9

Анонимен

преди 3 месеца

Сред коментиращите тук има много безстрашни, които лекуват грип с праз лук и ракия. Няма лошо - успех! Но е доста съмнително дали не са и сред първите пред лекарските кабинети, когато ножът опре до кокала! Грипът е ужасен, особено за малките деца, факт! Живи и здрави да са всички, да продължават да пишат *** коментари и да не им се налага да карат тазгодишния грип!

8

Не съжалявам канадци

преди 3 месеца

До 6. мРНК Е БОЛЕСТТА Х. Новата трагична реалност за семействата, ваксинирани с ваксина COVID-19. . . . . Колкото и хомофобно да звучи не съжалявам канадци! Те сами, както и българите си избраха престъпния член на young global leader високоуважавания г-н Трюдо! До ър ден!

7

бла,бла

преди 3 месеца

Днесбг, значи цензурирате някакви думи като "ум-рял", а този номер 6, който пуска фейк новини, не. Болестта ти е в главата, платен ***! Ако не си платен, то си мало-умник.

6

бг смешки 2

преди 3 месеца

ХОРАТА измират на българина не му ПУКА изобщо !

5

Стоп

преди 3 месеца

От столетия има грип,медиите раздухат и насаждат паника.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Болести, ваксини, лекарства, посроянно само това се чува отвсякъде, дори по детските канали рекламират познайте какво - ЛЕКАРСТВА. Отровиха народа като го карат да се боде и пие за щяло и нешяло, да има там за бигфарма, нали те са основните рекламодатели, пускам радиото-лекаства, пускам тв- лекарства, как пък някой не ни каза, че *** и кашлицата могат да минат с чай, мед и плодове?

3

ПорЦелан

преди 3 месеца

Аз пък изкарах Ковид. Ходих на профилактичен преглед в края на ноември. Там се заразих. Два дена силна хрема и загубих обоняние. Температурата си беше нормална. Ако не си бях правил тест нямаше и да разбера. Жената беше направила картофена салата с праз и започнах леко да усещам миризми. Купих си една голяма връзка праз от Костинброд. С негова помощ след една седмица всичко беше наред.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Ми затворете София, маски, каски, пунктове, спасете останалите градове, хахахаха.

1

Верно ли?

преди 3 месеца

Ама и грип ли имало? Досега не е имало никога грип през зимата, а?