98

Анонимен

преди 3 месеца

Там са на почасово заплащане, малко часове, малко пари, компаниите вероятно намаляват производството си. Е до кога и компаниите и работниците ще издържат е въпрос. Едните фалирали, др щастливо безработни и зелени. :))

97

Анонимен

преди 3 месеца

В България дебеловратите демократи въведоха седемдневна работна седмица с дванадесетчасов работен ден.

96

Безимен.

преди 3 месеца

Кога ли ще настигнат нашият Парламент със 3 работни дена и по 3 месеца ваканции.Много са производителни на седмица по 3 поправки на 1 закон гласуват.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Това не е работна революция, а е резултат от развитието на ИИ и РОБОТната революция, сега 4дневна, после....., е може и 0 дневна. Радост голяма.:))

94

Анонимен

преди 3 месеца

Това се нарича предсмъртен гърч.

93

Смятате ли

преди 3 месеца

Че извратения Елит подготвя нещо с което ще забогатеете повече??? Те като гледам май вече не им трябват и човешки работници с този ИИ,само да напускат и хуманоидните роботи с ИИ,да видите как не може да замести човек!Пък си работеше ако искате и 2 дни седмично, едва ли заплатата ще е същата!!!

92

XмХ

преди 3 месеца

N:82-83 до някъде е прав, ето ви линк, гледните и мислете - какво става с цяла Европа и така наречения Западен Свят - https://facebook/reel/275417608388613?s=yWDuG2&fs=e

91

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам доколко е разпространено в производството.

90

Вызраждане

преди 3 месеца

Посегнаха и на петъка!!! НАРОДЕ??!!!!!

89

До 87

преди 3 месеца

Оххх, София!!!! Панелки от 1980 година , на края на Варна, 10 километра от център, старо строителство, ако влезеш основен ремонт, още толкова пари, 1500 до 2000 евро на квадрат искат! Скочиха двойно за две години!

88

Анонимен

преди 3 месеца

Основата на революцията е мързела, породен от компютри и всякакви устройства, липсата на физическа активност, не фитнес,напомпаните не могат да избягат 500 метра, неприродосъобразен начин на живот, храни и напитки ментата....и много, но основно са компютрите които затъпиха хората, почти никой не чете, не мисли, не пише....

87

Анонимен

преди 3 месеца

до 88: след това ставаш кмет на София. Ама ако цялото ти семейство е от държавна сигурност и лееко фалшифицират изборите.

86

Анонимен

преди 3 месеца

IT-тата са до 45 годишна възраст, рядко до 50. Ами след това?

85

Анонимен

преди 3 месеца

българските гастърбайтери и по-образованите избягали за по-добър живот в германско яко почват да се връщат в БГто. И тук ... инзненадааа.... гарсониерка в София в хубав южен квартал - 250 хиляди ОЙРО. Ако искаш.

84

К.П..

преди 3 месеца

До Анонимен81...Продължавай да сънуваш.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Единственото което идва е яко безработица и рецесия в Четвъртия райх. Много бързо ще си спомнят времената преди оня с веселия мустак! Германия е свършена! Огромни дългове, евтините енергоресурси от Русия с които произвеждаха коли ги няма, технологично изостават от китайците. Отделно са заляти от арабски имигранти и черрнилки, които трябва да изхранват, защото категорично отказват да бачкат.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Единственото което идва е яко безработица и рецесия в Четвъртия райх. Много бързо ще си спомнят времената преди оня с веселия мустак! Германия е свършена! Огромни дългове, евтините енергоресурси от Русия с които произвеждаха коли ги няма, технологично изостават от китайците. Отделно са заляти от арабски имигранти и ***, които трябва да изхранват, защото категорично отказват да бачкат.

81

Анонимен

преди 3 месеца

До някъде съм против седмичния график, да не говорим за тая глу.ост ако работи събота и неделя да му се плаща двойно или повече почивни дни?! Що.?Вторник не е ли пак 24часа?. Седмичното планиране пречи на много производства, за някоя фирма ще е удачно всеки работник да работи 4 и два дни почивка

80

Анонимен

преди 3 месеца

Антирекорд 2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 когато са произведени 9.2 милиона. Нормално в ЕС се произвеждат около 14 милиона автомобила годишно.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.