75

Анонимен

преди 4 месеца

Кога пък толкова закъсня Русия с тези доказателства?!? Нали полета беше известен преди да излети?!? Урконаркомани ***!

74

Анонимен

преди 4 месеца

Кога пък толкова закуска Русия с тези доказателства?!? Нали полета беше известен преди да излети?!? Урконаркомани ***!!!

73

Анонимен

преди 4 месеца

Жалко за момчетата

72

Лили Петрова

преди 4 месеца

До АнонименРаботата е в това, че част от лицата от списъка са били разменени на 2 януари. Ок, загубеняк вярващ на руската пропаганда?

71

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

И при следващия свален руски самолет ли ще има такъв драматичен театър от позьорите в Кремъл?

70

Анонимен

преди 4 месеца

Къде се намира Киев че не се сещам)

69

Галя от посолствоТО

преди 4 месеца

Отбой, хохлолюби, укрите си признаха! Премии няма да има.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Оня ден самите сорросоиди разправяхте че било имало 168 човека украинци на борда. Сега пък петима руснаци само загинали украинци нямало. Но почти никой не оспорва това че украинците са го свалили.

67

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Руснаците хем искат специална операция, хем искат да им падат самальотите. Сметка без кръчмар.

66

Мда

преди 4 месеца

Държанието на украйна, по повод този инцидент, е пряко доказателство за нейната вина.В началото скачаха, след това изпаднаха в ступор като наср.ни, сега викат кой ми с.ь в гащите!Жалки промити индивиди, за които няма да съжалява никой, след като приключат...

65

ясно като 2+2

преди 4 месеца

колкото украински пленници убиват в Русия толква руснаци ще дадат фира в Украйна

64

Фотограф 23

преди 4 месеца

Кой крив ,кой прав....Само , където не виждам трупове на нито една публикувана снимка.Защо ли е така?

63

Анонимен

преди 4 месеца

Колко заблуден трябва да си, за да вярваш на украинцитеу които първо се похвалиха, че са свалили самолета, после започнаха да отричет, че не са те и накрая решиха да слагат под съмнение факта имало ли е военопленици на него или не. Факт е, че размяната не се състоя. Дълго още няма да има размени на пленници. Украйна убива своите.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Няма доказателства за броя на загиналите има доказателства кой е свалил самолета. Защо толкова се оправдават украинците и все гледат да прехвърлят вината на руснаците?

61

Анонимен

преди 4 месеца

Хи-хи! Категорично няма доказателства за броя на загиналите!!! Това на снимката не може да са документи на загинал в самолетна катастрофа. Трябва да са чисти, запазени, да се четат добре, както онези на терористите, намерени след атертатите от 11.09. Нали така беше тогава?

60

Анонимен

преди 4 месеца

И до кога ще черпите информация единствено от калния извор на Украинската пропаганда? Защо ни цитирате тяхната дебела лъжа - "Русия "с голямо закъснение" им е предоставила" пак? Руснаците публикуваха списъка на загиналите още в деня на свалянето на самолета. Достатъчно е човек да потърси в Интернет и ще види това.

59

Анонимен

преди 4 месеца

"Русия "с голямо закъснение" предоставила списък с 65 украинци". Пълни глупости и лъжи, както и всичко останало от украинците. 3 часа след като тия терористи взривиха самолета, списъкът беше показан и по руските СМИ, и по блоговете в рут'б и ютюб. Ега ти наглеците.

58

Э

преди 4 месеца

Интересно, разследването на самолетни катастрофи минава през няколко инстанции и отнема седмици, месеци и дори години. Тези на втория ден отсякоха и наградиха посмъртно екипажа.

57

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Да се биеш за някаква смоотана държава, която после да те взриви във въздуха. Ако това не беше вярно досега да са намерили нещо. Само шикалкяват и тупат топката.

56

кремълските мърлячи

преди 4 месеца

отново се забъркаха в криминални ситуации. Едно нещо не могат да свършат като нормални хора.