392

gogo

преди 3 месеца

да бе слави, ама как ще се касират изборите като управляващата партия ги спечели и че подгласникът й я подкрепя ;) ?? Това ще е невиждам прецедент... а цяла Европа знае за най-корумпираната съдебна система ;)

391

Анонимен

преди 3 месеца

До Хм ИТН не спечели, защото нямаше организации по места, нямаше и нужният организационен опит и когато предложи кабинет с премиер Н.Василев, всички партии , вкл.БСП, се отдръпнха.Опитният превратаджия ББ използва ситуацията и 3 пъти спечели изборите,но никой не поиска да се съюзи с него. Дойдоха тримата от Канада и играта започна. По-нататък е ясно кой я управляваше и кой застана зад ПП. Боце и Шиши отново опитват да хитреят, но законът Магнитски се върти и над ББ и играта ще бъде кой кого.

390

Анонимен

преди 3 месеца

Какво друго се очакваше от тези тримата канадци,които бяха изпратени да озаптят и изолират ГЕРБ от властта ? Тримата със съдействието на Президентството взеха властта,веднага се включиха в помощ на Украйна, изолираха Боце,сритаха си шапките с Газпром и се опитаха да ни преориентират към САЩ.Но те нямаха управленски опит, високите цени на газа им объркаха целта и Боце+ ДПС+ ИТН ги събориха.Сега ПП+ ДБ, ГЕРБ+ДПС играят комбина и заедно скубят БГ. ББ+Пеевски обаче цакат ПП и ще има пак намагнитване

389

побъркан

преди 3 месеца

Гологлавия чалгар се побърка от злоба и завист!

388

Димчо Дебелия

преди 3 месеца

А нещо за ГЕРБ да кажеш ? Защо ги забрави ?

387

Анонимен

преди 3 месеца

Хората затова не гласуват защото интуитивно разбират че изборите се фалшифицират. Имаме псевдоелит който се възпроизвежда. Не стига че се възпроизвежда ами се унаследява и си търси топюи местенца. С избори като сегашните.това няма как да се промени философски погледнато.

386

Анонимен

преди 3 месеца

Когато Славчо предложи Николай Василев за премиер трябваше да бъде последователен и може би щеше да успее.От сегашна гледна точка това щеше да е по малката злина макар че тогава не се одобрино сега е по зле.

385

Анонимен

преди 3 месеца

Такова е положението от години и затова няма шанс за опозицията. В либералната демокрация тя никога не идва на власт. Това е основен закон.

384

Хм

преди 3 месеца

И затова ли ИТН спечели?

383

Анонимен

преди 3 месеца

Е,няма нищо за учудване! Поредните манипулирани избори! Ако има нещо за дискусии е как човек,появил се преди няколко месеца може да стане кмет на София! Непознат за болшинството от хората,без своя официална партия

382

Про100

преди 3 месеца

Нещата са много прости. При машинен вот печели Слави Трифонов, ПП са втори, а трети е Борисов. ИТН не могат да управляват, за това Тошко преди изборите направи скандала с кодовете на машините, и манипулираха вота, както правят винаги, за да спечели Терзиев.

381

Шаши

преди 3 месеца

Прав е Слави. Машинките ги манипулираха. Не им пука, скоро ще ги свържат направо към Алекса.

380

Анонимен

преди 3 месеца

ИТН нема да влезнат повече в НС, изядоха си ушите

379

Да

преди 3 месеца

Иначе ИТН щеше да спечели . Всички българи искат ИТН да са на власт и не само българи ами и всички БКП-та по всички земни кълбета

378

Анонимен

преди 3 месеца

Тишината в спалнята ражда безумия.

377

Bungar

преди 3 месеца

Славчо,стига си ял фека лии,защото много бързо забрави като куцукаше по площадите и твоя балабанчо досаждаше на хората с глупавите си репортажи и докарахте ПП на власт.Сега не спря да ги плюеш.

376

Анонимен

преди 3 месеца

Този човек не е щастлив.Няма жена,деца.Има само злоба в изобилие.Доказателство,че парите не са всичко в тоя живот.

375

Божил Божилов

преди 3 месеца

Манипулирано гласуване има много отдавна и неговата цел е лява България да бъде извадена от политическото пространство..Сегашните манипулатори са по нагли и непредпазливи защото посолството вече съвсем не прикрито диктува живота у нас.Видяхме ясно,че харвардските мехурчета и българските тикви са от един дол дрешки,те просто са тариката предатели

374

roho

преди 3 месеца

днес.бг ,имайте милост към нас, не ни причинявайте СТ, че и най-отгоре, жестоки сте напрВО.

373

Анонимен

преди 3 месеца

Славчо, бегай скрий се надълбоко и не се показвай, ти и онзи некъпания рошляк.