28

Анонимен

преди 4 месеца

За неграмотния антиваксър друг вирус няма, освен грип. Като ти липсват 18 години училище, така ще е.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Е И?

26

М'глата

преди 4 месеца

До 24.По- добре да си припомним ,как Путин ни излекува за седмица,или как допуснаха хиляди бежанци от....У.....а бе сертификати и ваксини!

25

силно учудЕна

преди 4 месеца

Това на фотото ли е Грипът?!

24

Климбо

преди 4 месеца

Камилската глава ви говори.....Иво..Ивоооооо

23

Бай Ставри :

преди 4 месеца

След трибунала я пратете в мойта килия да я ваксинирам стремглаво с подножието на 0ная ми работа!!! Ще я бустеризирам с 300% защита срещу грип,ковид и други търговски марки!

22

Сравнени с България

преди 4 месеца

https://nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/D_2_2023_W52.png Ковид пландемията свърши в България през април 2022г, когато Омикрон измести другите варианти. Това се случи навсякъде по света, но в най-ваксинираните Западни Ковид Гета свръхсмъртността продължава с Устойчиво Развитие на Пикове със смъртност от мРНК ВАКСОДЕМИЯТА.

21

мРНК ПИКОВЕТЕ В ЕС

преди 4 месеца

През ноември 33 928 допълнителни смъртни случая в държавите от ЕС над средния брой за периода 2016-2019 г. https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Weekly_death_statistics#Recent_data_on_weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries за ноември петте най-засегнати региона по отношение на допълнителните смъртни случаи бяха: Ел Хиеро (467%, 44-та седмица, Испания), Апенцел Инеррод (320%, 47 седмица, Швейцария), Евритания (267%, 44 седмица, Гърция), Аусерферн (244%, 46 седмица, Австрия), Нидвалден (240%, 46 седмица, Швейцария).

20

мРНК ВАКСОДЕМИЯ

преди 4 месеца

Според проучването https://medrxiv.org/content/10.1101/2023.12.13.23299926v1.full.pdf тези ненужни, измамни ваксини са причинили широко разпространени вреди на здрави подрастващи. В проучването са включени близо 500 000 деца. Най-забележителните нежелани реакции са били анафилаксия, миокардит, перикардит, лимфаденопатия (подути лимфни възли) и апендицит.

19

НИКОГА ПОВЕЧЕ

преди 4 месеца

Пак пикове, пак вълни ви гонят бе.. А някакви дискриминационни мерки искаш ли да ми налагаш? В парка със сертификат или нещо такова, а? Не съм забравил това и няма да ви простя никога. Не си и помисляйте пак да ни го причинявате!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя с гущерите пак цъфна. Ха ха хааааа

17

Анонимен

преди 4 месеца

Вместо тая статия, да бяхте писали как върви разследването на фирмата на Батинков за далаверата му за милиони с лекарства за раковоболни. Там няма плата и подножия, има с.м.ъ.р.т!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Да си припомним цирка отпреди 4 години, когато грипа магически изчезна за да освободи място за един фалшив вирус. Предстои Трибунал за всички участници в представлението.

15

Серсема

преди 4 месеца

Какво е грип?Ако е вирус е дал фира на три метра от мен,поне от това разстояние се усеща дъхът ми н мастика са ми казвали.

14

Маниак

преди 4 месеца

Има и по млади и по грозни . Чак страшни . Аз съм смел и няма с тая да се занимавам.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Уж плато, пък стремглаво вертикално успоредно повишаване по нанадолнище. Много е зле горката. Излага се за пари.

12

Наясно сме вече

преди 4 месеца

Маските стегнати. Пейките на трески . Пешеходците по един .през три метра. И с бавни крачки.

11

Общото

преди 4 месеца

То като украинският фронт .аха аха ама не

10

грипен ковидаров

преди 4 месеца

здравейтИ на родните медии обичам да ги чета и да слушам родните тАлАвизии с интерес така много лесно ми се полира сивото вещество и след това главата я нося само за равновесие благодаря ви че ви има и ме информирате всекидневно с истински статии и новини от вас се информирам и дължа съществуването си но имам въпрос...ако в столичния обществен транспорт прегръщам тръбите и не ги докосвам с ръце а и нося маска че да не ми се вижда грозната *** дали ще се зараза и ще живея ли вечно????

9

Анонимен

преди 4 месеца

Долна грозна мазна и пъпчива ковидпропагандаторка. Много жертви на ваксите можеха да бъдат живи, ако не беше тая змия!