41

Диана

преди 3 месеца

Разбира се - друго не може да се очаква от САЩ и не мисля, че някой е очаквал нещо друго от тях..Тяхната политика на насилие, отмъщения, всяване на страх не е никак от вчера - остатък от додемократичните им периоди, значи..Вместо да лекуват болестта, те се нахвърлят на симптомите и да се чудим ли тогава, че децата им се избиват за отмъщения, че насилието във филмите им е на пиедистал,че хората тръгват след безнадеждния Тръмп само за да са по-далеч от днешните им политици?! - Демокрация или Не

40

Шамил Басаев

преди 3 месеца

Кравари сме. Пасем копейки.

39

бай Пешо

преди 3 месеца

да де, ама да не се окаже, че дроновете са изстреляни от Израел, а?

38

Импичмънт

преди 3 месеца

Байдън не е демократичен ! Той е ЛГБТ тиранин ! Носи цялата вина ! Импичмънт и въжето го чака ! Прахосва националния бюджет за зловредни войни ! ЛГБТ диктатор ! Импичмънт !

37

СТРАНДЖАТА

преди 3 месеца

СМЪРТ ЗА ВАС САТАНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТЪ.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Във всяка война участващите страни си планират броя жертви, това военните го знаят и си траят. Но идат избори и Байдън трябва да издуе мускули в мощното си младо тяло.

35

аха

преди 3 месеца

От много палене на огньове тук и там, САЩ накрая ще подпалят собствената си черга. Съвсем близо са. А както се оказва, отвикнали са и да воюват. Разни хути, сирийци и други подобни ги правят за смях.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Краварите са били убити в нелегална американска база в окупираната част на Сирия. Убитите и ранените са били закарани до американската база в Йордания! Това което пишете ***.бг е пълна лъжа

33

Имп Маврикий

преди 3 месеца

Русия даде стотици хиляди жертви за две години и не се отказват. Американците при първите хиляда и ще почнат огромни протести. Америка не може да воюва. Дай им само с ракетки. Но така нищо не става.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Да вземат да ги пратят на южната граница вместо да стоят по бази из целия свят. 6 милиона души са пресекли само за последните 3 години

31

Анонимен

преди 3 месеца

Тексас пречат на плановете на Байдън, вкарва в САЩ 5 милиона емигранти предимно наркорапространители.Печели изборите, след това ги праща по света тези емигранти те вече са обучени да се бият, да защитават неговите интереси по света . така САЩ ще си върне Империалнито величие.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Сащ не могат да се справят с шепа терористи ,но имат мерак за Русия да победят )

29

Анонимен

преди 3 месеца

Те търсили нефт, кякой случайно ги убил

28

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

СМЪРТ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОИСКИ ИЗВЪН САЩ.

27

Айде хаирлия да е!

преди 3 месеца

Тая година трима, догодина-3 хиляди и така до милионите.

26

баба мара

преди 3 месеца

какво правят на 20 000 км от територията кои ги е канил каква е тази ам базакрадат петрола от суверенни страни където се появят идва смърт-та

25

Анонимен

преди 3 месеца

В Сирия, не в Йордания, вземете си оправете заглавието. Йордания отрича да се е случило на нейна територия, американците незаконно са си направили база в Сирия, ударена е базата им която е близо до границата с Йордания и до Ирак.

24

Факт

преди 3 месеца

САЩ дасе изтеглят от окупираните земи по света и няма да умират.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Какво правят американски военни в Йордания? Това нали е суверенна държава?

22

Трима?

преди 3 месеца

Слабичко. Но сигурно това е само началото. От дронове трудно ще се спасят. А служещите в армията на САЩ са професионални войници, служат за да получават заплати, не за да ги убиват. Подобни случаи ще накарат кандидатите за армията на САЩ да се замислят.