105

Анонимен

преди 2 месеца

До ало кметоооА защо развяваха американски и украински знамена бе?Даже улица ще сменяват.Браво на палестинския народ.Най-борбения народ на планетата.Дано целия свят там скочат да се приключи с тия евреи за има мир по света.

104

Анонимен

преди 3 месеца

До rambaldievskievich,к.107 В момента в България има над 10 хил. араби и афганистанци и няколко стотин евреи, отдавна преселили се в България. Правителството трябва да внимава доста с видялите много неща и преминалите през много премеждия, включително и през ада, араби и да се държи с тях като с хора, които искат да живеят добре, т.е. в Средна и Западна Европа, а не в България.

103

rambaldievskievich

преди 3 месеца

103, Трябва също да се има пред вид кой подкрепя палестинците и кой - Израел.

102

Анонимен

преди 3 месеца

ДО КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ТЕРЕН НА ЧУЖДИ ДЕМОНСТРАНТИ ? КЪДЕ В ТЯХНИТЕ ДЪРЖАВИ Е ПОЗВОЛЕНО ДА ПРАВЯТ ТОВА ЧУЖДЕНЦИ? СТИГА СТЕ СИ ЗАВАЛИ ЗА*Д*ННИИ**ЦИТЕ ЗА ВСЕКИ !

101

Анонимен

преди 3 месеца

Палестинците да си ходят в Палестина. Тук е християнска България.

100

каквото повикало...

преди 3 месеца

Когато Хамас свършиха, каквото свършиха имаше масова радост и улични празненства от ей такива елементи из цяла Европа. Сега се сетихте, че децата не били терористи.

99

Американски Рамбо

преди 3 месеца

До rambaldievskievich Интересно... Ако екстремисти от едната страна избият 1147 (някои от тях са убити от ЦАХАЛ), палестинският народ не заслужава подкрепа. Ако екстремисти от другата страна убият 25 000, близо 10 000 от които деца, израелският народ си е чист като роса... Интересно мислене или, по-скоро, липса на такова.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Само не разбрах тая пасмина от арабски джихадисти кога станаха 'народ', че и 'палестински'? Щото ако имат нещо общо с библейска Палестина, значи всички са евреи у християни и трябва да ги върнат към корените им. Не да въдят зачулени пингвини и да се дупят по килимчето на малкия Мук.

97

До 99 анонимен

преди 3 месеца

"До емигрант" - не става въпрос има ли или няма мюсюлмани бе безмозъчен, с такава празна глава която имаш разбира се, че няма да можеш да разбереш, че въпросът е защо им се разрешава да подкрепят тероризмът ? К'у'х'и копейки ей, вакумирани чугунени шамандури !

96

@

преди 3 месеца

Всички *** са се събрали, сигурно копейкин и копания са били тамНека ги изпратят всичките тези във все още контролираните от тези така наречени палестинци територии и да се изправят срещу Израел докато ги разчиства и освобождава.

95

rambaldievskievich

преди 3 месеца

А "Луков марш" - не, така ли, бе, СОС?

94

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Народ, чийто представители клаха (буквало), колят също буквално), държаха и държат заложници, не заслужава подкрепа.

93

тия

преди 3 месеца

слепци, кой ги изкара на улицата?

92

ало кметооо

преди 3 месеца

на тия кой им разреши да развяват чужди знамена в България ???

91

Емигрант

преди 3 месеца

Хайде да ви попитам вас живуркащите в България имитация на "патриотчета" на Копейкин sганта проsта - защо тези "чаршафи" от Палестина никой не ги иска в С.Арабия, Египет, Йордания, Кувейт, ОАЕ, Катар, а ги пуснахте в Софето да си развяват байракът ? Защо не протестират в Истанбул, лицемерът-*** Ердоган ги защитава, но пък не ги иска на територията си, а вие дори и протести им разрешихте на база БЕДНОТИЯТА ВИ ???????

90

Емигрант

преди 3 месеца

Винаги съм твърдял, че освен комунисти в шоплука се развъждат и мюсюлмани ! Българите в този район, в Кърджалийско, в Разградско, в Шуменско са на изчезване ! Скоро в България мнозинство ще са мюсюлманите и "индийците", а българите ще представляват Аспарух извън пределите на България ! Не пишете минуси сега под коментарът, а се замислете за реалната истина !

89

Анонимен

преди 3 месеца

Не е голяма разликата между ционист и расист.

88

каква палестина

преди 3 месеца

Aрабино, облечи жена си нормално, а не я забулвай като орка и тогава живей в Палестина - нашата,еврейска държава. Баба ми като идваше Нова година казваше - тази година в България, догодина в Палестина. Аз съм ционист. Време е да научиш какво значи това. А то е - всички евреи да се върнат в Израел/Палестина.

87

Емил Стефанов

преди 3 месеца

Free PALESTINE...

86

anonimen

преди 3 месеца

Уважаеми протестиращи, изобщо не ни интересува Палестина, си.н.ьор си имаме достатъчно, видим ли забрадка, нататък не четем, не ни интересува ама грам, 500 години съвместно съжителство, така ни показахте нагледно исс.ляма, че главата ни отвъртяхте. Научихме си урока, сега е ред на германците