38

Анонимен

преди 4 месеца

Помнете как сме свалили ветото срещу обещания, защото ЕС ще изчака още малко да забравим и ще ги пусне. Накрая ние ще сме пак най-големите балъци.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Никой не иска да е българин естествено поданик на лаянар дерибеевски и мутрата сикджия ----////------ Това е истината. Македония е много по-държава от Фашистка България. Целият български политически истаблишмънт пьрди в едно гърне. Опитват се да играят старата сакс-кобургска игра - да са едновременно със всички, като имитират някаква демокрация и вътрешни борби. А реално само крадат и мъчат народа и при всяко развитие на нещата, ще сме губещи.

36

Сата НАТО

преди 4 месеца

Политиката на България към Македония е погрешна и глуппава. Така я поставиха Путин ските лакеи Румен Радев и Боко Борисов. Никога няма да има успех по този начин - без уважение и от позиция на силата.

35

Watch

преди 4 месеца

ми ние също трябва да изгоним тая смр'ад македонска от българия ! що им се дава да живеят тук?

34

Анонимен

преди 4 месеца

С Македония е колкото една София, но сърбите така са ги нахъсали, че вече от злоба пяна им излиза. Реално те са се измъкнали от Югославия и са станали Македония през 1991 г., но мозъците им вече са увредени. Български учители са създали езика им, който много прилича на български диалект.

33

Киро

преди 4 месеца

Да се върне ветото за макетата......

32

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Започваме ли нашата СВО към рсм, а? Или още ще се подбъзичкваме. Я що българи изнемогват там!

31

Споко

преди 4 месеца

В Албанската конституция българите са вписани още преди 5 години....Така че , какъв е проблема ? Такива набързо създадени и краткотрайни "нации" като северномъкидонската ... няма да изкарат дълго. Управляващите им вече почти изцяло са подменени с албанци ... До десетина години вече няма да има значение че българите не били вписани в конституциуята на някаква си несъществуваща държава... Важното е че нямаме проблеми с Албания и там признават малцинствата ни.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Като българин не искам такава бета версия на държава в ЕС!

29

На учете се !!!

преди 4 месеца

Русия имаше интерес да освободи Румъния и Сърбия от Турската окупация.Защо след толкова много години реши и да ги изгони от балканския полуостров и да основе държава България.Защо не е натиснала и да вземе и Босфора ..Все загадки ? Македония Русия е предаде на Сърбия като съюзник в втората световна война .И при ново пре разпределение пак там ще я дадът при условна капитулация на Украйна.Тогава Унгария,Полша , Румъния и Росия ще си я поделят .

28

Зозо

преди 4 месеца

И в Турция опитите продължават :))))))))))))))) - за членство в ЕС :)))))))))))))))))))))))

27

Няма да влязат

преди 4 месеца

Споко е хора.То до няколко години ще се чудим как да избягаме от ЕС ,ако още го има а какво искат американците няма да е важно понеже никой няма да ги бръсне за слива.

26

Анонимен

преди 4 месеца

До мдамм. С тая мантра живеете в 17-ти век.

25

Анонимен

преди 4 месеца

За шенген тесла, за еврото пак тесла, сега остана една тесла и за интересите ни в Македония! Добре, че сърбите се заиграват с руснаците, инак запада веднага ще прегърне тяхната кауза, а ние ще подсмърчаме.

24

мдамм

преди 4 месеца

Скоро ставате Велика албания, даже и граница със сърбия няма да имате вече.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Намерете си по-силен враг бе какво сте се захванали с македонците дето всички общо са 2 милиона.

22

Зозо

преди 4 месеца

Ами те си решават. Като не искат .... Ето Турция е кандидат от 60 години :))))))))))))))))))) Ама не ми се вярва СК да просъществува толкова без ЕС. Споко, те албанците ще ги оправят :))))))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 4 месеца

Македонците очевидно не искат да са в ЕС.Те знаят,че ако ги приемат,кьорав македонец няма да остане на тая територия.Ще се юрнат към Европа и тогава ще им гледаме сеира.Ние сме им живия пример за това.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Вписването в Конституцията на българите е една формалност, която ми се струваше глупава и евтина, като начин да ни финтират и нищо друго да не свършат по фалшивата си история. Но сега македонистите решиха точно тук да дадат основната битка! Много глупаво от тяхна страна щото това пък вече стана европейско изискване и сега трудно ЕС ще даде назад! Освен ако пак кикиту не дойде на власт и лично отиде да предаде каузата като пишман канадец, което за него е никакъв проблем!

19

Shark

преди 4 месеца

Няма проблем, албанците обаче няма да имат нищо против да впишат македонците като малцинство, скоро, много скоро.