепотата,а с дръжки от лопати лакомиятаНагъза му.Тоя евамамата на цяла Украина.Съсипа земята.Разби пътищата,Срина училищатат и университетите.Разби летищатат,Даде на късо електорцентралите,изнесе житото и >10^6 украински хора по Света.АнатемА

42

ПоЖитата

преди 3 месеца

Две яхти си е купил. На жена си кулите купи за 1 милион долара в Ню Йорк. Предполагам е от заплата в гривни. Няма да е от друго.

41

Пустиняк

преди 3 месеца

Никога няма дори да намалее корупцията. Където е управлявал руснак, корупция сто години след него.