23

Гражданин

преди 4 месеца

От 25 коментара има 2-3, които да кажат и нещо добро за Везенков. От хейта ли се храните бе хора? Какво ви става? Търкал пейката, бл при мажоретките, какви ли не други глупости. Вие къде сте? В титулярните отбори ли сте, че не съм чул да има други българи.

22

По същество

преди 4 месеца

Везенков вкарва по 5-6 точки на всеки трети мач.

21

2

преди 4 месеца

Везенков вече е при мажоретките на Сакраменто.И пак е дълбока резерва.Но води при гласуването за Спортист на 2024г!

20

реалист

преди 4 месеца

Везенката ще направи 73 точки до края на сезона , ако нервите на треньора издържат.Иначе е спортист на годината!Две поредни години.Ти да видиш.

19

Деди

преди 4 месеца

Къде е нашият "кумир" Везенката? Защо му требеше да се набутва между голямите шамари, това е Америка бе, знай си мястото в старата Европа! Там, в Америка не се "расте", там ги тестват и започва подмятане насам-натам!

18

Анонимен

преди 4 месеца

До Павел - Братле, в САЩ ввече никой не зачита баскетбола и бокса за легитимен олимийкси спорт. Не си стурва, да отидеш там, да се контузиш и да си издухаш сезона за 15 млн долра, срещу един керлив медал и 60-70 000 долар компенсация ...

17

Анонимен

преди 4 месеца

Уилт Чембърлейн е мега звер. Играе с бат Арни в Конан Разрушителят и е стабилно по-висок и даже леко по якичакизглежда. Има една снимка, с него, Анде гигната и Арнолд, по средата - мяза на 11 годишен,излязал на панаира с баща си и чичо си ... Мега голяме!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Везенков държи ли му бирата?

15

Кске

преди 4 месеца

Пичове Дончич е световна класа и тези като него са много малко не е коректно да се сравнява с Везенков....

14

Анонимен

преди 4 месеца

Дончич е в друго измерение, което Везенков никога няма да достигне.Още в първият си сезон Дончич вкарва средно по 22 точки на мач и всеки сезон вече 4, е избиран в идеалният отбор на НБА.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Везенкос ще му трябва цял сезон за да вкара 73 точки иначе е най - добрият баскетболист на Балканите и в Европа!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Везенко си е играл със мажоретките.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбите са успелите българи, а българите провалените сърби.

10

до Чичо ти

преди 4 месеца

Дебиилино глуповатичък, представи си, играл съм тази игра. Много се съмнявам, че ти някога си хващал баскетолна топка обаче.

9

Чичо ти

преди 4 месеца

ПавелЕ , добре е все пак да си играл някога тази игра или поне да беше учил до по-висок клас . А и простотията не е порок когато се упражнява от съответния човек.

8

Павел

преди 4 месеца

Това в Щатите отдавна не е сериозен баскетбол, а едно вече скучно шоу. Точно Дончич и "Далас" играха скоро срешу "Реал Мадрид" и американците бяха размазани. Те и затова по всякакви международни състезания не могат да влезнат в четворката. В днешно време , който и да е отбор от НБА няма шанс срещу Европейските грандове. То погледнете резултата :148:143 - ами това просто не е сериозно!

7

Миньор Перник

преди 4 месеца

До 6 и 7. Добре, че вие постигнахте много повече от Везенков и ни прославихме пред света. Добре, че бяхте Вие. Първо двамата не може да се сравняват, защото влизат на различна възраст в НБА, второ на Везенков нормално да му трябва време на премине на темпото и нивото, което е в НБА. За малкото минути, в които играе се отчита с добри точки, борби и асистенции. Така, че вие професори и критици, когато постигнете повече от него тогава пишете.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на словенеца. Знае за какво е отишъл в NBA. Везенков трябваше да си помисли добре дали си струва да иде да търка пейката и да седи контузен само за да се отчетем и ние, че имаме играч в NBA. Според мен не си заслужава.

5

ха

преди 4 месеца

а везенков търка ли пейката ?

4

БАНко

преди 4 месеца

*** НАТООООООВЦИ , КАКВО СТАВА В ТЕКСАС ????