78

Анонимен

преди 3 месеца

Демократичната газ има много високи и колебливи цени. След освобождението от диктатурата сметката ми стана близо 5 пъти по-висока, напоследък намаля и се стабилизира - само два пъти по-скъпа от путинския газ. Не знам какво да очаквам за в бъдеще. Обмислям да мина на твърдо гориво, макар и да не е идеално за зелената сделка.

77

Анонимен

преди 3 месеца

До 79. Само немога да разбера защо намесват комунистите. По вероятно е ДПС и Турция. По линията Кърджали-Шумен се отцепва цялото черноморско крайбрежие и може да стане турско. Просто турците си го пазят за себе си когато му дойде времето. Ето сега ще ни пазят небето например.

76

Сашо

преди 3 месеца

Психопати вилнеят в САЩ и Европа.Ще се наиграете с американският газ ,който е в пъти по скъп ,когато им изнася нямо да го транспортират.Само си представете глобална война или нова измама ковид набити с по 10 ваксини изолирани без работници ,какво,ще стане.

75

Накратко

преди 3 месеца

От "зависима към руския газ" Европа стана ЗАВИСИМА от амриканската газ. Ахахахахаха. Уникални маллоумниици....

74

Анонимен

преди 3 месеца

До До ЕвропрайдаПич това го говориш от една годинаСмени нещо

73

Анонимен

преди 3 месеца

Дори да бяха губещи, дори да бяха студуващи, гладуващи...руснаци изтърколиха Ленинградската обсада - оцеляха и показаха дебелия на Хитлер. Губеха, губеха от Наполеон, вкараха го в Москва - сами си подпалиха столицата и оставиха войниците му да измрат от глад. Руснаците са толкова физически и душевно устойчиви, че е глупост всяка санкция, а да не говорим, че от тази не губеха.

72

мак

преди 3 месеца

Важното е, че натриха носа на путин и си начесаха евроятлантическо его. сигурно вече обмислят 111111 пакет санкции.

71

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ са алчни и ще стане много зле положението, вижте че всички милиардери са все от там, но не че са умни, това е алчността. За 35 г. не се сещам за нищо, което да са създали в полза на българина. Само смучат пари /Марица/ и ни дават акъл за да си гласят тяхната изгода. Тази зависимост ще излезе много солена за бедна България

70

До Европрайда

преди 3 месеца

Какво става с икономиката на Германия ? Нали чакахте всеки момент Русия да умре от глад и студ след амнайстият пакет санкции ? А то какво стана ? Германия е в рецесия десетки заводи затварят химическата промишленост загива...А Русия въпреки 13000 вида санкции вече е пета икономика в света изпревари Германия и диша във врата на Япония. А за Тексас какво ще кажете ?

69

Анонимен

преди 3 месеца

СЕРОВОДОРОДА ОТ ЧЕРНО МОРЕ Е БЪДЕЩЕТО НА ПЛАНЕТАТА И ЩЕ ЗАМЕСТИ ПЕТРОЛА--СЪС ВОДОРОДНИЯ ДОБИВ !!!!

68

Анонимен

преди 3 месеца

РАЗЛОМА НА ЗЕМНАТА *** ПОД ЧЕРНО МОРЕ Е БОГАТ НА ГАЗ И НЕФТ И ДАЛЕЧ НАДМИНАВА РУСКИТЕ ЗАЛЕЖИ!!!!

67

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 3 месеца

В ЧЕРНО МОРЕ ИМА ГАЗ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА! ТУРЦИЯ ВЕЧЕ ЧЕРПИ ОТ НЕГО, РУМЪНИЯ ОЩЕ СЕ ПОДГОТВЯ, САМО БЪЛГАРИЯ СЛУША КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** И НЕ СИ ПРОУЧВА ДОРИ АКВАТОРИЯТА !

66

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ разполагат само с 5.3% от световните запаси на природен газ, като самите те са един от най-големите потребители. Произвеждат близо два пъти повече газ от Русия, като само малка част могат да изнесат, всичко е за вътрешния пазар. Норвегия - 1%, Канада -1%, Азербайджан 0.5%.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Байдън спря износа на природен газ по нови проекти за Европа. Президентът на САЩ Джо Байдън нареди спиране на износа на втечнен природен газ от нови проекти в страната, позовавайки се на потенциалния им принос за изменението на климата. Енергийните разходи в Европа скочиха, след като много от държавите преминаха от руски газ към американски втечнен природен газ заради войната в Украйна, но Байдън настоява, че Европа в момента не се нуждае от допълнителни доставки.

64

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ имат шистови запаси за около 10 години, после енергия от къде, краят на Русия не се вижда и с величието на Америка е свършено!

63

Shark

преди 3 месеца

Няма ли да кажете какво става в Тексас? Ако е да някое убиство ще ни проглушите ушите! ***!

62

Анонимен

преди 3 месеца

Texas it...

61

Гъзибар

преди 3 месеца

Зависимата от газа Европа ? Ще зависи от това колко газове ще изпускат евркомисарите и депутатите в европарламента под контрола на Байдън и Грета

60

Блокада

преди 3 месеца

Вчера се навършиха 80 години от пълното вдигане на блокадата на Ленинград, постигнато от Червената армия. Неслучайно, казионните медии в т.н. западни демокрации и техните източно-европейски васали не казаха нито дума по повод тази годишнина. Съвременните читатели, особено тези на възраст до 35 години, НЕ БИВА ДА ЗНАЯТ за санкциите, налагани на жителите на Ленинград от военната машина на Хитлер. Санкции довели до гибелта на 1 милион и петстотин хиляди местни жители, които не са предали своя град.

59

Xaxaxa

преди 3 месеца

А коги преди 30 години ядохте макдоналдски бургери напреки не ревахте! Хахахахаха