82

Стефан

преди 3 месеца

Отличная работа! Наши мужики как всегда показывают уровень и освобождают русские земли

81

Анонимен

преди 3 месеца

Вервайте им? Като помня как Кулеба изреждаше и изискваше наличностите в българската армия се преизпълвам с възмущение и още нешо.

80

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Големият въпрос, който вълнува всички руснаци в Русия и чужбина - Борис Надеждин истинска опозиция ли е, или само играе ролята си на такава в руската интрига? Вече повече от 100 хиляди руснаци са сложили подпис да го подкрепят за президентска кандидатура.

79

Смятайте,че

преди 3 месеца

Може и да са повече!!

78

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Украйна може да броят само колко ракети са паднали връз главата им. Изобщо си нямат на представа с какво разполага Русия !

77

Анонимен

преди 3 месеца

Oт написаното разбираме, че Русия винаги има запас от 900 ракети. Ако не стреля 1 месец, ще има 1,000. Т.е., не просто са й останали, а стреля постоянно и поддържа този минимум. Така, а колко ракети има Украйна?

76

Радой Ралин

преди 3 месеца

Горят си сиромасите свещите, броят на богаташите ракетите. Хайде нашите, яжте люти чушки, стига сте си правили оглушки. - Люти чушки няма и за семе :( Нищо и това ще понесеме!

75

От две години

преди 3 месеца

Украйна твърди, че руските ракети свършват, а консултантите от НАТО и наемниците пътуват на талази към Ада. Лек път на заблудените пътници

74

Анонимен

преди 3 месеца

Тия украинци все броят руските ракети, те все свършват, помле пак броят. Те нямат идея какво, къде произвежда и какви запаси има Русия, но броят.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно,как Им ги " преброиха" Хохлите Руските ракети?-:) Голяма работа са Еййй! Ама Руснаците са още в Хохлия нали? А вече трябваше Хохлите да са в Москва! Ама Не! Украйна достатъчно е потънала в Руйни! И още продължава! Русия ще постигне целите си! Колкото и време да мине! Няма мърдане!!!

72

Тричам русофоби

преди 3 месеца

Напразни надежди говежди, сред като изядоха потресаващ бой украинските фашисти се успокояват, че братушките останали без ракети. Някъде вече съм го чел това, няколко пъти и нито един път не излезе вярно :)

71

Братя русофили помощ

преди 3 месеца

Аз съм русофил 4-то поколение, но от 2 години сънувам един и същи кошмар. Тумба хохли нахлуват в жилището ми отварят хладилника изяждат всичко, след това влизат в тоалетната оставят едни големи димящи мири3ливи торти и пишат с пръст по стените Слава украине! Отварят барчето изпиват ми пиенето, повръщат в хола, изнасилват жена ми и дъщеря ми, след което посягат и на мене като ми набиват дръжката на руското знаме отзад при което се събуждам треперещ от страх. Братя русофили моля помогнете ми.

70

Анонимен

преди 3 месеца

До смях в залата, гъдел Ами то Русия ни наду главите че в сваления Ил76 имало 65 украински пленници, ама се оказа че труповете им са изчезнали. Русия лъже 100 пъти повече от Украйна, но това никак не пречи на русофилите да вярват в руските лъжи и с голи гърди да се хвърлят срещу всеки който разобличава руските лъжи.

69

смях в залата, гъдел

преди 3 месеца

Под мишниците! Е щом "твърди", трябва да повярваме веднага и да припаднем от възхищение! И защо трябва да ни информирате за всяка простотия, която изръси някой укр.!? Каквито и сметки да правят, силата и ресурсите са в ръцете на Русия.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна твърди че 900 високоточни ракети са останали на Русия, ама русофилите твърдят че Велика Русия има безкраен брой от най-високоточните ракети които могат да минат през ключалката на кабинета на Байдън.

67

Треньор по бокс

преди 3 месеца

" Не всички са забравили за "404".... от ВКС НА РФ успокоили Зефюрера....!!! ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА....

66

Нещата са зле

преди 3 месеца

Унгарците май си искат Прикарпатието. Румънците тяхното. Поляците ще си вземат Львов. Май някой трябва да целува ръка на Путин.

65

Ямболски цървуль

преди 3 месеца

Изтъркахте се с тази Украйна!!!!! Напишете нещо за Народна Република Тексас!

64

Чудя се

преди 3 месеца

До Превзета е Табаевка - русогутан гаварилов, не се ли сещаш "умнико" (ти и другите путинисти), каква е водещата тактика сега!??? Чети бре!!! Убити - съотношението е 1 украинец за 10 ватнясали блатни джуджаци! А честит да им е наступа с 1 км. Тук въпросът е - самогонците докога ще издържат? Колко ли кокаинче исмукват за да изпълняват убийстените за тях заповеди на джуджето от бункера! Хайде сега копейки смятайте!!!

63

Превзета е Табаевка

преди 3 месеца

Руската армия превзе Табаевка в Харковска област. Източници, свързани с въоръжените сили на Украйна, потвърждават загубата на Табаевка: руската армия продължава офанзивата си в района на Харков.